Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 a tak w ogole to jak mozesz nas katowac takimi informacjami,co??? Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']uuuuu wyobrażam sobie....uwielbiam maskarpone...pyyycha....Ty to masz dobrze z Tz!!![/quote] No coś Ty!! To nie TZ!! To z mojej cukierni! Sama musiałam sobie kupić bo on to nie pomyśli :angryy: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']a tak w ogole to jak mozesz nas katowac takimi informacjami,co???[/quote] Musiałam się tym z wami podzielić :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']a ja jem....zielonego banana:diabloti:[/quote] Tez tu dziś znalazłam banana, ale był czarny więc poszedł do smieci :p Quote
Mona4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 bananow wam sie zachciewa:evil_lol: to zrywajcie sobie takie prosto z Gliwickiej Palmiarni:lol: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/2529/p7180776yg4.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Cześć Mona :multi: Ja wcale nie lubie bananów :shake: A w Turcji tyle ich sie naoglądałam, ze szok! Co kawałek były hodowle (czy jak to sie tam zwie) bananów ale ponoć Tureckie banany szybko się psują Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']No coś Ty!! To nie TZ!! To z mojej cukierni! Sama musiałam sobie kupić bo on to nie pomyśli :angryy:[/quote] aaaaa a ja myslalam,ze to on!!!! a tak w ogole to myslalam,ze pracujecie razem Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Anusia .. krowy dają mleko a nie śmietane :p[/QUOTE] Nie wymadrzaj sie! [quote name='tigrunia']Cześć Mona :multi: Ja wcale nie lubie bananów :shake: A w Turcji tyle ich sie naoglądałam, ze szok! Co kawałek były hodowle (czy jak to sie tam zwie) bananów ale ponoć Tureckie banany szybko się psują[/QUOTE] Hodowla :roflt: To sie nazywa plantacja gamoniu :roll: Psuja sie, bo naturalnie robione, a nie chemia sama... Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']aaaaa a ja myslalam,ze to on!!!! a tak w ogole to myslalam,ze pracujecie razem[/quote] Kiedys pracowaliśmy, ale on poszedł do lepszej cuk. :) [quote name='Anusia & Alutka'] Nie wymadrzaj sie! Hodowla :roflt: To sie nazywa plantacja gamoniu :roll: [/quote] Te .. to lepiej Ty sie nie wymądrzaj śmietano od krowy :evil_lol: Ogłaszam wszem i wobec iż zdjęć dzisiaj nie będzie! Jak działa mi fotosik to nie działa mi dogo i na odwrót .. było już 45 % i się rozłaczyło :/ Sprobuje rano zgrac. Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no i co nie zabrał Ciebie do lepszej cukierni??:shake::shake: Ja właśnie skończyłam kapać Tola, ale śliczny niuniuś!!!!:loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p Jessi tez się kąpała .. wczoraj :cool3: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p Jessi tez się kąpała .. wczoraj :cool3:[/quote] nooo na pewno Cie nie lubi...:eviltong: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Hodowla :roflt: To sie nazywa plantacja gamoniu :roll: [/quote] Hahahihi kolejna szczeroscia nie grzeszy :evil_lol: cze Beatrycze :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia'] Ogłaszam wszem i wobec iż zdjęć dzisiaj nie będzie! Jak działa mi fotosik to nie działa mi dogo i na odwrót .. było już 45 % i się rozłaczyło :/ Sprobuje rano zgrac.[/QUOTE] A co to, jeden fotosik istnieje? Serwerów jak mrówków :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p [/QUOTE] A kto by Cie tam lubial hihi :evil_lol: [quote name='madziasto4']A co to, jeden fotosik istnieje? Serwerów jak mrówków :grins:[/QUOTE] Albo gzibow po deszczu :megagrin: nie Madzka? Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Albo gzibow po deszczu :megagrin: nie Madzka?[/QUOTE] Tyż.:grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Tyż.:grins:[/QUOTE] Madzka gzibnia pirsza klasa, wiec wie co mowi :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Madzka gzibnia pirsza klasa, wiec wie co mowi :loveu:[/QUOTE] Jaka pirsza, toż maturalna :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Jaka pirsza, toż maturalna :megagrin:[/QUOTE] Rankingowo gamoniu :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Rankingowo gamoniu :loveu:[/QUOTE] Toż wiem gamoniu:loveu: Za kogo Ty mnie masz?:loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Znam już przyczyne!! TZ poprzestawiał coś w aparacie i teraz zdjęcia mają po 3 mb! Dlatego wgrywa się wiekami! A zmniejszyc zdjęć nie mogę bo u mojej siostry na kompie jest tylko paint :/ Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Znam już przyczyne!! TZ poprzestawiał coś w aparacie i teraz zdjęcia mają po 3 mb! Dlatego wgrywa się wiekami! A zmniejszyc zdjęć nie mogę bo u mojej siostry na kompie jest tylko paint :/[/quote] oj tam nie słuchaj się ich...zdjecia beda kiedy beda Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']oj tam nie słuchaj się ich...zdjecia beda kiedy beda[/quote] SURPRISE!! :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/100/7122a83ca43377e0.jpg[/IMG][/URL] Jedno sie wgrało i zaraz będą jeszcze bo nauczyłam się zmniejszać Paintem :cool3: Quote
Recommended Posts