iberia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='tigrunia']Hehe .. ostatnio troche surowe mi wyszło, ale tym razem wyjść musi :evil_lol: zaabezpiecze sie w razie czego czyms z cukierni :evil_lol: Cze Madzka! Nie zabieram jej bo by sie tylko nudzila.. Byla ze mna dopiero srugi raz. No i tez jej nie zabieram z tego względu, ze mieszka tam strasznie napalony jamnik :shake: Teraz w niedziele troche przy niej poskakał, ona sie przestraszyła i zaczela piszczec to uciekl bo chyba tez sie wystraszył :p[/quote] No Beatko pilnuj cnoty Jessi dlajakiegoś championa hihihihihih Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='iberia']No Beatko pilnuj cnoty Jessi dlajakiegoś championa hihihihihih[/quote] Oj pilnuje, piluje :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='tigrunia']Oj pilnuje, [B]piluje[/B] :loveu::loveu:[/QUOTE] Piłuje Jessi :mdleje: A taka doświadczona się wydawała :mdleje: Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='madziasto4']Piłuje Jessi :mdleje: A taka doświadczona się wydawała :mdleje:[/quote] Tam nie ma zadnego piłuje ino piluje :evil_lol: Cokolwiek to znaczy .. aaa .. wiecie co ? Dowiedziałam sie dzis od kierowniczki regionalnej Polo marketów, ze "OPTYMALIZACJA" znaczy , :roflt:ze sklep jest zamknięty :roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='tigrunia']Tam nie ma zadnego piłuje ino piluje :evil_lol: Cokolwiek to znaczy .. aaa .. wiecie co ? Dowiedziałam sie dzis od kierowniczki regionalnej Polo marketów, ze "OPTYMALIZACJA" znaczy , :roflt:ze sklep jest zamknięty :roflt::roflt:[/QUOTE] Nie wypieraj się tera:roll: Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='madziasto4']Nie wypieraj się tera:roll:[/quote] No dobra , niech bedzie,ze paznokcie jej piŁuje :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='tigrunia']No dobra , niech bedzie,ze paznokcie jej piŁuje :evil_lol:[/QUOTE] Tak, taaaaak... [COLOR="PaleTurquoise"]krowa to piękny ptak...[/COLOR] Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='madziasto4']Tak, taaaaak... [COLOR=paleturquoise]krowa to piękny ptak...[/COLOR][/quote] [COLOR=#afeeee].. tylko jej skrzydeł brak :evil_lol:[/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cze Be:loveu: piszesz tego posta czy nie? na pm Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Be:loveu: piszesz tego posta czy nie? na pm[/quote] Juz , juz sie biore za to .. :loveu: Quote
natija Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 serduszko od nas [url]http://www.goraceserce.pl/384194/Walentynka-od-NatijaAgent.html[/url] Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Witajcie :multi: Ale dzis ładna pogoda :loveu: (Aguś dzięki za słoneczko ;)) Co gotujecie na dzis ? Ja mam własnie w piekarniku pałki w sosie śmietanowo-koperkowym :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='tigrunia']Witajcie :multi: Ale dzis ładna pogoda :loveu: (Aguś dzięki za słoneczko ;)) Co gotujecie na dzis ? Ja mam własnie w piekarniku pałki w sosie śmietanowo-koperkowym :loveu:[/QUOTE] Pałki, zapałki, dwa kije hihi Ja mam mieloniaki :loveu: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='madziasto4'] Ja mam mieloniaki :loveu: [/quote] Mniamu mniamu!!! A ja mam gołąbasy własnej roboty w pysznym pomidorowym sosiku :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Kasia']Mniamu mniamu!!! A ja mam gołąbasy własnej roboty w pysznym pomidorowym sosiku :loveu:[/QUOTE] Oj własnych gołąbasów mamy całą zamrażarkę, ostatnio robione były:loveu: Zawsze robisz w sosiku pomidorowym? My czasami jak się sosik znudzi, to podsmażamy gołąbki z cebulką i takie gołe jemy. Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='madziasto4'] Zawsze robisz w sosiku pomidorowym? My czasami jak się sosik znudzi, to podsmażamy gołąbki z cebulką i takie gołe jemy. [/quote] Sosik robie zawsze osobno w osobnym garnczku i gołabki osobno. Jak mam ochotę to polewam sosem a jak nie to podsmażam same gołabki ale częściej jednak z sosem konsumuję :lol: Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='madziasto4']Pałki, zapałki, dwa kije hihi Ja mam mieloniaki :loveu:[/quote] Zjedzone :loveu: A co to meloniaki ?? :crazyeye: [quote name='Kasia']Mniamu mniamu!!! A ja mam gołąbasy własnej roboty w pysznym pomidorowym sosiku :loveu:[/quote] :loveu: :loveu:Ajj.. aleś mi smaka narobiła.. W przyszłym tyg chyba zrobie :loveu: Ale ja kocham gołągki tylko i wyłącznie z sosem :loveu: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='tigrunia'] A co to meloniaki ?? :crazyeye: [/quote] Nie [B]me[/B]loniaki tylko [B]mie[/B]loniaki - czyli kotlety mielone :loveu: Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Kasia']Nie [B]me[/B]loniaki tylko [B]mie[/B]loniaki - czyli kotlety mielone :loveu:[/quote] Heheheh .. ja myslałam,ze ona jakieś melony na obiad je :roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='tigrunia'] A co to meloniaki ?? :crazyeye: [/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Jofka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witaj Kochana!!! upsiii wiem wiem jestem ble ble ble,bo mnie dawno nie bylo,ale ale rozumiesz:loveu::loveu::loveu: hihi....Mam nadzieje,ze u Ciebie bez zmian, slodka praca, rownie slodki facet przy boku i zdrowa i piekna Jessi!!!:lol::lol: Pozdrawiam i lece nadrabiać zaległości!!!:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cześć Beatko. Czemu cię dzisiaj jeszcze nie ma? A jak już zszedł temat na jedzenie, to ja gołąbki miałam dzisiaj na obiad. Kotletów mielonych nie lubię, schabowych zresztą też :lol: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cze Be :p jak tu smacznie i pachnie obiadem..mmm też mam smaka na gołabki ale robić mi się nie chce... Quote
Jofka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A gdzie Tigrunia? moze jeszcze swietuje walentynki?:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts