tigrunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='madziasto4']A to ja spałam? :hmmmm: A śniło mi się coś? No piknie jej z tym przedziałkiem, ale jakny tak po lewej stronie grzbietu, przy ogonku wyciąć trochę kłaczków? Tak profilaktycznie, żeby się kołtunik nie zrobił. A ne wiem co robilas .. tak zapytalam :eviltong: Mysle nad tym,ale sama nie chce sie brac za to :shake: Sie koltuniki juz zrobily,ale male takie.. trza cos z tym zrobic Ostatnie foty.. Jezyk do ciotki, co przyjsc nie chce :eviltong: Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 koregra napisał(a):Oj, oj ona coraz śliczniejsza:loveu: Jessi piknie dziękuje :loveu: Quote
Kasia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Alunia ma syskie włoski wykrojone, toteż ni ma na czym przedziałka robić:loveu: O tak syskie, nawet pod pachami :loveu: Aga76 napisał(a): Madzia, święte słowa !!! Tak skrzywdzić dziewczynkę :shake: A to wszystko dlatego Aguś, że nic ta przedwczorajsza rozmowa Ani nie dała i nic nowego nie wniosła :shake: Cze 2B!!! Świetna ma tą kitke Jessi, taka gensta jest :loveu: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Kasia'] A to wszystko dlatego Aguś, że nic ta przedwczorajsza rozmowa Ani nie dała i nic nowego nie wniosła :shake: Oj tak... Cze 2Be Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Kasia'] Cze 2B!!! Świetna ma tą kitke Jessi, taka gensta jest :loveu: [quote name='Aga76'] Cze 2Be Cześć wam.. Nane mnie wczoraj ochrzaniła,ze jej koczka nie robie tylko takiego plaskacza :eviltong: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Witam sobotnio:p zapleć jej warkocza:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 tigrunia napisał(a): Nane mnie wczoraj ochrzaniła,ze jej koczka nie robie tylko takiego plaskacza :eviltong: A mówiłam zrób! Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Pegaza napisał(a):Witam sobotnio:p zapleć jej warkocza:eviltong: :crazyeye: Jeszcze czego :eviltong: Aga76 napisał(a):A mówiłam zrób! Ale ja nie mam grzebienia odpowiedniego ..z tym szpikulcem:placz: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 tigrunia napisał(a): Ale ja nie mam grzebienia odpowiedniego ..z tym szpikulcem:placz: Nie płacz tylko kombinuj :loveu: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Aga76 napisał(a):Nie płacz tylko kombinuj :loveu: Wyciągne je te włosy patykiem od szaszłyków :evil_lol: Zapomniałam wam nowine powiedzieć .. Dzis rano..budze sie, zagladam Jessi do pyska i co widze?? :crazyeye: Nie ma zęba :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Sam wypadł :Cool!::Cool!: Nie idziemy juz na operacje :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 To super dobrze, że udało się bez zbiegu pozbyć mlecza! Quote
Kincia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 tigrunia napisał(a):Wyciągne je te włosy patykiem od szaszłyków :evil_lol: Zapomniałam wam nowine powiedzieć .. Dzis rano..budze sie, zagladam Jessi do pyska i co widze?? :crazyeye: Nie ma zęba :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Sam wypadł :Cool!::Cool!: Nie idziemy juz na operacje :bigcool::bigcool::bigcool: No to super :multi::multi::multi: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Aga76']To super dobrze, że udało się bez zbiegu pozbyć mlecza! [quote name='Kincia']No to super :multi::multi::multi: Cieszę się niesamowicie :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Takie krzesła bym chciała .. ale drogie są :mad: http://www.allegro.pl/item306847625_krzeslo_h_77_krzesla_salon_kuchnia_pub_lokal.html Quote
Ola164 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :D:D:D Jessi z galerią jak burza leci :loveu: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Aga76 napisał(a):Rany :crazyeye: ale cena... No własnie .. bo za tą cene moge kupić dwa takie zwykle .. i nie wiem co robić :placz: Ola164 napisał(a)::D:D:D Jessi z galerią jak burza leci :loveu: :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cze Tigrunia:p taa patyki szaszłykowe na włos Jessi a potem na grill hehhe Quote
tigrunia Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Tigrunia:p taa patyki szaszłykowe na włos Jessi a potem na grill hehhe Cze, Cze :multi: jesoo.. jak mi brakowalo tego dogo :evil_lol: Fotek ilee mam! Szok! :crazyeye: Dam wam dzis troche a reszte jutro ;) I mam specjalne dla Madzki naszej tyż :loveu: Oto mój wieczorny zestaw bez którego ostatnich dni nie mogłam przeżyc :placz: Siem Madzce pewnie poczochraniec spodoba :loveu: Zaraz dam jeszcze .. Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Z cebulką upieczoną w oliwie z oliwek i piwko do tego :p Czeeeee......:loveu: Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ale bym se teraz tych Lejsów pochrupała :facelick: Quote
tigrunia Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='Kasia']Z cebulką upieczoną w oliwie z oliwek i piwko do tego :p Czeeeee......:loveu: To akurat szynka pieczona była :roll: W postaci czipsowej :loveu: Mniamm.... Cze Kasieńko :loveu: Zbliżenie na ogon :evil_lol: A z braku dogo nawet Jessi odbiło i poszła do swego łoża spać :crazyeye: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Dobry wszystkim .. mam nowine - Jessi wypadł ząb :multi: Już nie musi iść pod nóż :multi: Nie moge wejść do galerii Jofki i Tollinka, wy też ??:placz: Jeszcze troche posłankowej Jessi :loveu: No i sie wyczołgała :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Beatko! Gratulacje dla Jessinki, że sama ząbka się pozbyła :multi: Gdzieś tam jeszcze pisałaś, że jak kupowałaś Jessi, to była czarna. Z Arisem było tak samo :lol: W wieku 3 miesięcy wyglądał jak parotygodniowy szczeniak, cały czarniutki. Włoski na główce zaczęły się wybarwiać w wieku 5 miesięcy. Grzbiet to on nadal ma taki nijaki. Czarny, ale ma wszędzie pojedyncze stalowe włoski :roll: http://images33.fotosik.pl/136/a23e346f3efea496.jpg Jessi w palemce wygląda cudownie :loveu: A z koczkiem kombinuj, dla chcącego nic trudnego. Quote
Recommended Posts