tigrunia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Aga76 napisał(a):Oooo jaka piękna beza :loveu::loveu: Macie, poczytajta sobie o moich pączkach :loveu: Oczywiście miejsce pierwsze :loveu: http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,4885237.html Quote
iberia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Beatko nie masz serca katowac nas takimi słodkościami :) Jedna bardziej słodka od drugiej.... Quote
iberia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 iberia napisał(a):Beatko nie masz serca katowac nas takimi słodkościami :) Jedna bardziej słodka od drugiej.... Kurde te wasze pączki to poezja smaku... Brzydkie kaczątko... mniam.... Quote
natija Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ta od takiej ilosci poczkow mozna pare kilo gratis dostac;);Wiatam:) Quote
tigrunia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 iberia napisał(a):Beatko nie masz serca katowac nas takimi słodkościami :) Jedna bardziej słodka od drugiej.... :loveu: Cześć Kasieńko :multi: iberia napisał(a):Kurde te wasze pączki to poezja smaku... Brzydkie kaczątko... mniam.... Brzydkie kaczątko, które przemieniło sie w pięknego łabędzia :evil_lol: :loveu: natija napisał(a):ta od takiej ilosci poczkow mozna pare kilo gratis dostac;);Wiatam:) No niestety .. Ale warto się poświęcić dla najlepszych pączków w Bydgoszczy :evil_lol: Witam wszystkich :multi: Macie tu jeszcze pare foteczek Jessinki :loveu: Quote
ewelina15051985 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :lol:Dzień Doberek:lol: Widzimy nowe foteczki Jessi-jak zwykle super:lol: Za każdym razem jak patrze na to twoje maleństwo to jestem zauroczona:lol: Prosimy o więcej fotek:lol: Pozdro Quote
ewelina15051985 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ach zapomniałam:shake: Wielkie gratki za najlepsze pączusie:lol:-szkoda że tak daleko mieszkam i niestety nie będe miała okazji spróbować:-( Quote
iberia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ptaszki ćwierkają że Jessi dzis bedzie miała papiloty:) Ja też dziś próbuję, daj znać jak według ciebie sprawdzają się te papierki do papilotów :) Quote
Kincia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale tu slodkosci :loveu: Ale i tak nie przebija Jessi :evil_lol::loveu: Quote
tigrunia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 ewelina15051985 napisał(a)::lol:Dzień Doberek:lol: Widzimy nowe foteczki Jessi-jak zwykle super:lol: Za każdym razem jak patrze na to twoje maleństwo to jestem zauroczona:lol: Prosimy o więcej fotek:lol: Pozdro ewelina15051985 napisał(a):Ach zapomniałam:shake: Wielkie gratki za najlepsze pączusie:lol:-szkoda że tak daleko mieszkam i niestety nie będe miała okazji spróbować:-( Witaj Ewelinka :multi: Dziękujemy za miłe słowa :loveu: A gdzie mieszkasz? iberia napisał(a):Ptaszki ćwierkają że Jessi dzis bedzie miała papiloty:) Ja też dziś próbuję, daj znać jak według ciebie sprawdzają się te papierki do papilotów :) Dobrze ćwierkają :evil_lol: Jessi jest juz wykąpana, zaraz bedziemy sie suszyc i powiem jak sprawuje sie nowa odzywka - na razie ja czesalam przy pomocy tej odzywki i bylo super .. Zaraz jeszcze bede ja czesac podczas suszenia i zobaczymy jak wygląda włos po niej na sucho. Nie moge znaleźć strony .. gdzies bylo takie fajne zdjecie jak zrobic papiloty . Byłam pewna ,ze na yorklandzie, ale nie moge tam znaleźć :placz: Pomocy!!!!:placz: Kincia napisał(a):Ale tu slodkosci :loveu: Ale i tak nie przebija Jessi :evil_lol::loveu: Oj masz racje :loveu: Jessi jest słodsza od wszystkich ciast i tortów w całej PL :loveu::evil_lol: Quote
iberia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Z niecierpliowością czekam na wieści jak papilotowanie Jessi :) Ibi z psa z ADHD w czasie zabiegów zamienia się w psa ospałego :) Quote
tigrunia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Pięknie Ci to wyszło Kasiu :loveu: Na prawde podziwiam, że udało Ci się to zrobić :evil_lol: Jessi tez grzecznie znosiła papilotowanie .. nawet jej łapki troszke podciełam ;) A ile włosów z tego było :crazyeye: Szok :crazyeye: Fotki dam jutro bo juz mykam spać .. Jutro na 5 :placz: Quote
iberia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 to czekam na fotki z niecierpliowością :) Ciekawe jak dalej będą znosić te papiloty narazie Ibi nie ściąga Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 iberia napisał(a):to czekam na fotki z niecierpliowością :) Ciekawe jak dalej będą znosić te papiloty narazie Ibi nie ściąga Jessi same odpadły :placz: Przez te cholerne gumki :placz:Popękały i dziś rano tylko 4 się trzymały :placz: A przeszkadzały jej tylko te na mordce i szybko sobie z nimi poradziła chodząc na głowie :mad: Quote
Kasia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam Jessinki :loveu: Cwana i zdolna bestyjka z Jessi jest, w mig sobie poradziła z pozbyciem sie papilotów :evil_lol: Czekamy na fotki!! Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Kasia napisał(a):Witam Jessinki :loveu: Cwana i zdolna bestyjka z Jessi jest, w mig sobie poradziła z pozbyciem sie papilotów :evil_lol: Czekamy na fotki!! Witam Fidlaki :loveu: Oj cwana to ona jest :mad: I jeszcze gumki jej pomogły :mad: Quote
koregra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja sie zastanawiałam czy nie zakładać na pysio ale rodzinka nie pozwala, a włoski są takie zniszczone:-( Quote
Kasia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 tigrunia napisał(a): Oj cwana to ona jest :mad: I jeszcze gumki jej pomogły :mad: Haha, mądruś malutki :loveu: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 koregra napisał(a):Ja sie zastanawiałam czy nie zakładać na pysio ale rodzinka nie pozwala, a włoski są takie zniszczone:-( Czemu nie pozwala ? :roll: Kasia napisał(a):Haha, mądruś malutki :loveu: No ty sie nie śmiej .. to wcale śmieszne nie jest :p Dziś musze robić od nowa .. :mad: Quote
koregra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A no że to brzydko wygląda, ze bedzie się męczyć itp:cool1: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 A tam .. wcale nie wygląda brzydko , właśnie fajnie :loveu: I wcale się męczyć nie będzie , po chwili zapomni, ze je ma ;) Quote
Recommended Posts