tigrunia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='Aga76']Ale srebrna i ma szklane półki?[/quote] Si ... :evil_lol: To jest ten sam model, tylko troche inaczej na tym zdjeciu co jest front pokazany wygląda.. Quote
Pegaza Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jestem nazot uff dostać na tego neta to:mad: tak to jest jak komus sie dobrze gada ....:mad: Quote
tigrunia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='madziasto4']Noooo, lodówa niczego sobie:p[/quote] :loveu: Pikna jest :loveu: Kolo powiedział,ze to najlepsza lodówka jaką mają teraz w sklepie (RTV EURO AGD), byłam tez w Domarze i w Media .. W Media była ta sama , w poobnej cenie ale pojechalam do RTV.. tylko w innym markecie no i kupiłam :multi: [quote name='Pegaza']jestem nazot uff dostać na tego neta to:mad: tak to jest jak komus sie dobrze gada ....:mad:[/quote] Ja zakładałam Jessi papiloty .. :shake: masakra .. i ona sie męczyła i ja ... no ale cóż .. czego sie nie robi dla urody :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Aga76']Bry Papiloty :shiny:[/quote] Bry Aguś :loveu: Quote
natija Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :)moj to owczarek francuski dlugowlosy czyli briard:)nie spotkalam sie zeby ktos tej rasie robil papiloty,ale brairdy tez maja wlosy wiec moze warto sprobowac??hm nie wiem przynajmniej na mordce...musze wyprobowac chyba:) Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='natija']:)moj to owczarek francuski dlugowlosy czyli briard:)nie spotkalam sie zeby ktos tej rasie robil papiloty,ale brairdy tez maja wlosy wiec moze warto sprobowac??hm nie wiem przynajmniej na mordce...musze wyprobowac chyba:)[/quote] Szczerze mówiąc nie znam tej rasy i nie wiem .. Poczytaj troche moze faktycznie si im zakłada... [quote name='madziasto4']Cześć 2B :hand:[/quote] Cze Madzka :multi: Quote
nane Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cześć Beatko ja to bym kupiła jednak stół z blatem bardziej praktyczny bo na szkle wszystko widać - odciski palców itd. :shake: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cześć Beatko ja to bym kupiła jednak stół z blatem bardziej praktyczny bo na szkle wszystko widać - odciski palców itd. :shake: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cześć Martunia :multi: Zaraz zadzwonie i zapytam ile bym musiała czekać na ten stół, bo na szklany jakieś 2 tyg. Quote
nane Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='tigrunia']Cześć Martunia :multi: Zaraz zadzwonie i zapytam ile bym musiała czekać na ten stół, bo na szklany jakieś 2 tyg.[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie no wiesz wybór należy do ciebie [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]no chyba, że lubisz stoły wycierać :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie no wiesz wybór należy do ciebie [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]no chyba, że lubisz stoły wycierać :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Ta, uwielbiam wręcz :eviltong: Dzwoniłam .. stół miałby kosztować 230, albo 260 zł, już nie pamiętam :p Blat o grubości 28 mm.. mają w sumie 3 grubości wiec wziełam tą średnią , ale nie wiem czy dobrze , były takie :18 mm, 28 mm i 36 mm. Wymiary 70X130. Jutro wyśle Łukiego ,zeby zamówił ten stół .. czas oczekiwania 2 tyg czyli tak jak ten szklany :-( A ja bym chciała juz! Kurde ciezko im wyciąć kawałek mebla. Chce pod kolor frontów szafek a nie blatu - chyba lepiej. Moze wam wkleje wieczorkiem jakies zdjecia.. A jutro lodówa przyjedzie :multi: Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 cze Be:p jesu jakie zakupy taa zima się konczy to trzeba se sprawic lodówke bo za oknem sie trzymac towaru juz nie da:evil_lol: wstaw wstaw ja też poszukam z wczoraj jakies... Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Pegaza']cze Be:p jesu jakie zakupy taa zima się konczy to trzeba se sprawic lodówke bo za oknem sie trzymac towaru juz nie da:evil_lol: wstaw wstaw ja też poszukam z wczoraj jakies...[/QUOTE] Jak mieszkaliśmy na 3 piętrze, to mieliśmy płotek na zewnętrznym parapecie i trzymało się zimą pomarańcze i inne cosie, a jak:evil_lol: A teraz na parterze się nie da, boby nam gwizdnęli:p Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Pegaza']cze Be:p jesu jakie zakupy taa zima się konczy to trzeba se sprawic lodówke bo za oknem sie trzymac towaru juz nie da:evil_lol: wstaw wstaw ja też poszukam z wczoraj jakies...[/quote] Cze Dario-Ewo :loveu: Tej zimy to tak jakby w ogóle nei było :p Raz u nas śnieg spadł i to taki niemrawy,ze zaraz sie rozpuścił, mrozu tez za wielkiego nei ma tylko codzinnie szyby musze skrobać :angryy: A jakie masz fotki , skąd? Ja kuchnie chciałam wam pokazać, nie Jessi :eviltong: [quote name='madziasto4']Jak mieszkaliśmy na 3 piętrze, to mieliśmy płotek na zewnętrznym parapecie i trzymało się zimą pomarańcze i inne cosie, a jak:evil_lol: A teraz na parterze się nie da, boby nam gwizdnęli:p[/quote] EDITL No i zapomniałam o Madzce :P Bardzo dobry pomysl z tymi pomarańczami :D A ptaszory wam nie skubały tam nic ? Quote
Aga76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='madziasto4']Jak mieszkaliśmy na 3 piętrze, to mieliśmy płotek na zewnętrznym parapecie i trzymało się zimą pomarańcze i inne cosie, a jak:evil_lol: A teraz na parterze się nie da, boby nam gwizdnęli:p[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='tigrunia'] EDITL No i zapomniałam o Madzce :P Bardzo dobry pomysl z tymi pomarańczami :D A ptaszory wam nie skubały tam nic ?[/QUOTE] Nikt nic nie skubał, sąsiad też nie miał jak dosiągnąć hihi:evil_lol: Dodatkowo w siatkach były. Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 hehe a moja babcia to całą zime lodówke wyłącza i trzymie towar za oknem w reklamówce:lol: ale to jeszcze nic co się przyjdzie to ona nawija o nowej lodówce bo ta jej słabo mrozi heheh na te pare plasterków wędliny po kiego jej nowa lodówka to nie wiem...:evil_lol: a fotki sprawdzilam i sa daremne m-a fotek nie umi robic:mad: Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Lodówka bombowa choć nie tak oryginalna jak te zaokiennoparapetowe :evil_lol: Co do stołu to chyba wybrałabym z blatem normalnym czyli nie szklanym... A Ty juz się zdecyowałaś? No i obiecane fotki wstawiaj ;) Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Kasia']Lodówka bombowa choć nie tak oryginalna jak te zaokiennoparapetowe :evil_lol: Co do stołu to chyba wybrałabym z blatem normalnym czyli nie szklanym... A Ty juz się zdecyowałaś? No i obiecane fotki wstawiaj ;)[/quote] Nom, juz zdecydowałam na blat meblowy.. Jutro Łukie jedzie zamówic.. Fotki zaraz, baterie sie ładują .. juz byłam w kuchni z aparatem ale mi zaśpiewał "battery is empty" :mad: Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Macie foty : Najpierw troche Jessi :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/152/51d2c08d4d10b868.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/152/7499247fc5a9dd91.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/131/884885315c047353.jpg[/IMG][/URL] I moja kuchnia :loveu: Najpierw foty robione z drzwi [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/153/18322ad104846e27.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/152/8dc49408ba11b1b4.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ale ona fajowa taka po domowemu w papilotach:loveu: No no no, kuchnia bomba..:razz: Quote
nane Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Dla mnie Bomba :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts