tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Patikujek napisał(a):Dzieńdoberek:loveu: Co tam u małej kudłaczki słychać??? Buziole i pozdrowienia:) Dobry Pati :multi: Mała kudłata była dziś u kotów i szczekała na nie :loveu: Nawet odważyła się szczekać na dwa amstafy (po walkach:crazyeye:) Tak sobie rozmyślam czy sie do mamy nie wyprowadzic na jakiś czas :roll: Tak pusto w tym domu .. :-( Ale co tam .. za tydzień impresska :multi: Trzeba wziąść się w garść :multi: Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 To ja się moge do Ciebie wprowadzić skoro Ci pusto, i to od zaraz, ba ja znów staram się z domu wynieść na własne:roll: Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Patikujek napisał(a):To ja się moge do Ciebie wprowadzić skoro Ci pusto, i to od zaraz, ba ja znów staram się z domu wynieść na własne:roll: Hehe .. zapraszam :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Czekaj jutro u ciebie jestem tylko adres podaj(oczywiście z psem) Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Patikujek napisał(a):Czekaj jutro u ciebie jestem tylko adres podaj(oczywiście z psem) Jessi bedzie miała kolege :multi: Quote
iberia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://docs.google.com/EmbedSlideshow?docid=dftgr74_25fs46kfgw Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dzień dobry Beatko :) Mizianko dla Jessi:loveu: Quote
tigrunia Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Dzień dobry wszystkim :loveu: Dziś drugi dzień zakupów :evil_lol: Po pracy biegne do miasta bo w Terranowie mega wyprzedaż :multi: Humor nawet mam w miare .. myślałam, że będzie gorzej :roll: Quote
ewelina15051985 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witamy I co tam w Terranowie ciekawego upolowałaś? Buziaki dla pięknej Jessi:lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 ewelina15051985 napisał(a):Witamy I co tam w Terranowie ciekawego upolowałaś? Buziaki dla pięknej Jessi:lol::lol::lol: Cześć Ewelinka .. :multi: Pełno fajnych sweterków było, golfy po 10 zł :crazyeye: Ale kupiłam sobie jeden sweterek po 20 zł bo golfów nie lubie .. Quote
koregra Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witam. O ty też po sklepach latasz :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Widzę, że to tylko ja mam taki opór do zakupów niezależnie od tego co się kupuje:shake: Quote
ewelina15051985 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no to ceny rewelacja-muszę się wybrać. Quote
tigrunia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 koregra napisał(a):Witam. O ty też po sklepach latasz :evil_lol: Ostatnio mam wiecej czasu więc tak sobie latam .. Patikujek napisał(a):Widzę, że to tylko ja mam taki opór do zakupów niezależnie od tego co się kupuje:shake: Ja tam lubie zakupy :multi: Szczególnie jak jest kasa :evil_lol: ewelina15051985 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no to ceny rewelacja-muszę się wybrać. No ceny szokujące :crazyeye: Tylko już przebrane wszystko było .. Quote
tigrunia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Kincia napisał(a):Dobry :multi: Cześć Kincia :loveu: Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Aga76']Bry 2Be [quote name='madziasto4']Dobry. 10 znaków. Dobry dziewczyny ... :multi: Zły dzień dziś mam ... :-( Ale jutro jade z kumplami szukać telewizora :loveu: Moze jakis kupie :loveu: Bo nie wiem czy wam mówiłam,ale mój w środe odmówił posłuszeństwa :placz: Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 madziasto4 napisał(a):To jakiś aparat przy okazji kup:grins: Ano fakt-też by sie przydał ale nie dam rady z tyloma ratami :shake: Zobacze na ile telewizor bede mogła wziąść. Gadałam wczoraj z kumplem to mówił, że w Media tylko na 10 rat dają bez % Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Oo to beda zakupy xD Zapraszamy do nas na fotki rodzenstwa Lucia :loveu::loveu: Quote
iberia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Beatko nie przesadzasz znowu zakupy?? nowa miłośc nowe zycie :) Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Kincia']Oo to beda zakupy xD Zapraszamy do nas na fotki rodzenstwa Lucia :loveu::loveu: Zaraz lece.. zaraz lece :loveu: [quote name='iberia']Beatko nie przesadzasz znowu zakupy?? nowa miłośc nowe zycie :) Hihi .. jakoś trza sobie poprawić humor :loveu: :loveu: Ach Kasieńko .. :loveu: Quote
Recommended Posts