Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']No Be zas bedziesz babcia hehe[/QUOTE]
Nooo.. fajnie, co nie? :loveu: Kojec już złożony, legowisko dla dzieci kupiłam na wystawie nic tylko wypatrywać porodu :evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O gratulacje Be :) Bardzo się cieszę że się udało !!!
Gabince też rośnie brzuch tzn nie ma już śladu po słabiźnie czyli tali hehe :) Ale zobaczymy co i jak w piątek :D

Posted

[quote name='Yoko2009']Ale fajniusio, kolejne kluseczki będą na dogo:)[/QUOTE]
Ano będą :loveu: Nalot jakiś :evil_lol:
[quote name='dzasta']O gratulacje Be :) Bardzo się cieszę że się udało !!!
Gabince też rośnie brzuch tzn nie ma już śladu po słabiźnie czyli tali hehe :) Ale zobaczymy co i jak w piątek :D[/QUOTE]
Dzięki Justa :multi: Za was też trzymam kciuki - kiedy USG ?

Posted

[quote name='tigrunia']Nooo.. fajnie, co nie? :loveu: Kojec już złożony, legowisko dla dzieci kupiłam na wystawie nic tylko wypatrywać porodu :evil_lol:[/QUOTE]
No to fest przygotowania poczyniłaś, u mnie dopiero płotki dziadek zbija i kojec będę rozkładała w czwartek. Ale kocia kuweta już się z mojego pokoju wyprowadziła (bo mój pokój jako najmniej używany został na psiarnię przemianowany ;)). A maluchy już Graculę kopią :p

Posted

[quote name='Nati28']Super ! bede kolejne maluchy :loveu:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='dysia-u']Be to juz wprawna akuszerka hihi. Fajnie mieć w domku takie maluszki , ale nie fajnie potem z nimi sie rozstawać[/QUOTE]
No właśnie .. :-( Dobrze, że Pudziana mam stale pod kontrolą :eviltong:
[quote name='*kleo*']No to fest przygotowania poczyniłaś, u mnie dopiero płotki dziadek zbija i kojec będę rozkładała w czwartek. Ale kocia kuweta już się z mojego pokoju wyprowadziła (bo mój pokój jako najmniej używany został na psiarnię przemianowany ;)). A maluchy już Graculę kopią :p[/QUOTE]
U mnie salon jest psiarnią .. śpię w salonie więc tak najwygodniej ;)
[quote name='Viky i Ja']Cze Be fajnie, że do cywilizacji wróciłaś ;)
Wrzuć kilka foteczek mamuśki, baaardzo prosimy ;)[/QUOTE]
Cze Marzena :multi:
Nie mam :oops: Cosik zrobie :roll:
[quote name='jot11']Super,że będą maleństwa :multi:

Cześć nocnie Be :multi:[/QUOTE]
Cze nocny Marku :eviltong:
[quote name='karkakarka']Super! Kolejne kluchy :)[/QUOTE]
Cze Karina :multi:

Posted

[quote name='dzasta']Dobra ale jutro to jutro i bez marudzenia okejos :D[/QUOTE]

Hi,hi pewnie nam na złość trochę pomarudzi :evil_lol:

Cześć Be :multi:

Posted

Hihi zdjęcia mam :eviltong:
Jessi w swoim ciążowym więzieniu :evil_lol:

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/176/20706e9c343aec32med.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/260/ebe8b5a0ab11b4c1med.jpg[/IMG][/URL]
Starczy? :diabloti:

Posted

Heh niedosyt mam i tak bo np z tego powodu że nie ma Buff :D
Ale już ją więzisz w więzieniu :D Moja lata luzem ale pomyślę co by ją jakby co w weekend uwięzić :)

Posted

[quote name='dzasta']Heh niedosyt mam i tak bo np z tego powodu że nie ma Buff :D
Ale już ją więzisz w więzieniu :D Moja lata luzem ale pomyślę co by ją jakby co w weekend uwięzić :)
[/QUOTE]
Miałam dziś kąpać Buff ale mam dużo do załatwienia i już nie zdążę.. :shake: Zdjęć więc nie będzie :eviltong:
No nie - w Jess przypadku jest to zbyt niebezpieczne żeby luzem latała. Wariatka skacze z kanapy na fotele, wchodzi na oparcie, żeby z niego skoczyć :crazyeye: :shake: Szurnięta jakaś :evil_lol: Ogólnie dużo niebezpiecznych rzeczy robi a że brzuch ma już spory wolę nie ryzykować :mad: Zresztą lubi tam siedzieć :razz:
[quote name='Zuza i Noddy']Śliczna mamusia, już nie mogę się doczekać szczeniaczków :loveu:[/QUOTE]
Ja też :loveu: :evil_lol:
[quote name='Aga&Dakar']Witamy. A czemu ona jest w klatce, bo ja nie zorientowana jestem?[/QUOTE]
Ano dlatego, że jest w ciąży :cool3: