Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No to nie ciekawą drogę mieliście. Ale do nas jechali znajomi w zeszły weekend z niedzieli na poniedziałek tzn mieli być w niedzielę ale dojechali w nocy po 1 a z powrotem z Wawy na pomorze wracali równiuteńko 12 godzin :(

Posted

[quote name='karkakarka']No to ja też bym wybaczyła :evil_lol:

A muszę się pochwalić, że w sobotę byłam w clubie z moim M i też piłam grzańca :) No i nie był drogi, bo tylko 5 zeta :) Mniam i tak mnie naszło, że sobie w domciu zrobię ... tylko dobre winko muszę kupić :)[/QUOTE]
W Zakopcu najtaniej były po 7 zł i to za taką szklankę z 200 ml :roll: Jeśli chodzi o dobre winko to polecam Edelkirch - nie wiem jak się w grzańcu sprawdzi ale tak do wieczornej popitki najlepszeeee :loveu: Można pić jak oranżadę :evil_lol:
[quote name='*kleo*']A no to trza było tak od razu, to zmienia postać rzeczy :)[/QUOTE]
Materialistka :evil_lol:
[quote name='jot11']Cześć Be :multi: No czytam,że podróż miałaś z atrakcjami ;)[/QUOTE]
Cześć Jolka :multi:
Ano miałam ale poszło szybko, gładko i bez otarć :cool3:
[quote name='dzasta']No to nie ciekawą drogę mieliście. Ale do nas jechali znajomi w zeszły weekend z niedzieli na poniedziałek tzn mieli być w niedzielę ale dojechali w nocy po 1 a z powrotem z Wawy na pomorze wracali równiuteńko 12 godzin :([/QUOTE]
Moja znajoma 5 km jechała 3,5 godziny więc już mnie nic nie zdziwi :evil_lol:
[quote name='Pegaza']A ja o Tobie Be myslalam jak tam dojechalas do Zakopca..bo nadawali w tv o zlych warunkach na drodze...
ale spowrotem juz bylo lepiej?[/QUOTE]
Dobrze, że chociaż Ty się o mnie martwiłaś :loveu: :eviltong:
Z powrotem bez problemu tylko kurde co zrobili z Ikeą? :mad: Byłam na 100% pewna, że gdzieś przy tej trasie na Katowice była no na bank jak jechaliśmy w zeszłym roku to ją widzieliśmy z drogi a teraz musieliśmy do Katowic wjechać i się trochę pokręcić zanim do Ikei trafiliśmy :roll:

Posted

[quote name='karkakarka']A bo w Katowicach wielkie remonty :) a Ikea jest przy trasie na łódź :D

Daj zdjęcia dziewczyn, bo dawno ich nie pokazywałaś :)[/QUOTE]
W Łodzi wiem, że jest gdzieś w centrum na wyjeździe na Pabianice - Ty mówisz o innej?

Nie mam fot.. chwilowo nie mam czasu ale może po weekendzie coś się ruszy ;)

[quote name='dzasta']Ja do Ikei mam bliziutko ale nie często ją odwiedzam bo są tam straszne tłumy o każdej porze :)[/QUOTE]
Ja mam najblizej do Poznania 130 km :angryy:
[quote name='Pegaza']Be no nie, Ty byla w Katowicach..toc to juz do mnie nie daleko...trza bylo zahaczyc;)
a cos se tam kupila w Ikea?[/QUOTE]
Jeny D-E ja widziałam w tej Ikei babkę co miała identyko włosy jak Ty - ta sama fryzura, ten sam kolor! Już myślałam, że to Ty ale jak się bardziej przyjrzałam to jednak nie :eviltong:
W sumie nic nie kupiłam .. takie tam pierdoły, świeczniki, koc dla psów ..
Łuki kupił rodzicom komode tylko ..
[quote name='dzasta']No no Beatka miała tych propozycji i zaproszeń na kawę i ciacho :D
Może i ja się wybiorę w Wasze rejony ;p[/QUOTE]
:cool3:
[quote name='Pegaza']A z zadnego nie skorzystala;)
no moze kiedys na wystawe przyjedziesz....[/QUOTE]
No właśnie :oops:

Posted

Ikea jest przy trasie na łódź ale w Katowicach :)

Szkoda, że nie masz zdjęć :/

A w Katowicach chciałam być jako widz na wystawie - zorientować się - bo to międzynarodówka, ale chyba mnie nie będzie... a szkoda ;/

Posted

[quote name='Pegaza']Kuna jakis sobowtor moj lazil po Katowicach hihi..
ja tam ostatnio bylam ale w Castoramie..do Ikea moj mnie ciagnal ale mi sie nie chcialo..[/QUOTE]
No Ci mówię.. chyba gdzies Twoją fryzurę podpatrzyła :evil_lol:
[quote name='dysia-u']W Krakowie też fajna IKEA i Castorama, wpadnijcie[/QUOTE]
Hehe.. Castoramę to ja mam :eviltong: Wiem, że w Krakowie Ikea jest no ale się uparłam do tej w Katowicach ..
[quote name='karkakarka']Ikea jest przy trasie na łódź ale w Katowicach :)

Szkoda, że nie masz zdjęć :/

A w Katowicach chciałam być jako widz na wystawie - zorientować się - bo to międzynarodówka, ale chyba mnie nie będzie... a szkoda ;/[/QUOTE]
No to w Katowicach są dwie? :roll: Nic już nie kumam..

Jednak jutro wam coś dam :cool3:

Posted

[quote name='karkakarka']Nie dwie... jedna :roll:

:multi::multi: będą zdjęcia :multi::multi:[/QUOTE]
Ja powinnam jechać obwodnicą normalnie na Łódź i tą obwodnicą (czy autostradą chyba) w ogóle się do Katowic nie wjeżdża a żeby dojechać do Ikei musiałam objechać pół miasta :roll:

No dobra.. dam już dziś ale tylko jedno :eviltong:
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/163/7079500a1f3aa828med.jpg[/IMG][/URL]