Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;))

Posted

[quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;))[/QUOTE]
A ja czytał bardzo mało i wooolno :evil_lol::diabloti:
Hej Be :multi:

Posted

[quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno.[/QUOTE]

Też to czytałam dawno temu :roll:
Teraz już mnie takie książki nie interesują,trochę mnie to nudzi :roll:

Cześć Lasencja Beatencja :diabloti: :multi:

Posted

[quote name='chrupcia']Jakieś 1.5h ;)[/QUOTE]

[quote name='agamewa']A u mnie najbliższe kino w warszawie!!!!to jakieś 40 km!!![/QUOTE]

Ojj dziewczyny nie zazdroszczę wam :shake:
[quote name='Pegaza']A U Be sie kinowo zrobilo;)
daj no focie dziewczyn!!![/QUOTE]
Nie ma fot :eviltong:
[quote name='*kleo*']A ja czytałam Kwiat Pustyni już dosyć dawno. Fajna książka, szybko się z nią rozprawiłam (chociaż na mnie to trzeba brać poprawkę, bo ja czytam dużo i szybko ;))[/QUOTE]
Ja dużo nie czytam ale szybko tak - z braku czasu :evil_lol:
[quote name='Borówka16']A ja czytał bardzo mało i wooolno :evil_lol::diabloti:
Hej Be :multi:[/QUOTE]
Cze :multi:
[quote name='jot11']Też to czytałam dawno temu :roll:
Teraz już mnie takie książki nie interesują,trochę mnie to nudzi :roll:

Cześć Lasencja Beatencja :diabloti: :multi:[/QUOTE]

Cze Jolka :p
[quote name='karkakarka']Ja też - z dwa lata temu... jakoś tak.

Teraz czytam "Uczennica maga"[/QUOTE]

O kurcze brzmi magicznie :evil_lol: Nie lubię książek sci-fi i tym podobnych :eviltong:
Aktualnie zabieram się do przeczytania "przepisu na życie" ale zacząć ciężko :shake: bo potem to już z górki.. ;)

Uciekam coś wszamać i do pracki.. :angryy:

Posted

[quote name='tigrunia']O kurcze brzmi magicznie :evil_lol: Nie lubię książek sci-fi i tym podobnych :eviltong: [/QUOTE]
A ja je uwielbiam, honorowe miejsce na mojej półce ma "Harry Potter" i "Władca Pierścieni", a niedługo dodam jeszcze całą sagę o Wiedźminie :p

Be czy my się widzimy w niedzielę? ;)

Posted

[quote name='*kleo*']A ja je uwielbiam, honorowe miejsce na mojej półce ma "Harry Potter" i "Władca Pierścieni", a niedługo dodam jeszcze całą sagę o Wiedźminie :p

Be czy my się widzimy w niedzielę? ;)[/QUOTE]
Ja bym z chęcią poszła na finał Harrego do kina ale tak bardziej z ciekawości bo chyba żadnej z części nie widziałam w całości i nie wiem o co tam chodzi :shake: :evil_lol:

Jasne, że się widzimy ;) Buff zgłoszona a i Bellusia będzie :multi: W czwartek wyjeżdżam ale w sobotę wieczorkiem już jestem w domku i się szykuję psychicznie :eviltong: Przez Grudziądz będę przejeżdżała - mogę Cię zabrać :cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja bym z chęcią poszła na finał Harrego do kina ale tak bardziej z ciekawości bo chyba żadnej z części nie widziałam w całości i nie wiem o co tam chodzi :shake: :evil_lol:

Jasne, że się widzimy ;) Buff zgłoszona a i Bellusia będzie :multi: W czwartek wyjeżdżam ale w sobotę wieczorkiem już jestem w domku i się szykuję psychicznie :eviltong: Przez Grudziądz będę przejeżdżała - mogę Cię zabrać :cool3:[/QUOTE]
Ja do kina na Harrego jak najbardziej idę - jak zawsze z resztą ;)

W sobotę też będę w Bydgoszczy od rana do wieczora, zapisałam się na te seminaria przed wystawą :p

Posted

[quote name='agamewa']A właśnie dziewczyny a co to za seminaria???[/QUOTE]
[quote name='Viky i Ja']Też jestem ciekawa co to za seminaria ...[/QUOTE]
Nie będę Wam dużo się rozpisywać, poczytajcie sobie [URL="http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy/yt-bydgoszcz.phtml"]tu[/URL] - program imprez towarzyszących. Co roku przed yorkową jest coś takiego organizowane :p

Posted

[quote name='*kleo*']Nie będę Wam dużo się rozpisywać, poczytajcie sobie [URL="http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy/yt-bydgoszcz.phtml"]tu[/URL] - program imprez towarzyszących. Co roku przed yorkową jest coś takiego organizowane :p[/QUOTE]

Dzięki, zaraz sobie poczytam ;)

Posted

Cześć laski..
Dzięki za kciuki ale niestety nie przydały się :roll:
Nie dostałam potwierdzenia ani numerka pocztą no ale myślę sobie pewnie nie zdążyli wysłać i na wystawie mi dadzą. O 6 wstałam, kąpałam, czesałam, strzygłam łapki, uszka no i na miejscu okazało się, że moje zgłoszenie zostało pominięte :mdleje: Nawet nie pytajcie jak się wściekłam. Podobno zgodnie z regulaminem nie mogli mnie dopuścić do oceny nawet poza konkurencją :-( Lipa straszna. Oddali mi kasę i zapłacą za mnie za Walentynkową w ramach rekompensaty. Zła byłam bo miała to być ostatnia wystawa i święty spokój ale los jednak płata figle :eviltong: Może to jakiś znak? Chyba powinnam kupić kolejnego Yorka.. :evil_lol:
No a tym bardziej byłam zła bo w czwartek po pracy jechałam do Pudzianów na działkę za Iławę. Musiałam wrócić w sobotę ze względu na wystawę a tu masz.. się okazało, że spokojnie mogłam zostać :angryy: A jechałam sama bo Łuki nie dostał wolnego i tak o... wracałam dość późno potem jeszcze do znajomych bo zaprosili a szłam spać koło 1 w nocy. WKurzyli mnie więc na wystawie do końca nie zostałam. Dużo było znajomych więc trochę się pogadało no i Bellusię moją słodziastą widziałam :loveu: Ale ona jest śmieszka :loveu: Taka radosna dziewuszka :loveu: A jaka grzeczna na ringu była :loveu: Tak jak Ady Valentino zerkała na swojego Pana z miną " dobrze idę, dobrze?" :loveu: Jest przesłodka :loveu: Włos ma rewelacyjny w gatunku! W życiu bym się nie spodziewała bo Jess ma taki sobie no ale widać po tatusiu odziedziczyła :loveu:
Muszę zadzwonić do Abisi bo ciekawa jestem jak ona teraz wygląda.. A Lulka ogolona :oops:
Dobra uciekam do wyrka bom chora.. :shake: No i rano trzeba wstać.. o 4 :angryy: