Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']Noooo, lodówa niczego sobie:p[/quote]
:loveu: Pikna jest :loveu: Kolo powiedział,ze to najlepsza lodówka jaką mają teraz w sklepie (RTV EURO AGD), byłam tez w Domarze i w Media .. W Media była ta sama , w poobnej cenie ale pojechalam do RTV.. tylko w innym markecie no i kupiłam :multi:
[quote name='Pegaza']jestem nazot uff dostać na tego neta to:mad: tak to jest jak komus sie dobrze gada ....:mad:[/quote]
Ja zakładałam Jessi papiloty .. :shake: masakra .. i ona sie męczyła i ja ... no ale cóż .. czego sie nie robi dla urody :evil_lol:

Posted

:)moj to owczarek francuski dlugowlosy czyli briard:)nie spotkalam sie zeby ktos tej rasie robil papiloty,ale brairdy tez maja wlosy wiec moze warto sprobowac??hm nie wiem przynajmniej na mordce...musze wyprobowac chyba:)

Posted

[quote name='natija']:)moj to owczarek francuski dlugowlosy czyli briard:)nie spotkalam sie zeby ktos tej rasie robil papiloty,ale brairdy tez maja wlosy wiec moze warto sprobowac??hm nie wiem przynajmniej na mordce...musze wyprobowac chyba:)[/quote]
Szczerze mówiąc nie znam tej rasy i nie wiem .. Poczytaj troche moze faktycznie si im zakłada...
[quote name='madziasto4']Cześć 2B :hand:[/quote]
Cze Madzka :multi:

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cześć Beatko
ja to bym kupiła jednak stół z blatem bardziej praktyczny
bo na szkle wszystko widać - odciski palców itd. :shake:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cześć Beatko
ja to bym kupiła jednak stół z blatem bardziej praktyczny
bo na szkle wszystko widać - odciski palców itd. :shake:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Cześć Martunia :multi:
Zaraz zadzwonie i zapytam ile bym musiała czekać na ten stół, bo na szklany jakieś 2 tyg.

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Martunia :multi:
Zaraz zadzwonie i zapytam ile bym musiała czekać na ten stół, bo na szklany jakieś 2 tyg.[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie no wiesz wybór należy do ciebie [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]no chyba, że lubisz stoły wycierać :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie no wiesz wybór należy do ciebie [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]no chyba, że lubisz stoły wycierać :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]
Ta, uwielbiam wręcz :eviltong:
Dzwoniłam .. stół miałby kosztować 230, albo 260 zł, już nie pamiętam :p Blat o grubości 28 mm.. mają w sumie 3 grubości wiec wziełam tą średnią , ale nie wiem czy dobrze , były takie :18 mm, 28 mm i 36 mm. Wymiary 70X130. Jutro wyśle Łukiego ,zeby zamówił ten stół .. czas oczekiwania 2 tyg czyli tak jak ten szklany :-( A ja bym chciała juz! Kurde ciezko im wyciąć kawałek mebla. Chce pod kolor frontów szafek a nie blatu - chyba lepiej. Moze wam wkleje wieczorkiem jakies zdjecia.. A jutro lodówa przyjedzie :multi:

Posted

cze Be:p
jesu jakie zakupy taa zima się konczy to trzeba se sprawic lodówke bo za oknem sie trzymac towaru juz nie da:evil_lol:

wstaw wstaw ja też poszukam z wczoraj jakies...

Posted

[quote name='Pegaza']cze Be:p
jesu jakie zakupy taa zima się konczy to trzeba se sprawic lodówke bo za oknem sie trzymac towaru juz nie da:evil_lol:

wstaw wstaw ja też poszukam z wczoraj jakies...[/QUOTE]
Jak mieszkaliśmy na 3 piętrze, to mieliśmy płotek na zewnętrznym parapecie i trzymało się zimą pomarańcze i inne cosie, a jak:evil_lol:

A teraz na parterze się nie da, boby nam gwizdnęli:p

Posted

[quote name='Pegaza']cze Be:p

wstaw wstaw ja też poszukam z wczoraj jakies...[/quote]
Cze Dario-Ewo :loveu:
Tej zimy to tak jakby w ogóle nei było :p Raz u nas śnieg spadł i to taki niemrawy,ze zaraz sie rozpuścił, mrozu tez za wielkiego nei ma tylko codzinnie szyby musze skrobać :angryy:

A jakie masz fotki , skąd? Ja kuchnie chciałam wam pokazać, nie Jessi :eviltong:
[quote name='madziasto4']Jak mieszkaliśmy na 3 piętrze, to mieliśmy płotek na zewnętrznym parapecie i trzymało się zimą pomarańcze i inne cosie, a jak:evil_lol:

A teraz na parterze się nie da, boby nam gwizdnęli:p[/quote]
EDITL No i zapomniałam o Madzce :P
Bardzo dobry pomysl z tymi pomarańczami :D A ptaszory wam nie skubały tam nic ?

Posted

[quote name='madziasto4']Jak mieszkaliśmy na 3 piętrze, to mieliśmy płotek na zewnętrznym parapecie i trzymało się zimą pomarańcze i inne cosie, a jak:evil_lol:

A teraz na parterze się nie da, boby nam gwizdnęli:p[/quote]

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='tigrunia']
EDITL No i zapomniałam o Madzce :P
Bardzo dobry pomysl z tymi pomarańczami :D A ptaszory wam nie skubały tam nic ?[/QUOTE]
Nikt nic nie skubał, sąsiad też nie miał jak dosiągnąć hihi:evil_lol:
Dodatkowo w siatkach były.

Posted

hehe a moja babcia to całą zime lodówke wyłącza i trzymie towar za oknem w reklamówce:lol: ale to jeszcze nic co się przyjdzie to ona nawija o nowej lodówce bo ta jej słabo mrozi heheh na te pare plasterków wędliny po kiego jej nowa lodówka to nie wiem...:evil_lol:

a fotki sprawdzilam i sa daremne m-a fotek nie umi robic:mad:

Posted

Lodówka bombowa choć nie tak oryginalna jak te zaokiennoparapetowe :evil_lol:
Co do stołu to chyba wybrałabym z blatem normalnym czyli nie szklanym...
A Ty juz się zdecyowałaś?

No i obiecane fotki wstawiaj ;)

Posted

[quote name='Kasia']Lodówka bombowa choć nie tak oryginalna jak te zaokiennoparapetowe :evil_lol:
Co do stołu to chyba wybrałabym z blatem normalnym czyli nie szklanym...
A Ty juz się zdecyowałaś?

No i obiecane fotki wstawiaj ;)[/quote]
Nom, juz zdecydowałam na blat meblowy.. Jutro Łukie jedzie zamówic..

Fotki zaraz, baterie sie ładują .. juz byłam w kuchni z aparatem ale mi zaśpiewał "battery is empty" :mad:

Posted

Macie foty :
Najpierw troche Jessi :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/152/51d2c08d4d10b868.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/152/7499247fc5a9dd91.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/131/884885315c047353.jpg[/IMG][/URL]

I moja kuchnia :loveu:
Najpierw foty robione z drzwi

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/153/18322ad104846e27.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/152/8dc49408ba11b1b4.jpg[/IMG][/URL]