Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Hehe .. ostatnio troche surowe mi wyszło, ale tym razem wyjść musi :evil_lol: zaabezpiecze sie w razie czego czyms z cukierni :evil_lol:

Cze Madzka!
Nie zabieram jej bo by sie tylko nudzila.. Byla ze mna dopiero srugi raz. No i tez jej nie zabieram z tego względu, ze mieszka tam strasznie napalony jamnik :shake: Teraz w niedziele troche przy niej poskakał, ona sie przestraszyła i zaczela piszczec to uciekl bo chyba tez sie wystraszył :p[/quote]

No Beatko pilnuj cnoty Jessi dlajakiegoś championa hihihihihih

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']Piłuje Jessi :mdleje:
A taka doświadczona się wydawała :mdleje:[/quote]
Tam nie ma zadnego piłuje ino piluje :evil_lol: Cokolwiek to znaczy ..

aaa .. wiecie co ? Dowiedziałam sie dzis od kierowniczki regionalnej Polo marketów, ze "OPTYMALIZACJA" znaczy , :roflt:ze sklep jest zamknięty :roflt::roflt:

Posted

[quote name='tigrunia']Tam nie ma zadnego piłuje ino piluje :evil_lol: Cokolwiek to znaczy ..

aaa .. wiecie co ? Dowiedziałam sie dzis od kierowniczki regionalnej Polo marketów, ze "OPTYMALIZACJA" znaczy , :roflt:ze sklep jest zamknięty :roflt::roflt:[/QUOTE]
Nie wypieraj się tera:roll:

Posted

Witajcie :multi:
Ale dzis ładna pogoda :loveu: (Aguś dzięki za słoneczko ;))
Co gotujecie na dzis ? Ja mam własnie w piekarniku pałki w sosie śmietanowo-koperkowym :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Witajcie :multi:
Ale dzis ładna pogoda :loveu: (Aguś dzięki za słoneczko ;))
Co gotujecie na dzis ? Ja mam własnie w piekarniku pałki w sosie śmietanowo-koperkowym :loveu:[/QUOTE]
Pałki, zapałki, dwa kije hihi

Ja mam mieloniaki :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Mniamu mniamu!!!

A ja mam gołąbasy własnej roboty w pysznym pomidorowym sosiku :loveu:[/QUOTE]
Oj własnych gołąbasów mamy całą zamrażarkę, ostatnio robione były:loveu:

Zawsze robisz w sosiku pomidorowym?
My czasami jak się sosik znudzi, to podsmażamy gołąbki z cebulką i takie gołe jemy.

Posted

[quote name='madziasto4']

Zawsze robisz w sosiku pomidorowym?
My czasami jak się sosik znudzi, to podsmażamy gołąbki z cebulką i takie gołe jemy.
[/quote]

Sosik robie zawsze osobno w osobnym garnczku i gołabki osobno.
Jak mam ochotę to polewam sosem a jak nie to podsmażam same gołabki ale częściej jednak z sosem konsumuję :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Pałki, zapałki, dwa kije hihi

Ja mam mieloniaki :loveu:[/quote]
Zjedzone :loveu:

A co to meloniaki ?? :crazyeye:
[quote name='Kasia']Mniamu mniamu!!!

A ja mam gołąbasy własnej roboty w pysznym pomidorowym sosiku :loveu:[/quote]
:loveu:

:loveu:Ajj.. aleś mi smaka narobiła.. W przyszłym tyg chyba zrobie :loveu: Ale ja kocham gołągki tylko i wyłącznie z sosem :loveu:

Posted

Witaj Kochana!!! upsiii wiem wiem jestem ble ble ble,bo mnie dawno nie bylo,ale ale rozumiesz:loveu::loveu::loveu:
hihi....Mam nadzieje,ze u Ciebie bez zmian, slodka praca, rownie slodki facet przy boku i zdrowa i piekna Jessi!!!:lol::lol: Pozdrawiam i lece nadrabiać zaległości!!!:loveu: