Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ten psiaczek ma wodogłowie do tego strasznie smierdział chyba z pyszczka bo kazy ząbek w inną strone i popsute jęzorek cały czas na wierzuchu:( szkoda tego psiaka ale takie są efekty miniaturyzacji

Posted

[quote name='Jofka']Witam!!
Ale śmieszny ma pyszczek!!! taki mały potworek!!! hihi...gdzie Ty sie Tigrunia podziewasz,co?[/quote]
Jofka .. ty mi sie jeszcze nie wytłumaczyłaś :mad:
[quote name='koregra']Coś z nietoperka ma :p[/quote]
:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Be:p
a mi się ten malutki podoba taki inny jest... szkoda że chory:([/quote]
Cze Dario :loveu:
Mnie się tam wcale nie podoba .. juz faktycznie świnke morską bym wolała :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']
Nooo .. w lutowej chyba tak .. na Orzechowce
[/quote]

Chyba czy na pewno? :razz:
Orzechowce to była akcja w styczniu a teraz jest akcja na Pro Equo - przypomnij sobie i jak nie głosowałaś to zagłosuj!

Posted

[quote name='Kasia']Chyba czy na pewno? :razz:
Orzechowce to była akcja w styczniu a teraz jest akcja na Pro Equo - przypomnij sobie i jak nie głosowałaś to zagłosuj![/quote]
Na pewno głosowałam na Orzechowce i to 2 razy nie wiem tylko czy to było w styczniu czy w lutym.

Posted

[quote name='Kasia']Dwa razy w jednym miesiącu nie mogłaś, no chyba że z dwóch różnych komputerów ;)[/quote]
Właśnie tak - raz z pracy i raz od sis :evil_lol: Tzn. , że teraz moge głosować na następny cel, tak? To na co mam głosować ??

Posted

[quote name='tigrunia']Jofka .. ty mi sie jeszcze nie wytłumaczyłaś :mad:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Jak to nie??? napisałam u sibie o co kaman!!! hehe....w skrócie to wiesz....ten nicpoń facet i seeesja i urlop!!!!!....zadne usprawiedliwienie,ale wiesz w zwiazku z tym to brak czasu!!!!...ale oczywiscie tesknilam!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Jofka']Jak to nie??? napisałam u sibie o co kaman!!! hehe....w skrócie to wiesz....ten nicpoń facet i seeesja i urlop!!!!!....zadne usprawiedliwienie,ale wiesz w zwiazku z tym to brak czasu!!!!...ale oczywiscie tesknilam!!!!:loveu::loveu::loveu:[/quote]
No to teraz o szczegóły prosze :evil_lol:

Posted

Cześć Beatko.

Żal mi tego małego pieska :-( To nie jego wina, że jest jaki jest. Ludzie, którzy rozmnożyli takie małe pieski po prostu nie mają serca. Z tego co widzę na zdjęciach, to trafił w dobre ręce i przynajmniej ma choć trochę szczęśliwe życie.

I co najważniejsze, gratulacje dla IBERII :multi: Jej, zakochałam się w niej :loveu: Ma taki wesoły wyraz pyszczka.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko.

Żal mi tego małego pieska :-( To nie jego wina, że jest jaki jest. Ludzie, którzy rozmnożyli takie małe pieski po prostu nie mają serca. Z tego co widzę na zdjęciach, to trafił w dobre ręce i przynajmniej ma choć trochę szczęśliwe życie.

I co najważniejsze, gratulacje dla IBERII :multi: Jej, zakochałam się w niej :loveu: Ma taki wesoły wyraz pyszczka.[/quote]
Cześć Saruś :loveu:

Właśnie nie wiem czy trafił w dobre ręce bo śmierdzial strasznie :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Saruś :loveu:

Właśnie nie wiem czy trafił w dobre ręce bo śmierdzial strasznie :shake:[/quote]

dokładnie to chciałam napisać jego pańcia lala jak cholera wymalowana wypachniona damulka nie z tej ziemi a maluszek nie wyglądał na szczesliwego i zadbanego psiaka. Moja Ibka cho[B]ćby była garbata, kulawa itp. TO DLA MNIE I TAK YłABY NAJPIEKNIEJSZYM PSEM [/B]ale dbałbym o nia jak o ksiezniczke i robiłabym wszystko żeby była szczęśliwa a ta panienka powiedziała "jak [B]kiedys [/B]byłam z nią u weterynarza to powiedział ze ma wodogłowie..." podkreśla [B]KIEDYś!!![/B] to chyba mówi za wszystko