tigrunia Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Kasia']Cze 2B :p Czemu to "coś co niby było Yorkiem" nie przypominało Yorka? Na zdjeciu niezbyt wyraźnie widać....Kolory nie te czy coś innego? :roll: Cze Kasieńko, już Ci pokazuje : Na moje oko to to ważyło jakieś 80 dkg i było 3 razy mniejsze od Ibki i Jessi. Dodam jeszcze,ze to małe stworzenie miało 2 lata!!!! :O Quote
Kasia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Mateńko, wielkość i waga jak moja świnka morska :roll: Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Kasia napisał(a):Mateńko, wielkość i waga jak moja świnka morska :roll: To nawet z pyszczka przypomina świnkę morską :roll: Quote
AmiX Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='tigrunia']To nawet z pyszczka przypomina świnkę morską :roll: No fakt:lol: Quote
Jofka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witam!! Ale śmieszny ma pyszczek!!! taki mały potworek!!! hihi...gdzie Ty sie Tigrunia podziewasz,co? Quote
iberia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ten psiaczek ma wodogłowie do tego strasznie smierdział chyba z pyszczka bo kazy ząbek w inną strone i popsute jęzorek cały czas na wierzuchu:( szkoda tego psiaka ale takie są efekty miniaturyzacji Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Jofka napisał(a):Witam!! Ale śmieszny ma pyszczek!!! taki mały potworek!!! hihi...gdzie Ty sie Tigrunia podziewasz,co? Jofka .. ty mi sie jeszcze nie wytłumaczyłaś :mad: koregra napisał(a):Coś z nietoperka ma :p :evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 madziasto4 napisał(a):2B głosowałaś na krakvecie już? :shake: Tzn. nie na obecny cel, bo na poprzedni to az 2 razy. A do kiedy mozna ? Quote
madziasto4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a)::shake: Tzn. nie na obecny cel, bo na poprzedni to az 2 razy. A do kiedy mozna ? Od 16 do 29 lutego. W lutowej ankiecie oddałaś już głos? Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Od 16 do 29 lutego. W lutowej ankiecie oddałaś już głos? Nooo .. w lutowej chyba tak .. na Orzechowce Quote
Pegaza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cze Be:p a mi się ten malutki podoba taki inny jest... szkoda że chory:( Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Be:p a mi się ten malutki podoba taki inny jest... szkoda że chory:( Cze Dario :loveu: Mnie się tam wcale nie podoba .. juz faktycznie świnke morską bym wolała :roll: Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 tigrunia napisał(a): Nooo .. w lutowej chyba tak .. na Orzechowce Chyba czy na pewno? :razz: Orzechowce to była akcja w styczniu a teraz jest akcja na Pro Equo - przypomnij sobie i jak nie głosowałaś to zagłosuj! Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Kasia napisał(a):Chyba czy na pewno? :razz: Orzechowce to była akcja w styczniu a teraz jest akcja na Pro Equo - przypomnij sobie i jak nie głosowałaś to zagłosuj! Na pewno głosowałam na Orzechowce i to 2 razy nie wiem tylko czy to było w styczniu czy w lutym. Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dwa razy w jednym miesiącu nie mogłaś, no chyba że z dwóch różnych komputerów ;) Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Kasia napisał(a):Dwa razy w jednym miesiącu nie mogłaś, no chyba że z dwóch różnych komputerów ;) Właśnie tak - raz z pracy i raz od sis :evil_lol: Tzn. , że teraz moge głosować na następny cel, tak? To na co mam głosować ?? Quote
Kasia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Jeśli to nie był LUTY to zagłosuj teraz na Pro Equo. Quote
Jofka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 tigrunia napisał(a):Jofka .. ty mi sie jeszcze nie wytłumaczyłaś :mad: :evil_lol::evil_lol: Jak to nie??? napisałam u sibie o co kaman!!! hehe....w skrócie to wiesz....ten nicpoń facet i seeesja i urlop!!!!!....zadne usprawiedliwienie,ale wiesz w zwiazku z tym to brak czasu!!!!...ale oczywiscie tesknilam!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Jofka napisał(a):Jak to nie??? napisałam u sibie o co kaman!!! hehe....w skrócie to wiesz....ten nicpoń facet i seeesja i urlop!!!!!....zadne usprawiedliwienie,ale wiesz w zwiazku z tym to brak czasu!!!!...ale oczywiscie tesknilam!!!!:loveu::loveu::loveu: No to teraz o szczegóły prosze :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cześć Beatko. Żal mi tego małego pieska :-( To nie jego wina, że jest jaki jest. Ludzie, którzy rozmnożyli takie małe pieski po prostu nie mają serca. Z tego co widzę na zdjęciach, to trafił w dobre ręce i przynajmniej ma choć trochę szczęśliwe życie. I co najważniejsze, gratulacje dla IBERII :multi: Jej, zakochałam się w niej :loveu: Ma taki wesoły wyraz pyszczka. Quote
tigrunia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Beatko. Żal mi tego małego pieska :-( To nie jego wina, że jest jaki jest. Ludzie, którzy rozmnożyli takie małe pieski po prostu nie mają serca. Z tego co widzę na zdjęciach, to trafił w dobre ręce i przynajmniej ma choć trochę szczęśliwe życie. I co najważniejsze, gratulacje dla IBERII :multi: Jej, zakochałam się w niej :loveu: Ma taki wesoły wyraz pyszczka. Cześć Saruś :loveu: Właśnie nie wiem czy trafił w dobre ręce bo śmierdzial strasznie :shake: Quote
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='tigrunia']Cześć Saruś :loveu: Właśnie nie wiem czy trafił w dobre ręce bo śmierdzial strasznie :shake: dokładnie to chciałam napisać jego pańcia lala jak cholera wymalowana wypachniona damulka nie z tej ziemi a maluszek nie wyglądał na szczesliwego i zadbanego psiaka. Moja Ibka choćby była garbata, kulawa itp. TO DLA MNIE I TAK YłABY NAJPIEKNIEJSZYM PSEM ale dbałbym o nia jak o ksiezniczke i robiłabym wszystko żeby była szczęśliwa a ta panienka powiedziała "jak kiedys byłam z nią u weterynarza to powiedział ze ma wodogłowie..." podkreśla KIEDYś!!! to chyba mówi za wszystko Quote
Recommended Posts