Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Daguś, ja bym się mogła spotkać za 3 lata :lol: Kiedy będę miała prawko, a samochód rodzice na pewno pożyczą ;) Chyba, że ktoś byłby chętny na spotkanie w Warszawie (Pola Mokotowskie są najlepsze), ale też niektórzy będą mieli za daleko... Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ja mam do Warszawy jakieś 230-240 km .. nie jest az tak źle ;) Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witam :multi: Fotki fotki i jeszcze raz fotki:diabloti: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Kincia']Witam :multi: Fotki fotki i jeszcze raz fotki:diabloti:[/quote] Cze Kincia :multi: Sama nie daje a od innych woła .. :mad: Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Kincia :multi: Sama nie daje a od innych woła .. :mad:[/quote] Akum. sie wyładowały :eviltong::eviltong: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Kincia']Akum. sie wyładowały :eviltong::eviltong:[/quote] Tak, tak .. a mi karta sie zapełniła :evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']Tak, tak .. a mi karta sie zapełniła :evil_lol:[/quote] Hihi no to czekamy w takim razie na fotki:eviltong: Przyszłam w końcu, bo dawno nie zaglądałam;) Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']Tak, tak .. a mi karta sie zapełniła :evil_lol:[/quote] No to czas oproznic karte zgrywajac fotki na kompa i wstawic je tu :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hihi no to czekamy w takim razie na fotki:eviltong: Przyszłam w końcu, bo dawno nie zaglądałam;)[/quote] [quote name='Kincia']No to czas oproznic karte zgrywajac fotki na kompa i wstawic je tu :eviltong:[/quote] [quote name='Patikujek']jestem za, jestem za...:D:D:D:[/quote] Jutro moje drogie, jutro :) Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Trzeba znaleźć jeszcze parę yorków z okolic Warszawy i możnaby się umówić na spotkanko :razz: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ja tam raczej do okolic nie naleze :shake: ale dojechac moge :) Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Witam wszystkich goraco w ten mroźny poranek :) Ale ja nie lubie zimy :mad: Musiałam wcześniej wstać i szyby skrobać :angryy: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='tigrunia'] Sprawdziłam na mapie gdzie te Krapkowice i stwierdziłam, że do Katowic masz bliżej niż ja do Poznania :cool3: [/quote] Do Katowic nie jeżdżę. Jeździmy do Wrocławia choć kilometry chyba te same :lol: I masz rację - z pustymi ryncami nie da rady stamtąd wyjść :shake: zawsze cos wytargam!!! Czołem Beatrycze :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4']Taa, hot-dogi dobre i tanie :grins:[/QUOTE] Uwilbiam hot dogi z Ikei! Ino z cebulka koniecznie musza byc! Mniam mniam! Czesc gamoniu :loveu: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Kasia']Do Katowic nie jeżdżę. Jeździmy do Wrocławia choć kilometry chyba te same :lol: I masz rację - z pustymi ryncami nie da rady stamtąd wyjść :shake: zawsze cos wytargam!!! Czołem Beatrycze :loveu:[/quote] Cześć Kasieńko :multi: [quote name='Anusia & Alutka']Uwilbiam hot dogi z Ikei! Ino z cebulka koniecznie musza byc! Mniam mniam! Czesc gamoniu :loveu:[/quote] A Ty co tu robisz ?? Zaraz Cie pogonie Ty .. Ty .. :mad::mad: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witam,witam Beatko!!! jak tam mija dzionek?? w pracy?? Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Jofka']Witam,witam Beatko!!! jak tam mija dzionek?? w pracy??[/quote] Witaj Jofeczko :multi: A gdzie ja mogę być jak nie w pracy :placz: Boli mnie kręgosłup jak nie wiem .. cały, dosłownie! Wczoraj za duzo sie nasprzątałam chyba :shake: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='tigrunia']Witaj Jofeczko :multi: A gdzie ja mogę być jak nie w pracy :placz: Boli mnie kręgosłup jak nie wiem .. cały, dosłownie! Wczoraj za duzo sie nasprzątałam chyba :shake:[/quote] oj nie można się przepracowywać, to jak już wrócisz do domku to się zrelaksuj:cool3: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Jofka']oj nie można się przepracowywać, to jak już wrócisz do domku to się zrelaksuj:cool3:[/quote] Ta.. ten mój mnie zaraz do garów wyrzuci i tyle relaksu bede miała :placz: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='tigrunia'] Ta.. ten mój mnie zaraz do garów wyrzuci i tyle relaksu bede miała :placz:[/quote] Mój właśnie w garach stoi :p Musisz tego swojego na odpowiednie tory naprowadzić :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Kasia']Mój właśnie w garach stoi :p Musisz tego swojego na odpowiednie [B]tory[/B] naprowadzić :evil_lol:[/QUOTE] Tora w to nie mieszajcie!! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Kasia']Mój właśnie w garach stoi :p Musisz tego swojego na odpowiednie tory naprowadzić :evil_lol:[/quote] To powiedz mi jak Ty to zrobiłaś ?? :crazyeye: Bo mi za chiny nie wychodzi :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cześc Beatko. Wiem, że do okolic nie należysz, bo wiem, gdzie jest Bydgoszcz ;) Ja też musiałabym dojechać, tylko, że trochę mniej. Nadal nie tracę nadzei, że może kogoś z was poznam :loveu: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='tigrunia']To powiedz mi jak Ty to zrobiłaś ?? :crazyeye: Bo mi za chiny nie wychodzi :shake:[/quote] to chyba za słabo się starasz!!!...zrób sobie dzisiaj dzień dziecka:cool3::lol: Quote
Recommended Posts