Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jot11']Cześć Be :multi: Śliczny ten przyszły tatuś :loveu: A można wiedzieć jak ma na imię? Piękne kluseczki będą :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Black]Cześć Jola :multi: Dzięki :loveu: Tatuś ma na imię BABYLON de la Pam'Pommeraie :cool3: [/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia'][COLOR=Black]Cześć Jola :multi: Dzięki :loveu: Tatuś ma na imię BABYLON de la Pam'Pommeraie :cool3: [/COLOR][/QUOTE]

Aaaaaaaaaa to już wiem.Oglądałam go na stronach hodowli.Bardzo mi się podoba,bardzo,bardzo.Tak samo jak tatuś mojego Apolla czyli Amir.Bo na moje niewprawione i nie znające sie oko Amir też jest prześliczny :lol: Już widzę jakie ślicznotki się urodzą z tego miotu :loveu:

Posted

[quote name='dysia-u']nie dość że ładny to jeszcze coolsko sie nazywa[/QUOTE]
:cool3:
[quote name='jot11']Aaaaaaaaaa to już wiem.Oglądałam go na stronach hodowli.Bardzo mi się podoba,bardzo,bardzo.Tak samo jak tatuś mojego Apolla czyli Amir.Bo na moje niewprawione i nie znające sie oko Amir też jest prześliczny :lol: Już widzę jakie ślicznotki się urodzą z tego miotu :loveu:[/QUOTE]
Amir faktycznie fajniutki ;)
[quote name='Pegaza']No sliczny taki typ laleczki;)
a do mnie dzis nie wpadlas a ja tak liczylam na Twoje tez kciuki:roll:[/QUOTE]
Daria kurcze byłam no .. ale jak chciałam napisać, że trzymam kciuki to mi się komp zawiesił :shake: No ale trzymam cały czas bo nie wiem o której ten exam :eviltong:
[quote name='*kleo*']Cześć Be :)
Fajno że dobrze wszystko poszło, chętnie zobaczę dzieciaczki, bo po Babylonie chyba nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi ;)[/QUOTE]
Cze Klaudia :multi:
Ja się sporo naoglądałam :loveu:
[quote name='ladyyork']Witam ,już nie moge się doczekać kiedy zobacze maluszki z tego miotu:loveu:miejmy nadzieje że będą códeńka takie jak mama i tata;)[/QUOTE]
No wolałabym, żeby były jak tata :evil_lol:
[quote name='karkakarka']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:będą kluseczki
:bigcool::bigcool::bigcool:śliczne kluseczki... po ślicznych rodzicach :iloveyou::iloveyou:
Fajnie!![/QUOTE]
:loveu: Też się cieszę :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']Zamknęłam galerię...
A jak poszło krycie? Gładko? Bo ja to cała w nerwach jestem :D A zaraz jadę na progesteron :P[/QUOTE]
Dlaczego? :roll:
Krycie bez problemu ;) Ale suki różnie reagują.. Jess za drugim razem już się na tyle odprężyła, że zasypiała na stojąco jak ja krył :evil_lol:
[quote name='Aga&Dakar']Czekamy na sliczne dzieciaczki.[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='*kleo*']A ja wczoraj poszperałam trochę w necie i znalazłam kilka dzieciaczków Babylona, ładne szczylki :)[/QUOTE]
Szczególnie to mi się oczywiście Viktoria podoba z jego dzieci :evil_lol:
[quote name='karkakarka']Ja też od razu poszperałam i też się naoglądałam :D[/QUOTE]
O proszę jakie ciekawskie :evil_lol:
[quote name='...::Basia::...']Hej:loveu:
Nie było mnie tu tylko pare dni a tu już taka nowina? No gratuluje i aby wszystko poszło jak najlepiej:):loveu:[/QUOTE]
A bo nic nie pisałam wcześniej bo jak wróciłam z Zakopanego to Jess już miała cieczkę i nerwowa byłam, że mama nie zauważyła i myślałam, że będzie za późno :angryy:

Posted

Hahaha ale się uśmiałam z Jess :) To romantyczne a wcześniej pewnie w ścianę bo w sufit nie dało rady patrzyła :D
Ja to się obawiam bo Gab to jest dość nerwowa i uznaje tylko Czecha jako reproduktora ale zobaczymy może ją jakoś zbajeruje Valentino. Teraz czekamy na wynik progesteronu bo jeszcze nie było jak dzwoniłam przed chwilą :(

Posted

[quote name='Pegaza']No prosze to musial jej bardzo dogodzic ze usypiala na stojąco haha[/QUOTE]
Ale ona zasypiała w trakcie :evil_lol:
[quote name='dzasta']Hahaha ale się uśmiałam z Jess :) To romantyczne a wcześniej pewnie w ścianę bo w sufit nie dało rady patrzyła :D
Ja to się obawiam bo Gab to jest dość nerwowa i uznaje tylko Czecha jako reproduktora ale zobaczymy może ją jakoś zbajeruje Valentino. Teraz czekamy na wynik progesteronu bo jeszcze nie było jak dzwoniłam przed chwilą :([/QUOTE]
Jess dziś tyłkiem tańcowała do kundelka na spacerze :diabloti:
No i jak - masz już ten wynik bom ciekawa.. :cool3:
Czemuś galerię zamknęła :mad:
[quote name='karkakarka']No Viktoria śliczniutka :D

Oby same takie Victorie ci się urodziły :)[/QUOTE]
Szczyt marzeń :mdleje: Ale nie . może lepiej nie bo bym wszystkie sobie zostawiła i co ? :crazyeye: Łuki by mnie wykopał z domu :evil_lol: