tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 :roflt::roflt::roflt: to nie Jess !! :stupid: Żadna nie poznała :crazyeye: Wstyd !! :splat: Quote
*kleo* Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='tigrunia']:roflt::roflt::roflt: to nie Jess !! :stupid: Żadna nie poznała :crazyeye: Wstyd !! :splat:[/QUOTE] Serio?? Nie rób se z nas jaj, Buff aż takich kudłów nie miała na ostatnich fotkach :hmmmm: Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='*kleo*']Serio?? Nie rób se z nas jaj, Buff aż takich kudłów nie miała na ostatnich fotkach :hmmmm:[/QUOTE] Serio, serio :eviltong: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/246/a5555225f0d76e60med.jpg[/IMG][/URL] Quote
karkakarka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='tigrunia']:roflt::roflt::roflt: to nie Jess !! :stupid: Żadna nie poznała :crazyeye: Wstyd !! :splat:[/QUOTE] [quote name='tigrunia']Serio, serio :eviltong: [/QUOTE] [U]:oops:[/U][U]:roll:[/U][U]:roll: O kuna jestem w szoku... ale włosów dostała :crazyeye:[/U] I taka jakaś ciemniejsza się wydaje i większa...:loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ktoś tu narzekał na włos hmmm i to nas zmyliło :D Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 No wy sobie chyba jaja robicie :roflt: Naprawdę myślicie, że to Buff? :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 B-e:mad::mad::mad::mad: Czy ty se z nas jaja robisz?:roll::roll: Piękna ta twoja dziewczyna :loveu: O ile to twoja dziewczyna :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nie nie myślimy ciągniemy temat dalej :D Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='karkakarka']B-e:mad::mad::mad::mad: Czy ty se z nas jaja robisz?:roll::roll: Piękna ta twoja dziewczyna :loveu: O ile to twoja dziewczyna :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Czekam tylko aż w końcu któraś zgadnie kto to :shake: :eviltong: No i poszła na łatwiznę.. [quote name='dzasta']Nie nie myślimy ciągniemy temat dalej :D[/QUOTE] No to ciągniemy.. Ostatnie zdjęcie : [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/105/9459cf08be53b104med.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='*kleo*']Pudzianek!!! Zgadłam?? :cool3:[/QUOTE] :mdleje:.... Quote
*kleo* Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Be, weź nie świruj :evil_lol: Nie Jess, nie Buff, nie Pudzianek to kto? :eviltong: Quote
karkakarka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Z tego ujęcia ja też stawiam na Pudzianka :loveu: Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='*kleo*']Be, weź nie świruj :evil_lol: Nie Jess, nie Buff, nie Pudzianek to kto? :eviltong:[/QUOTE] [quote name='karkakarka']Z tego ujęcia ja też stawiam na Pudzianka :loveu:[/QUOTE] No Pudzian, Pudzian :loveu::evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nooo, bo żeś mnie w błąd wprowadziła tym: [quote name='tigrunia']:mdleje:....[/QUOTE] Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='*kleo*']Nooo, bo żeś mnie w błąd wprowadziła tym:[/QUOTE] :evil_lol: [SIZE=3]Wiadomość z ostatniej chwili:[/SIZE] [U][B][SIZE=3]Jess jutro z rana jedzie na krycie [/SIZE][/B][/U] Bardzo proszę trzymać kciuki :loveu: Wracamy w niedzielę wieczorkiem.. Quote
Princess_York Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 trzymamy kciuki :) bedzie dobrze :lol: Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O to trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i razem Be będziemy bawić maluszki bo nie wielka będzie różnica wiekowa :) A czy Ty Be gdzieś w moje rejony nie jedziesz na to krycie tak kiedyś mi przemknęło ? Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Princess_York']trzymamy kciuki :) bedzie dobrze :lol:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='dzasta']O to trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i razem Be będziemy bawić maluszki bo nie wielka będzie różnica wiekowa :)[/QUOTE] Dzięki Justa :loveu: A Ty kiedy się wybierasz? EDIT : Jadę do Piaseczna :D Quote
karkakarka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :multi::multi: No to ci nowina :multi::multi: Trzymam kciuki :) Jak wszystko dobrze pójdzie to będzie pełno klusek na dogo!!! Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A do Pisaeczna to całkiem blisko mnie :) Tak myślałam właśnie że tam jedziesz :D A ja jadę za około tydzień myślę :D Quote
*kleo* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :) Chyba się nawet domyślam do jakiego kawalera uderzacie... ;) Quote
Recommended Posts