Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):
Nom .. :loveu:

Kurcze .. dopiero zauważyłam, że 200 str. przegapiłam :placz:

:evil_lol: bądź dzielna, weź się w garść, dasz radę :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A mnie się właśnie ten D900 podoba bardziej :grins:

Musze je oba na żywo zobaczyc.. hmm.. moze do Media się przejade po pracy ... byłam to tylko tego J600 oglądałam .. aaa wiecie jaki jeszcze on ma bajer? Przyciski dotykowe te pod wyświetlaczem :-o

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie , to nie takie drożdżówki .. to taka z blachy była i dwa takie małe kawałki zjadłam - jak dla mnie duzo .. A byś widziała jaki pyszny torcik do Kasieńki zawiozłam w niedziele .. tluskawkowy :loveu:

Torcik był BOSKI!!!
Ale co z tego jak zjadłam 1 kawałek a reszte TZ wciągnął:angryy:

Posted

iberia napisał(a):
Torcik był BOSKI!!!
Ale co z tego jak zjadłam 1 kawałek a reszte TZ wciągnął:angryy:

Hihi :evil_lol:

Ide sprawdzić, czy te zdjęcia mi przesłalaś ...:D

Posted

Zdjęcia kostki widze niezbyt piękne wyszły :mad: Robiłam mamy aparatem a on juz wysłuzony jest :p
Macie tu teraz pieska mojej cioci, który obecnie mieszka w W-wie ale juz nawet w Stanach był :crazyeye: Przez 5 lat :crazyeye: i niedawno wrócił .. jest bardzo chory i stary :( nie ma ząbków, mało je :( A na imie mu Roko

Posted

koregra napisał(a):
Ale bidulek :-(

nom :-( AA ciocia go jak swojego synusia traktuje :-( Bardzo go kocha :-(
Aga76 napisał(a):
Ciasteczko mniam mniam

Piesio dziadzio

Zjadłam ino ten kawałeczek co na talerzu a reszte mama ze swoim TZem zjedli .. Jak mój TZ zostawil w domu aparat to dam Ci potem wieksze ciachooo .. :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ładniutkie imię, Toro mógłby być tyż Roko, ale Onek cioci się tak zwie.

No, ładne ;) Roko ma już z 15 latek ...

Agusiu właśnie weszłam do domku i stwierdzam wszem i wobec iz drugiego ciacha dziś nie bedzie :placz: TZ nie dość,ze aparatu nie zostawił to nawet juz w samochodzie go nie ma bo zostawił u rodziców :angryy: I to specjalnie to zrobił :angryy:

Posted

Hej!
Ale tu u Was dzisiaj słodko:loveu:

Roko to już dziadek. Piękny wiek:cool3:

I co wybrałaś już telefonik? Ja też ma dylemat, bo wybieram między J600, a LG KG800 Chocolate... Moja koleżanka ma D900 i mówiąc szczerze to trochę dziwnie się go rozsuwa. To coś na dole przeszkadza:lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Dobry!
Ale tu smacznie i słodko :loveu:

Roko staruszek fajniutki :lol:

Cześć Kasiu :multi:
:loveu:
Kasia_zg napisał(a):
Dzień dobry środeczkowe:loveu:
Milusi ten staruszek Roko szkoda tylko że taki schorowany....
Miłego dnia:lol:

Cześć druga Kasiu :multi:
Magda_Miki napisał(a):
Hej!

I co wybrałaś już telefonik? Ja też ma dylemat, bo wybieram między J600, a LG KG800 Chocolate... Moja koleżanka ma D900 i mówiąc szczerze to trochę dziwnie się go rozsuwa. To coś na dole przeszkadza:lol:

Cześć Madziu :multi:

Nie wybrałam :shake: Musze jechać gdzieś zobaczyć i pomacać te telefony :eviltong:
Nie miałam czasu za bardzo .. jutro tłusty czwartek i juz zjadłam jednego ciepłego :lol: Chyba zaraz po następnego pójde :P Dziś moge jeść bo wieczorem wybieram sie do klubu - kumpela urodzinki wyprawia więc wytańcze te kalorie :evil_lol:

No i na koniec cześć wszystkim :multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej!

Czekoladke :loveu::loveu::loveu:

Witam :multi:
Ale pysznosci :placz::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

Nie wybrałam :shake: Musze jechać gdzieś zobaczyć i pomacać te telefony :eviltong:
Nie miałam czasu za bardzo .. jutro tłusty czwartek i juz zjadłam jednego ciepłego :lol: Chyba zaraz po następnego pójde :P Dziś moge jeść bo wieczorem wybieram sie do klubu - kumpela urodzinki wyprawia więc wytańcze te kalorie :evil_lol:

No właśnie masz rację. Trzeba podotykać, żeby potem nie było rozczarowania:eviltong:
Ja dawno nie jadłam pączków:loveu: Mama miała piec, ale chyba jednak nic z tego nie wyjdzie...
Miłej zabawy! Też bym chętnie potańcowała

Chyba jednak się na nią zdecyduje.

Posted

Kincia napisał(a):

Witam :multi:
Ale pysznosci :placz::loveu:

Cześć Kincia..
Czekoladkie tez wczoraj wsuwałam - Milke :loveu:
Magda_Miki napisał(a):
No właśnie masz rację. Trzeba podotykać, żeby potem nie było rozczarowania:eviltong:
Ja dawno nie jadłam pączków:loveu: Mama miała piec, ale chyba jednak nic z tego nie wyjdzie...
Miłej zabawy! Też bym chętnie potańcowała

Chyba jednak się na nią zdecyduje.

Pączki najlepsze są takie cieplusie i własnie przed chwilą takiego wszamałam :loveu: Zapraszam do Bydzi na świeże pączusie :loveu:

Posted

iberia napisał(a):
Dawaj te pączki a nie smaka robisz!!!

:evil_lol: Nie dam, bo mi zdjęć dać nie chcesz :eviltong:

Dziś znów dzień myśliciela .. musze poważnie porozmawiać z TZem bo on sobie chyba sprawy nie zdaje co mi w głowie siedzi.. :shake: