tigrunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Pegaza']No Be zas bedziesz babcia hehe[/QUOTE] Nooo.. fajnie, co nie? :loveu: Kojec już złożony, legowisko dla dzieci kupiłam na wystawie nic tylko wypatrywać porodu :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ale fajniusio, kolejne kluseczki będą na dogo:) Quote
dzasta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 O gratulacje Be :) Bardzo się cieszę że się udało !!! Gabince też rośnie brzuch tzn nie ma już śladu po słabiźnie czyli tali hehe :) Ale zobaczymy co i jak w piątek :D Quote
tigrunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Yoko2009']Ale fajniusio, kolejne kluseczki będą na dogo:)[/QUOTE] Ano będą :loveu: Nalot jakiś :evil_lol: [quote name='dzasta']O gratulacje Be :) Bardzo się cieszę że się udało !!! Gabince też rośnie brzuch tzn nie ma już śladu po słabiźnie czyli tali hehe :) Ale zobaczymy co i jak w piątek :D[/QUOTE] Dzięki Justa :multi: Za was też trzymam kciuki - kiedy USG ? Quote
dysia-u Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Be to juz wprawna akuszerka hihi. Fajnie mieć w domku takie maluszki , ale nie fajnie potem z nimi sie rozstawać Quote
*kleo* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='tigrunia']Nooo.. fajnie, co nie? :loveu: Kojec już złożony, legowisko dla dzieci kupiłam na wystawie nic tylko wypatrywać porodu :evil_lol:[/QUOTE] No to fest przygotowania poczyniłaś, u mnie dopiero płotki dziadek zbija i kojec będę rozkładała w czwartek. Ale kocia kuweta już się z mojego pokoju wyprowadziła (bo mój pokój jako najmniej używany został na psiarnię przemianowany ;)). A maluchy już Graculę kopią :p Quote
Marzena* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cze Be fajnie, że do cywilizacji wróciłaś ;) Wrzuć kilka foteczek mamuśki, baaardzo prosimy ;) Quote
*Jot* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Super,że będą maleństwa :multi: Cześć nocnie Be :multi: Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='Nati28']Super ! bede kolejne maluchy :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='dysia-u']Be to juz wprawna akuszerka hihi. Fajnie mieć w domku takie maluszki , ale nie fajnie potem z nimi sie rozstawać[/QUOTE] No właśnie .. :-( Dobrze, że Pudziana mam stale pod kontrolą :eviltong: [quote name='*kleo*']No to fest przygotowania poczyniłaś, u mnie dopiero płotki dziadek zbija i kojec będę rozkładała w czwartek. Ale kocia kuweta już się z mojego pokoju wyprowadziła (bo mój pokój jako najmniej używany został na psiarnię przemianowany ;)). A maluchy już Graculę kopią :p[/QUOTE] U mnie salon jest psiarnią .. śpię w salonie więc tak najwygodniej ;) [quote name='Viky i Ja']Cze Be fajnie, że do cywilizacji wróciłaś ;) Wrzuć kilka foteczek mamuśki, baaardzo prosimy ;)[/QUOTE] Cze Marzena :multi: Nie mam :oops: Cosik zrobie :roll: [quote name='jot11']Super,że będą maleństwa :multi: Cześć nocnie Be :multi:[/QUOTE] Cze nocny Marku :eviltong: [quote name='karkakarka']Super! Kolejne kluchy :)[/QUOTE] Cze Karina :multi: Quote
dzasta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A może uraczysz nas fotkami Mamusi Jessusi co :D Quote
FREDZIU Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witamy po długim czasie i pozdrawiamy, maluchy!? Super sprawa, zazdroszczę:p Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zdjęcia może jutro zrobię :eviltong: Cierpliwości :evil_lol: Quote
karkakarka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 heh cierpliwości - dobre - BE przy twojej częstotliwości wklejania zdjęć to by nieboszczyk nawet stracił cierpliwość :p Quote
tigrunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 :roflt: dobre :evil_lol: Nie no serio coś jutro zrobię :eviltong: Quote
dzasta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dobra ale jutro to jutro i bez marudzenia okejos :D Quote
*Jot* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='dzasta']Dobra ale jutro to jutro i bez marudzenia okejos :D[/QUOTE] Hi,hi pewnie nam na złość trochę pomarudzi :evil_lol: Cześć Be :multi: Quote
tigrunia Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Hihi zdjęcia mam :eviltong: Jessi w swoim ciążowym więzieniu :evil_lol: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/176/20706e9c343aec32med.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/260/ebe8b5a0ab11b4c1med.jpg[/IMG][/URL] Starczy? :diabloti: Quote
dzasta Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Heh niedosyt mam i tak bo np z tego powodu że nie ma Buff :D Ale już ją więzisz w więzieniu :D Moja lata luzem ale pomyślę co by ją jakby co w weekend uwięzić :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Śliczna mamusia, już nie mogę się doczekać szczeniaczków :loveu: Quote
Aga&Dakar Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witamy. A czemu ona jest w klatce, bo ja nie zorientowana jestem? Quote
tigrunia Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='dzasta']Heh niedosyt mam i tak bo np z tego powodu że nie ma Buff :D Ale już ją więzisz w więzieniu :D Moja lata luzem ale pomyślę co by ją jakby co w weekend uwięzić :) [/QUOTE] Miałam dziś kąpać Buff ale mam dużo do załatwienia i już nie zdążę.. :shake: Zdjęć więc nie będzie :eviltong: No nie - w Jess przypadku jest to zbyt niebezpieczne żeby luzem latała. Wariatka skacze z kanapy na fotele, wchodzi na oparcie, żeby z niego skoczyć :crazyeye: :shake: Szurnięta jakaś :evil_lol: Ogólnie dużo niebezpiecznych rzeczy robi a że brzuch ma już spory wolę nie ryzykować :mad: Zresztą lubi tam siedzieć :razz: [quote name='Zuza i Noddy']Śliczna mamusia, już nie mogę się doczekać szczeniaczków :loveu:[/QUOTE] Ja też :loveu: :evil_lol: [quote name='Aga&Dakar']Witamy. A czemu ona jest w klatce, bo ja nie zorientowana jestem?[/QUOTE] Ano dlatego, że jest w ciąży :cool3: Quote
Recommended Posts