*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A u mnie najbliższe kino w warszawie!!!!to jakieś 40 km!!! Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A U Be sie kinowo zrobilo;) daj no focie dziewczyn!!! Quote
*kleo* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;)) Quote
Borówka16 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;))[/QUOTE] A ja czytał bardzo mało i wooolno :evil_lol::diabloti: Hej Be :multi: Quote
*Jot* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno.[/QUOTE] Też to czytałam dawno temu :roll: Teraz już mnie takie książki nie interesują,trochę mnie to nudzi :roll: Cześć Lasencja Beatencja :diabloti: :multi: Quote
karkakarka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja też - z dwa lata temu... jakoś tak. Teraz czytam "Uczennica maga" Quote
tigrunia Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='chrupcia']Jakieś 1.5h ;)[/QUOTE] [quote name='agamewa']A u mnie najbliższe kino w warszawie!!!!to jakieś 40 km!!![/QUOTE] Ojj dziewczyny nie zazdroszczę wam :shake: [quote name='Pegaza']A U Be sie kinowo zrobilo;) daj no focie dziewczyn!!![/QUOTE] Nie ma fot :eviltong: [quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;))[/QUOTE] Ja dużo nie czytam ale szybko tak - z braku czasu :evil_lol: [quote name='Borówka16']A ja czytał bardzo mało i wooolno :evil_lol::diabloti: Hej Be :multi:[/QUOTE] Cze :multi: [quote name='jot11']Też to czytałam dawno temu :roll: Teraz już mnie takie książki nie interesują,trochę mnie to nudzi :roll: Cześć Lasencja Beatencja :diabloti: :multi:[/QUOTE] Cze Jolka :p [quote name='karkakarka']Ja też - z dwa lata temu... jakoś tak. Teraz czytam "Uczennica maga"[/QUOTE] O kurcze brzmi magicznie :evil_lol: Nie lubię książek sci-fi i tym podobnych :eviltong: Aktualnie zabieram się do przeczytania "przepisu na życie" ale zacząć ciężko :shake: bo potem to już z górki.. ;) Uciekam coś wszamać i do pracki.. :angryy: Quote
*kleo* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='tigrunia']O kurcze brzmi magicznie :evil_lol: Nie lubię książek sci-fi i tym podobnych :eviltong: [/QUOTE] A ja je uwielbiam, honorowe miejsce na mojej półce ma "Harry Potter" i "Władca Pierścieni", a niedługo dodam jeszcze całą sagę o Wiedźminie :p Be czy my się widzimy w niedzielę? ;) Quote
tigrunia Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='*kleo*']A ja je uwielbiam, honorowe miejsce na mojej półce ma "Harry Potter" i "Władca Pierścieni", a niedługo dodam jeszcze całą sagę o Wiedźminie :p Be czy my się widzimy w niedzielę? ;)[/QUOTE] Ja bym z chęcią poszła na finał Harrego do kina ale tak bardziej z ciekawości bo chyba żadnej z części nie widziałam w całości i nie wiem o co tam chodzi :shake: :evil_lol: Jasne, że się widzimy ;) Buff zgłoszona a i Bellusia będzie :multi: W czwartek wyjeżdżam ale w sobotę wieczorkiem już jestem w domku i się szykuję psychicznie :eviltong: Przez Grudziądz będę przejeżdżała - mogę Cię zabrać :cool3: Quote
Princess_York Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To i my się widzimy ; ). Może tym razem będzie okej ??? :cool3: Quote
*kleo* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='tigrunia']Ja bym z chęcią poszła na finał Harrego do kina ale tak bardziej z ciekawości bo chyba żadnej z części nie widziałam w całości i nie wiem o co tam chodzi :shake: :evil_lol: Jasne, że się widzimy ;) Buff zgłoszona a i Bellusia będzie :multi: W czwartek wyjeżdżam ale w sobotę wieczorkiem już jestem w domku i się szykuję psychicznie :eviltong: Przez Grudziądz będę przejeżdżała - mogę Cię zabrać :cool3:[/QUOTE] Ja do kina na Harrego jak najbardziej idę - jak zawsze z resztą ;) W sobotę też będę w Bydgoszczy od rana do wieczora, zapisałam się na te seminaria przed wystawą :p Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A właśnie dziewczyny a co to za seminaria??? Quote
Pegaza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No to sie fajnie macie ze sie spotkacie:) Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='agamewa']A właśnie dziewczyny a co to za seminaria???[/QUOTE] Też jestem ciekawa co to za seminaria ... Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='agamewa']A właśnie dziewczyny a co to za seminaria???[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Też jestem ciekawa co to za seminaria ...[/QUOTE] Nie będę Wam dużo się rozpisywać, poczytajcie sobie [URL="http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy/yt-bydgoszcz.phtml"]tu[/URL] - program imprez towarzyszących. Co roku przed yorkową jest coś takiego organizowane :p Quote
karkakarka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 seminarium wydaje się ciekawe... ale cena troche wygórowana - tak mi się zdaje Quote
Marzena* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='*kleo*']Nie będę Wam dużo się rozpisywać, poczytajcie sobie [URL="http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy/yt-bydgoszcz.phtml"]tu[/URL] - program imprez towarzyszących. Co roku przed yorkową jest coś takiego organizowane :p[/QUOTE] Dzięki, zaraz sobie poczytam ;) Quote
*Jot* Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Cześć Be !! Co nowego u Ciebie? Trzymam już kciuki za wystawę.:lol: Quote
karkakarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Tu też się nikt nie chwali... :roll: Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Cześć Be:)czekamy na wiadomości:) Quote
tigrunia Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Cześć laski.. Dzięki za kciuki ale niestety nie przydały się :roll: Nie dostałam potwierdzenia ani numerka pocztą no ale myślę sobie pewnie nie zdążyli wysłać i na wystawie mi dadzą. O 6 wstałam, kąpałam, czesałam, strzygłam łapki, uszka no i na miejscu okazało się, że moje zgłoszenie zostało pominięte :mdleje: Nawet nie pytajcie jak się wściekłam. Podobno zgodnie z regulaminem nie mogli mnie dopuścić do oceny nawet poza konkurencją :-( Lipa straszna. Oddali mi kasę i zapłacą za mnie za Walentynkową w ramach rekompensaty. Zła byłam bo miała to być ostatnia wystawa i święty spokój ale los jednak płata figle :eviltong: Może to jakiś znak? Chyba powinnam kupić kolejnego Yorka.. :evil_lol: No a tym bardziej byłam zła bo w czwartek po pracy jechałam do Pudzianów na działkę za Iławę. Musiałam wrócić w sobotę ze względu na wystawę a tu masz.. się okazało, że spokojnie mogłam zostać :angryy: A jechałam sama bo Łuki nie dostał wolnego i tak o... wracałam dość późno potem jeszcze do znajomych bo zaprosili a szłam spać koło 1 w nocy. WKurzyli mnie więc na wystawie do końca nie zostałam. Dużo było znajomych więc trochę się pogadało no i Bellusię moją słodziastą widziałam :loveu: Ale ona jest śmieszka :loveu: Taka radosna dziewuszka :loveu: A jaka grzeczna na ringu była :loveu: Tak jak Ady Valentino zerkała na swojego Pana z miną " dobrze idę, dobrze?" :loveu: Jest przesłodka :loveu: Włos ma rewelacyjny w gatunku! W życiu bym się nie spodziewała bo Jess ma taki sobie no ale widać po tatusiu odziedziczyła :loveu: Muszę zadzwonić do Abisi bo ciekawa jestem jak ona teraz wygląda.. A Lulka ogolona :oops: Dobra uciekam do wyrka bom chora.. :shake: No i rano trzeba wstać.. o 4 :angryy: Quote
dysia-u Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 no co ty??!!! chora a wstajesz tak wcześnie?? po co???!!!! Quote
Princess_York Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Szkoda że pomineli :shake: co to za oddział jakiś powalony :diabloti: .. Znak ? :cool3: Musisz jeszcze z Buffy pojeździć :-D . Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Cześć Be:)no szkoda że tak wyszło z tą wystawą..ale ja to Ci mówię że to jakiś znak żebyście jeszcze poszalały na ringach.Także nie rezygnuj... Quote
Recommended Posts