Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

A ja sobie tak planuję ( za radą Be w klasie szczeniąt) że na pierwszą wystawę pojedziemy w czerwcu do Raciborza, chciałam do Bielska- Białej w lipcu, ale ponoć p. sędzia jest jakaś dziwna :roll:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='karkakarka']A ja sobie tak planuję ( za radą Be w klasie szczeniąt) że na pierwszą wystawę pojedziemy w czerwcu do Raciborza, chciałam do Bielska- Białej w lipcu, ale ponoć p. sędzia jest jakaś dziwna :roll:[/QUOTE]

Ja planuje na marzec, ale też przeczytałam że sędzia dość kontrowersyjny i się trochę wystrachałam.
Może zacznę od Wałbrzycha ??? Jeszcze zobaczę, coś chyba mam cykora przed tymi wystawami i szukam pretekstów by nie jechać :evil_lol:

Posted

Be,widziałam Cię dzis na zdjęciu z wystawy.Byłaś z Jess.Długie blond włosy rozwiane przez wiatr i białe spodnie do kolan .Bluzkę też jakąś miałaś :eviltong:

Posted

[quote name='dzasta']A kawaler się spodobał a jakże na powitanie poczęstowała go siarczystym buziakiem z ząbkami ale jakoś poszło myślałam że gorzej będzie :D Ale za to Valentino się w Gabince zakofał bez pamięci ale i na randkę dziewczyna kokardkę nową dostała :)
A jak Jess ? To jeszcze ze 2 tygodnie żeby było wiadomo u Was no nie?[/QUOTE]
Uuuu.. nie taka łatwa :evil_lol:
My jeszcze 3 tygodnie ;)
[quote name='karkakarka']Aż miło się czyta o takiej randce :):loveu: Oby się udało :loveu:

Be więcej dogo nie chwalę, bo znów zamuli i będzie...:roll:[/QUOTE]

No właśnie .. mi póki co chodzi ale jak długo :roll:
[quote name='Viky i Ja']Tak miło się czyta, że już sama chciałabym wieźć którąś z dziewczyn na randkę a to jeszcze nie tak szybko :(
Cze Be nie będę pisać że dziś dg chodzi w miarę bo zapeszę, powiem tylko że wreszcie udało mi się wejść :evil_lol:[/QUOTE]
Cze Marzena :multi:
Się dzieci zachciewa? :eviltong:
[quote name='*kleo*']A ja chyba na nią nie dotrę. Okazało się, że wracamy z imprezy o późniejszej godzinie i raczej nie zdążę na pociąg :-([/QUOTE]
Ojj szkoda.. :-(
[quote name='karkakarka']A ja sobie tak planuję ( za radą Be w klasie szczeniąt) że na pierwszą wystawę pojedziemy w czerwcu do Raciborza, chciałam do Bielska- Białej w lipcu, ale ponoć p. sędzia jest jakaś dziwna :roll:[/QUOTE]
:klacz: Mądra dziewczynka :cool3:
Sędziami się nie przejmuj przecież Cię nie wywalą z ringu :evil_lol:
[quote name='jot11']Karinko,co znaczy,że jakaś dziwna? :diabloti:

Cześć Be :multi:[/QUOTE]
Cze Jolka :multi:
[quote name='Viky i Ja']Ja planuje na marzec, ale też przeczytałam że sędzia dość kontrowersyjny i się trochę wystrachałam.
Może zacznę od Wałbrzycha ??? Jeszcze zobaczę, coś chyba mam cykora przed tymi wystawami i szukam pretekstów by nie jechać :evil_lol:[/QUOTE]
Następna :shake:
Ja się raz poryczałam na wystawie w sumie to było chyba na ostatniej wystawie na której była Buff :eviltong: Tak mnie sędzia wnerwił.. oczywiście zaraz stwierdziłam, że nie było warto no ale jakoś tak wyszło.. :p
[quote name='...::Basia::...']Hej:loveu:[/QUOTE]
Cze Baśka :multi:

Posted

[quote name='jot11']Be,widziałam Cię dzis na zdjęciu z wystawy.Byłaś z Jess.Długie blond włosy rozwiane przez wiatr i białe spodnie do kolan .Bluzkę też jakąś miałaś :eviltong:[/QUOTE]
:crazyeye: Nie możliwe :crazyeye: Bluzkę też?? Jolka no nie żartuj sobie :shake: :oops:
A z jakiej to wystawy było? Pokaż :eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']Dziwna znaczy, że jakieś takie nie fajne opinie o niej krążą... potrafi szczeniaka -ponoć - z ringu wywalić, bo zębów nie chce pokazać :roll:

A Wałbrzych tzn Nowa ruda w czerwcu?[/QUOTE]
A co to za jedna? :roll:

Posted

No nie żartuję,miałaś bluzkę :eviltong: Wkleję Ci tu linka z tym zdjęciem.Ale nie pociągniesz mnie do odpowiedzialności za kopiowanie zdjęć? Mam pozwolenie? :diabloti: Nie wiem jaka to wystawa. W tym poście wkleję.Mam nadzieję,że się uda bo dg znowu zaczęło mi mulić :angryy:

Jestem po wielkich trudach :angryy: Zdjęcie wklejone 31.07.08.
[url]http://images27.fotosik.pl/255/f9909da4c1979eef.jpg[/url]

Posted

[quote name='jot11']No nie żartuję,miałaś bluzkę :eviltong: Wkleję Ci tu linka z tym zdjęciem.Ale nie pociągniesz mnie do odpowiedzialności za kopiowanie zdjęć? Mam pozwolenie? :diabloti: Nie wiem jaka to wystawa. W tym poście wkleję.Mam nadzieję,że się uda bo dg znowu zaczęło mi mulić :angryy:[/QUOTE]
Wiesz Jolka - nie chcę Cię martwić, ale .. nie widzę tu żadnego linka :evil_lol:
A pozwolenie masz na wklejenie ale skąd wklejasz to już nie biorę odpowiedzialności :evil_lol:

Posted

[quote name='karkakarka'][I][FONT=Arial]Magdalena Świętoń[/FONT][/I][/QUOTE]
Hmm.. miałam z nią przyjemność się spotkać na ringu. Surowa - fakt ale nie ma się czego bać :eviltong:
[quote name='jot11']Już jest.Edycje zrobiłam i wkleilam.:diabloti:[/QUOTE]
A dzieś Ty to znalazła :crazyeye: Chyba z Chojnic to jest .. na nk chyba nawet mam to zdjęcie :cool3:

Takie znalazłam jeszcze : [url]http://images34.fotosik.pl/358/69143c5dd7931f5b.jpg[/url] :cool3:
[url]http://images36.fotosik.pl/8/83cca2487618f13a.jpg[/url] Te są z majowej chyba w Bydgoszcz
A tu mam z Warszawki wrześniowej 2008 [url]http://images44.fotosik.pl/11/be46db65917f45d4.jpg[/url]

Posted

[URL]http://images44.fotosik.pl/11/be46db65917f45d4.jpg[/URL] HA! I jest pudełko na kokardki [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/cool3.gif[/IMG]

Ładne to zdjęcie, obydwie ładnie wyszłyście :)

Zobaczę jak mi pójdzie na szceniakach w Raciborzu, jak w miarę, to zobaczę, może pojedziemy na ocenę do ej pani. A która była u niej oceniana?

Posted

Na dogomani znalazłam. A ja mam do Chojnic tylko 27km :eviltong: W zeszłym roku byłam oglądać pieski.Na tych zdjęciach,ktore wkleiłaś to juz na 100% masz bluzkę :evil_lol:

Posted

[quote name='karkakarka']Jak na moje oko to Be nie ma tam bluzki, przynajmniej jej nie widać :evil_lol:[/QUOTE]
No właśnie .. można by się pokłócić :diabloti:
[quote name='karkakarka'][URL]http://images44.fotosik.pl/11/be46db65917f45d4.jpg[/URL] HA! I jest pudełko na kokardki :cool3:

Ładne to zdjęcie, obydwie ładnie wyszłyście :)

Zobaczę jak mi pójdzie na szceniakach w Raciborzu, jak w miarę, to zobaczę, może pojedziemy na ocenę do ej pani. A która była u niej oceniana?[/QUOTE]
Obowiązkowo :eviltong:

Dziękujemy :oops:

U Świętońki? Jess na pewno a czy Buff to nie pamiętam ale chyba nie ..
[quote name='jot11']Na dogomani znalazłam. A ja mam do Chojnic tylko 27km :eviltong: W zeszłym roku byłam oglądać pieski.Na tych zdjęciach,ktore wkleiłaś to juz na 100% masz bluzkę :evil_lol:[/QUOTE]
Zdolna żeś :evil_lol: Byłam w zeszłym roku ale tylko towarzysko i fotorelację robiłam :cool3:
[quote name='Pegaza']Cze Be :)
Jess fajnie wygladala:loveu:[/QUOTE]
Cze Daria :multi:
:loveu:

Posted

A ja tam lubię tą sędzinę o której piszecie ale ja z nią miałam do czynienia w staffikach :D
Be ma bluzkę nie może być. A na tej Warszawskiej ja też byłam ale jako widz oczywiście :)

Posted

Ja też miałam przyjemność z p. Świętoń, strasznie zwraca uwagę na włos z tego co zauważyłam, ale nie wywalała nas ani nie krzyczała :eviltong:

A jak ja Wam dziołchy mówiłam, żebyście sobie wystąpiły w szczeniakach, to nieee :diabloti:

Cześć Be :multi:

Posted

A Piotr Król też jest Wam znany ???

Dziewczyny nie śmiejcie się że pytam o takie banały, ale taka ze mnie ciemnota (my tak obie z Jolą mamy :evil_lol: ) że zwątpiłam :( Czy yorki zalicza się do Terierów toy czy jak to dalej określono w obsadzie sędziowskiej do pozostałych ras ( wyszczególnili w gr III Teriery w typie bull, Teriery toy i westie, pozostałe rasy)

Posted

P. Król nas nie oceniał, ale psa znajomego owszem, zawsze w opis wtrąca zdanie o prezentacji psa ;)
Wejdź sobie na wątek o sędziach, tam się sporo można naczytać :p

Posted

[quote name='*kleo*']P. Król nas nie oceniał, ale psa znajomego owszem, zawsze w opis wtrąca zdanie o prezentacji psa ;)
Wejdź sobie na wątek o sędziach, tam się sporo można naczytać :p[/QUOTE]

Wchodziłam, ale informacje są dość szczątkowe a te co są mocno mnie wystrachały :(
Podobno właśnie bardzo dużą uwagę zwraca na prezentacje psa, umiejętność wystawiania no i postawę a to u nas słabe strony :(