Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

iberia napisał(a):
Beatko nie masz serca katowac nas takimi słodkościami :) Jedna bardziej słodka od drugiej....

Kurde te wasze pączki to poezja smaku... Brzydkie kaczątko...
mniam....

Posted

iberia napisał(a):
Beatko nie masz serca katowac nas takimi słodkościami :) Jedna bardziej słodka od drugiej....

:loveu: Cześć Kasieńko :multi:
iberia napisał(a):
Kurde te wasze pączki to poezja smaku... Brzydkie kaczątko...
mniam....

Brzydkie kaczątko, które przemieniło sie w pięknego łabędzia :evil_lol: :loveu:
natija napisał(a):
ta od takiej ilosci poczkow mozna pare kilo gratis dostac;);Wiatam:)

No niestety .. Ale warto się poświęcić dla najlepszych pączków w Bydgoszczy :evil_lol:

Witam wszystkich :multi:
Macie tu jeszcze pare foteczek Jessinki :loveu:

Posted

ewelina15051985 napisał(a):
:lol:Dzień Doberek:lol:
Widzimy nowe foteczki Jessi-jak zwykle super:lol:
Za każdym razem jak patrze na to twoje maleństwo to jestem zauroczona:lol:
Prosimy o więcej fotek:lol:
Pozdro

ewelina15051985 napisał(a):
Ach zapomniałam:shake:
Wielkie gratki za najlepsze pączusie:lol:-szkoda że tak daleko mieszkam i niestety nie będe miała okazji spróbować:-(

Witaj Ewelinka :multi:
Dziękujemy za miłe słowa :loveu: A gdzie mieszkasz?
iberia napisał(a):
Ptaszki ćwierkają że Jessi dzis bedzie miała papiloty:)
Ja też dziś próbuję, daj znać jak według ciebie sprawdzają się te papierki do papilotów :)

Dobrze ćwierkają :evil_lol: Jessi jest juz wykąpana, zaraz bedziemy sie suszyc i powiem jak sprawuje sie nowa odzywka - na razie ja czesalam przy pomocy tej odzywki i bylo super .. Zaraz jeszcze bede ja czesac podczas suszenia i zobaczymy jak wygląda włos po niej na sucho. Nie moge znaleźć strony .. gdzies bylo takie fajne zdjecie jak zrobic papiloty . Byłam pewna ,ze na yorklandzie, ale nie moge tam znaleźć :placz: Pomocy!!!!:placz:
Kincia napisał(a):
Ale tu slodkosci :loveu:
Ale i tak nie przebija Jessi :evil_lol::loveu:

Oj masz racje :loveu: Jessi jest słodsza od wszystkich ciast i tortów w całej PL :loveu::evil_lol:

Posted

Pięknie Ci to wyszło Kasiu :loveu: Na prawde podziwiam, że udało Ci się to zrobić :evil_lol: Jessi tez grzecznie znosiła papilotowanie .. nawet jej łapki troszke podciełam ;) A ile włosów z tego było :crazyeye: Szok :crazyeye: Fotki dam jutro bo juz mykam spać .. Jutro na 5 :placz:

Posted

iberia napisał(a):
to czekam na fotki z niecierpliowością :) Ciekawe jak dalej będą znosić te papiloty narazie Ibi nie ściąga

Jessi same odpadły :placz: Przez te cholerne gumki :placz:Popękały i dziś rano tylko 4 się trzymały :placz: A przeszkadzały jej tylko te na mordce i szybko sobie z nimi poradziła chodząc na głowie :mad:

Posted

Kasia napisał(a):
Witam Jessinki :loveu:

Cwana i zdolna bestyjka z Jessi jest, w mig sobie poradziła z pozbyciem sie papilotów :evil_lol:
Czekamy na fotki!!

Witam Fidlaki :loveu:

Oj cwana to ona jest :mad: I jeszcze gumki jej pomogły :mad:

Posted

koregra napisał(a):
Ja sie zastanawiałam czy nie zakładać na pysio ale rodzinka nie pozwala, a włoski są takie zniszczone:-(

Czemu nie pozwala ? :roll:
Kasia napisał(a):
Haha, mądruś malutki :loveu:

No ty sie nie śmiej .. to wcale śmieszne nie jest :p Dziś musze robić od nowa .. :mad: