Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Jofka']uuuuu wyobrażam sobie....uwielbiam maskarpone...pyyycha....Ty to masz dobrze z Tz!!![/quote]
No coś Ty!! To nie TZ!! To z mojej cukierni! Sama musiałam sobie kupić bo on to nie pomyśli :angryy:

Posted

bananow wam sie zachciewa:evil_lol:

to zrywajcie sobie takie prosto z Gliwickiej Palmiarni:lol:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/2529/p7180776yg4.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Cześć Mona :multi:
Ja wcale nie lubie bananów :shake: A w Turcji tyle ich sie naoglądałam, ze szok! Co kawałek były hodowle (czy jak to sie tam zwie) bananów ale ponoć Tureckie banany szybko się psują

Posted

[quote name='tigrunia']No coś Ty!! To nie TZ!! To z mojej cukierni! Sama musiałam sobie kupić bo on to nie pomyśli :angryy:[/quote]
aaaaa a ja myslalam,ze to on!!!! a tak w ogole to myslalam,ze pracujecie razem

Posted

[quote name='tigrunia']Anusia .. krowy dają mleko a nie śmietane :p[/QUOTE]

Nie wymadrzaj sie!

[quote name='tigrunia']Cześć Mona :multi:
Ja wcale nie lubie bananów :shake: A w Turcji tyle ich sie naoglądałam, ze szok! Co kawałek były hodowle (czy jak to sie tam zwie) bananów ale ponoć Tureckie banany szybko się psują[/QUOTE]

Hodowla :roflt:
To sie nazywa plantacja gamoniu :roll:

Psuja sie, bo naturalnie robione, a nie chemia sama...

Posted

[quote name='Jofka']aaaaa a ja myslalam,ze to on!!!! a tak w ogole to myslalam,ze pracujecie razem[/quote]
Kiedys pracowaliśmy, ale on poszedł do lepszej cuk. :)
[quote name='Anusia & Alutka']
Nie wymadrzaj sie!

[/quote]
Te .. to lepiej Ty sie nie wymądrzaj śmietano od krowy :evil_lol:

Ogłaszam wszem i wobec iż zdjęć dzisiaj nie będzie! Jak działa mi fotosik to nie działa mi dogo i na odwrót .. było już 45 % i się rozłaczyło :/ Sprobuje rano zgrac.

Posted

[quote name='tigrunia']On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p
Jessi tez się kąpała .. wczoraj :cool3:[/quote]
nooo na pewno Cie nie lubi...:eviltong:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
[/quote]

Hahahihi kolejna szczeroscia nie grzeszy :evil_lol:

cze Beatrycze :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
Ogłaszam wszem i wobec iż zdjęć dzisiaj nie będzie! Jak działa mi fotosik to nie działa mi dogo i na odwrót .. było już 45 % i się rozłaczyło :/ Sprobuje rano zgrac.[/QUOTE]
A co to, jeden fotosik istnieje?
Serwerów jak mrówków :grins:

Posted

[quote name='tigrunia']On nie chce ze mną wcale pracować :shake: Chyba mnie nie lubi :p
[/QUOTE]

A kto by Cie tam lubial hihi :evil_lol:

[quote name='madziasto4']A co to, jeden fotosik istnieje?
Serwerów jak mrówków :grins:[/QUOTE]

Albo gzibow po deszczu :megagrin: nie Madzka?

Posted

Znam już przyczyne!! TZ poprzestawiał coś w aparacie i teraz zdjęcia mają po 3 mb! Dlatego wgrywa się wiekami! A zmniejszyc zdjęć nie mogę bo u mojej siostry na kompie jest tylko paint :/

Posted

[quote name='tigrunia']Znam już przyczyne!! TZ poprzestawiał coś w aparacie i teraz zdjęcia mają po 3 mb! Dlatego wgrywa się wiekami! A zmniejszyc zdjęć nie mogę bo u mojej siostry na kompie jest tylko paint :/[/quote]
oj tam nie słuchaj się ich...zdjecia beda kiedy beda

Posted

[quote name='Jofka']oj tam nie słuchaj się ich...zdjecia beda kiedy beda[/quote]
SURPRISE!! :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/100/7122a83ca43377e0.jpg[/IMG][/URL]

Jedno sie wgrało i zaraz będą jeszcze bo nauczyłam się zmniejszać Paintem :cool3: