Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A ja byłam święcie przekonana, że już dziś tu u Was byłam...:roll: Z dnia na dzień coraz gorzej z ma pamięcią. Cze Beatrycze :loveu: Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 [quote name='Kasia']A ja byłam święcie przekonana, że już dziś tu u Was byłam...:roll: Z dnia na dzień coraz gorzej z ma pamięcią. Cze Beatrycze :loveu:[/quote] Co tu dużo mówić.. starzejesz się nam Kasieńko :eviltong: Cze, cze re cze :roll: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='tigrunia'] Co tu dużo mówić.. starzejesz się nam Kasieńko :eviltong: [/quote] Starość nie radość a młodość nie wieczność :eviltong: Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='tigrunia']No własnie .. "kiedyś" .. I chyba jakieś postępy są, co ??[/quote] No własnie nie ma:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cześć Beatko. Moja ciocia na Nowy Rok pojechała drugi do Egiptu. Gdybym wiedziała wcześniej, że poszukujesz przewodnika, to bym się jej spytała, bo wczoraj u niej byliśmy :splat: Ale jak ostatnio weszłam tutaj 4 dni temu, to tylko moja wina. [quote] [URL]http://images34.fotosik.pl/110/313f86e235be37c9.jpg[/URL] [/quote] Wow, jak Jessi ślicznie już stoi :loveu: Nadal taka czarnulka, ale na pewno zdąży się jeszcze wybarwić ;) Quote
tigrunia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Kincia']No własnie nie ma:evil_lol:[/quote] A ćwiczycie?? :roll: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko. Moja ciocia na Nowy Rok pojechała drugi do Egiptu. Gdybym wiedziała wcześniej, że poszukujesz przewodnika, to bym się jej spytała, bo wczoraj u niej byliśmy :splat: Ale jak ostatnio weszłam tutaj 4 dni temu, to tylko moja wina. Wow, jak Jessi ślicznie już stoi :loveu: Nadal taka czarnulka, ale na pewno zdąży się jeszcze wybarwić ;)[/quote] Cześć :multi: Nie martw się, jadę dopiero za 5 m-cy takze jeszcze jest czas ;) Jessi raczej juz się nie wybarwi. Tzn nie tułów, bo głowka myślę, że tak. Witam wszystkich :multi: Quote
Pegaza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Uszanowanko:p i jak tam doszukałaś się owej galeryji? Quote
tigrunia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Pegaza']Uszanowanko:p i jak tam doszukałaś się owej galeryji?[/quote] Cześć :multi: Tak, tak .. znalazłam , dziękuję bardzo :) Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cze Beatko :loveu: Krótka była ta dzisiejsza noc...za krótka, bo jak budzik zadzwonił to myślałam że to środek nocy dopiero :p Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Kasia']Cze Beatko :loveu: Krótka była ta dzisiejsza noc...za krótka, bo jak budzik zadzwonił to myślałam że to środek nocy dopiero :p[/quote] Dobry :multi: Mi jakoś wyjątkowo dobrze sie wstało, tylko zimno było.. TZ wyłączył grzejnik w nocy bo mu za gorąco było :angryy: Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='madziasto4']Dobry :cool1:[/quote] [quote name='Pegaza']Wcale nie dobry:shake: cze Be[/quote] Jak dla mnie dobry :loveu: Spałam chyba ze 3 godziny i przed chwilą wstałam :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale fajniusie focie u Was...Jessi żebraczka jest urocza...ale ona ma piękniusie te włoski :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Witam się szybciutko i do pracy się zabieram ;) Za jakąś godzinke oblece wasze galeryje i pitem pozostanie mi czekać aż któraś łaskawie się obudzi :p Quote
Sara_i_Aris Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cześć Beatko. Może jeszcze się wybarwi, musisz być cierpliwa. Aris już nie ma szans, ale i tak go kocham :loveu: Tylko że ty Jessi zamierzasz wystawiać... lepiej by było, gdyby zjaśniała. Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Kincia']Dobryyy!:diabloti:[/quote] Dobryyyy :diabloti: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Beatko. Może jeszcze się wybarwi, musisz być cierpliwa. Aris już nie ma szans, ale i tak go kocham :loveu: Tylko że ty Jessi zamierzasz wystawiać... lepiej by było, gdyby zjaśniała.[/quote] Witaj :multi: Ja tam wcale nie chce, zeby się wybarwiła - taką chciałam i taką mam :loveu: Moja słodka czarnula :loveu: Zaraz zobacze jakie mi fotki wyszły bo na podwórku jej robiłam i pare może wstawie. Nie mam duzo bo mi bateria siadła :angryy: Quote
Kasia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cze Beatrycze :loveu: Gdzie te fotki podwórkowe? Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Kasia']Cze Beatrycze :loveu: Gdzie te fotki podwórkowe?[/quote] Cze Kasieńko :loveu: Fotek brak bo czasu zbrakło :-( [COLOR=PaleTurquoise]Starcie z TZem wieczorkiem było i nie wiem co bedzie .. :-( [/COLOR] Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Cze 2Be :calus:[/quote] Cześć Aguś :multi: Żem Cie nie zauważyła :oops: Quote
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='tigrunia']Cześć Aguś :multi: Żem Cie nie zauważyła :oops:[/quote] Oj buu, no pięknie... Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Aga76']Oj buu, no pięknie...[/quote] Dziś bedziemy zbiorowo buczeć .. buuu .... Quote
Recommended Posts