Sara_i_Aris Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cześć Beatko. Bułka z mlekiem? Ja na takie coś się nie piszę. Przypomniały mi się czasy z przedszkola, o fuu... [QUOTE] [URL]http://images26.fotosik.pl/135/deb8c54cb4666cd8.jpg[/URL] [/QUOTE] Jessinka tak słodziutko tutaj wyszła :loveu: Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 najlepsze w soboty sa nalesniki...łeeeee:placz::placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Jofka']najlepsze w soboty sa nalesniki...łeeeee:placz::placz::placz::placz:[/quote] A czego beczysz??:-o Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='tigrunia']A czego beczysz??:-o[/quote] bo nie jem słodkosci i takich tuczacych rzeczy w ramach postanowien noworocznych Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bułka z mleczkiem dobra jest :grins: Cześć Tigrunia. Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Jofka']bo nie jem słodkosci i takich tuczacych rzeczy w ramach postanowien noworocznych[/quote] O masz .. no to Ci współczuje Jofka :shake: [quote name='madziasto4']Bułka z mleczkiem dobra jest :grins: Cześć Tigrunia.[/quote] Ano piśna :cool3: Cześć Madzko! Jutro foty bendom :grins: Urodzinowe :grins: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='tigrunia']O masz .. no to Ci współczuje Jofka :shake: Ano piśna :cool3: Cześć Madzko! Jutro foty bendom :grins: Urodzinowe :grins:[/QUOTE] A bułę taką namoczoną w mleku to jadłaś czy nie? Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='madziasto4']A bułę taką namoczoną w mleku to jadłaś czy nie?[/QUOTE] Alutka sie moze na ten temat wypowiedziec :grins: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Alutka sie moze na ten temat wypowiedziec :grins:[/QUOTE] I ja tyż :grins: Alutka wie co dobre:loveu: Quote
Kasia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Co to za jedzenie? Bułka z mlekiem? no chyba że słodka jakaś to tak ale nie zwyklak... Miencha ni ma to nie jedzenie :shake: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Kasia']Co to za jedzenie? Bułka z mlekiem? no chyba że słodka jakaś to tak ale nie zwyklak... Miencha ni ma to nie jedzenie :shake:[/QUOTE] Kasiu ja też wyznaję zasadę, że bez mięcha to nie obiad:evil_lol: Ale taką bułeczkę z mlekiem na przykład to mam czasem ochotę zjeść, jak już żem obżarta tym mięchem przez cały tydzień. Quote
Kasia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='madziasto4'] Kasiu ja też wyznaję zasadę, że bez mięcha to nie obiad:evil_lol: Ale taką bułeczkę z mlekiem na przykład to mam czasem ochotę zjeść, jak już żem obżarta tym mięchem przez cały tydzień. [/quote] To się chwali!!!! :evil_lol: Taka bułkę sucha to i ja se czasami zjem ale nie powiem, że sie nia potrafie najeść i że dobre to jest śniadanie na ten przykład... Wolę cos bardziej treściwego ;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='madziasto4']Kasiu ja też wyznaję zasadę, że bez mięcha to nie obiad:evil_lol: [/QUOTE] No jak moj tato :roll: Na obiad musi byc miecho, a na kolacje mliko. Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']Dobry z rana!!!![/QUOTE] Hihi wlazlam, czytam "dobry z rana" i sie zastanawiam, a co Ci chodzi i jakie z rana, jak juz prawie 16 jest :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']A bułę taką namoczoną w mleku to jadłaś czy nie?[/quote] No kiedyś tam jadłam.. jak młodsza byłam .. Z cukrem oczywiście :loveu: [quote name='Mona4']Witamy wieczorowa porą:lol:[/quote] [quote name='Jofka']Dobry z rana!!!![/quote] [quote name='Kasia']Tu też przylizłam sie przywitać :morning:[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Hihi wlazlam, czytam "dobry z rana" i sie zastanawiam, a co Ci chodzi i jakie z rana, jak juz prawie 16 jest :evil_lol:[/quote] Dobry z rana i dobry z wieczora :loveu: Foty zaraz bede robić, ale chyba dziś ich nie ujrzycie, bo jestem u mojej mamy w domu a nie mam tu ani kabla, ani czytnika kart wiec chyba dopiero jutro :shake: Maminka pojechaŁa gdzieś w góry (do Kotliny Kłodzkiej chyba) z siostrą i muszę się ich kotem opiekować do wtorku :roll: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dobry z rana i dobry z wieczora :loveu: Foty zaraz bede robić, ale chyba dziś ich nie ujrzycie, bo jestem u mojej mamy w domu a nie mam tu ani kabla, ani czytnika kart wiec chyba dopiero jutro :shake: Maminka pojechaŁa gdzieś w góry (do Kotliny Kłodzkiej chyba) z siostrą i muszę się ich kotem opiekować do wtorku :roll:[/quote] ja juz dzisiaj Tolina zdjecia wstawilam.....nareszcie jestes Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 No przed chwilą u was byłam i widziałam Tolinka :loveu: Moze jednak foty będą jak TZcik nie zamuli bo jedzie do domu i ma mi wziąść czytnik :multi: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']No przed chwilą u was byłam i widziałam Tolinka :loveu: Moze jednak foty będą jak TZcik nie zamuli bo jedzie do domu i ma mi wziąść czytnik :multi:[/quote] oby oby Jak tam Twoje zdrowko?? Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']oby oby Jak tam Twoje zdrowko??[/quote] Został mi juz tylko katar i kaszel :roll: nie wiem czy sie cieszyć, czy płakać :roll: Aaaa.. muszę wam coś powiedzieć .. hihi .. wiecie co sobie teraz jem ?? Pysnego, przepysnego torcika :loveu: Chciecie wiedziec jakiego ?? Pewnie nie, ale i tak powiem :eviltong: Otóż torcik nazywa się Dacquosie (czt.Dakłas) a składa się z dwóch warstw bezy przełożonej kremem śmietanowym na bazie serków maskarpone z daktylami i orzechami włoskimi :loveu: Mówie wam.. pyyycchhhaaaa!! Został mi od wczoraj juz tylko jeden kawałek :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ej! A wiecie co jest pyszne? Chlib albo bulka ze smietana i z cukrem. Ino prawdziwa smietana, taka od krowy a nie z kubeczka. Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tigrunia']Został mi juz tylko katar i kaszel :roll: nie wiem czy sie cieszyć, czy płakać :roll: Aaaa.. muszę wam coś powiedzieć .. hihi .. wiecie co sobie teraz jem ?? Pysnego, przepysnego torcika :loveu: Chciecie wiedziec jakiego ?? Pewnie nie, ale i tak powiem :eviltong: Otóż torcik nazywa się Dacquosie (czt.Dakłas) a składa się z dwóch warstw bezy przełożonej kremem śmietanowym na bazie serków maskarpone z daktylami i orzechami włoskimi :loveu: Mówie wam.. pyyycchhhaaaa!! Został mi od wczoraj juz tylko jeden kawałek :evil_lol:[/quote] uuuuu wyobrażam sobie....uwielbiam maskarpone...pyyycha....Ty to masz dobrze z Tz!!! Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ej! A wiecie co jest pyszne? Chlib albo bulka ze smietana i z cukrem. Ino prawdziwa smietana, taka od krowy a nie z kubeczka.[/quote] Anusia .. krowy dają mleko a nie śmietane :p Quote
Recommended Posts