Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Beatko.

Nienawidzę zakupów :shake: Ostatnio miałam pochodzić po sklepach, a cały ten czas spędziłam w Saturnie bawiąc się wszystkimi aparatami :lol: Nawet o laptopy zahaczyłam. I nigdzie więcej nie byłam :grins: Chodze tylko wtedy, kiedy muszę, bo inaczej się wkurzam, jak nic nie znajduję dla siebie :x

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Beatko.

Nienawidzę zakupów :shake: Ostatnio miałam pochodzić po sklepach, a cały ten czas spędziłam w Saturnie bawiąc się wszystkimi aparatami :lol: Nawet o laptopy zahaczyłam. I nigdzie więcej nie byłam :grins: Chodze tylko wtedy, kiedy muszę, bo inaczej się wkurzam, jak nic nie znajduję dla siebie :x

Hello :loveu:

Ja tam lubie .. zawsze coś fajnego sie kupi :loveu:

Dobry dzień reszcie :multi:
Ja jutro mam SWÓJ wielki dzień :loveu: A w sobote impresska :loveu: Nie moge sie doczekać !! Jutro jade wreszcie do tego domu troche posprzątać :evil_lol:

Posted

Dobry wszystkim :multi:
Dziś cieżki dzień przede mną :placz: Jade do domku posprzątać i jeszcze na zakupy musze sie wybrac , na solarium, umówić sie do fryzjera .. :shake: Masakra!! Telewizora jeszcze nie kupiłam i na razie czekam na jakąś promocje bo tak to nie ma co kupować .. Trzeba sie najpierw dobrze rozejrzec :roll:

Posted

iberia napisał(a):
:laola::tort:

A Beata ma dziś urodzinki!!!
Także nie wykręcaj się sprzataniem itp. tylko torta dawaj STARA dupo

Hihi ... no toś mnie wydała :oops:
Torta nie będzie bo stekacie,ze wam tyłki potem rosną :eviltong: Dam wam jakieś fotki w niedziele i torcik tyż na pewno będzie :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']

Beatrycze syskiego NAJ NAJ NAJ !!!

Dziekuje Kasiu nr 2 :evil_lol:
Tak dla przypomnienia - Jessi też ma dziś urodziny :loveu: 10 m-cy kończy :multi:

Posted

Beatko a tak se zapytam bo troszke nie jarzę...Ty mieszkasz sama i masz chałupę czy jak? Bo cos tam remontujesz i meblujesz i teraz nie kumam czy z rodzicami czy sama masz swoje 4 kąty...:lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Beatko a tak se zapytam bo troszke nie jarzę...Ty mieszkasz sama i masz chałupę czy jak? Bo cos tam remontujesz i meblujesz i teraz nie kumam czy z rodzicami czy sama masz swoje 4 kąty...:lol:

Ogólnie to mieszkam sama w domku 120 metrów. Od tygodnia mieszkam u mamy bo tak samej to mi sie tam nie chce mieszkać odkąd nie jestem z Łukim ale od dziś minimum przez tydzień bede u siebie. A domek odziedziczyłam na razie można tak powiedzieć. Kiedyś pójdzie do podziału ale na razie sobie mieszkam... Remontuje tez bo jest masakra :shake: Kuchnie mam na razie zrobioną i dwa pokoje.. Za miesiąc ruszam z sypialnią i werandą czy jak to nazwac .. taki przedsionek mały..
EDIT: Jeszcze Łuki garaż powiększył kiedyś bo tylko moja Micra wchodziła a jego samochód sie nie mieścił

Posted

Wszystkiego najlepszego!!! i pani i psiunce:lol:
:smilecol::smilecol::new-bday::BIG::BIG::tort::beerchug::cunao::sabber::laola::pepsi::drinka::knajpa:
(tak miedzy nami nie mialam jeszcze okazji powstawiac tyle emotek hehe x))

Posted

[quote name='anmi0']Wszystkiego najlepszego!!! i pani i psiunce:lol:
:smilecol::smilecol::new-bday::BIG::BIG::tort::beerchug::cunao::sabber::laola::pepsi::drinka::knajpa:
(tak miedzy nami nie mialam jeszcze okazji powstawiac tyle emotek hehe x))
Bardzo dziękujemy :loveu:

Witajcie dziewczynki dnia następnego :multi:
Powiedzcie co to się stało, że dogo akurat w me urodzinki zastrajkować musiało ?? :mad::mad:
Ja szykuję się do impresski :loveu: Wczoraj posprzątałam domek, zrobiłam zakupy, na solarium byłam, dziś do fryzjera i nawet kucharza sobie zatrudniłam do zrobienia lasagne :evil_lol: Ojjj .. nie mogę się odczekać :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :new-bday::BIG:

Torcika tylko brak do pełni szczęścia, ale zaraz coś wykombinujemy... O, i już mamy :tort:
Dzięki :loveu: Torcika potem wam dam jakąs fote bo robili zdjęcia ale jeszcze ich nie mam ...
[quote name='madziasto4']Najlepszego 2B! :drink1:
Co prawda spoźnione, ale mam wybaczone, bo w dzień urodzin dogo się dławiło:cool1:
I Toboe Madzka dziekuje :loveu: Wczoraj miałam imieniny także nie martw się, nic nie spóźnione :evil_lol:
[quote name='Kasia']Cze B2 :loveu:

Jak imprezy?
Żyjesz? :evil_lol:
Cze Kasieńka :multi:

Żyje, żyje tylko kac męczy :evil_lol: A naczyń ile mam do zmywania :crazyeye: Ale jeszcze mi sie nie chce :evil_lol: Torta dużo zostało może ktoś chetny ?? :loveu: Pyśny jest :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Dokładka ma jakiś inny smak!

Nie bój sie, nie otrułam :evil_lol: Te kawałki mają większą ilość wisienek dlatego sie tak zaróżowiły :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie bój sie, nie otrułam :evil_lol: Te kawałki mają większą ilość wisienek dlatego sie tak zaróżowiły :evil_lol:

A wisienki nasączone alkoholem?