ewa2909 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Pozdrowienia :multi:z zaśnieżonej Łodzi:shake: Wpadłam po "tabletki":modla::modla::modla: Quote
karkakarka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 No a tu dalej nic... biedna Ewcia... na swoje lekarstwo to chyba musi jeszcze poczekać ;) Quote
dysia-u Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cześć Be :lol: wpadnij na zimowe fotki. Dobrze że zdążyłam oleandry schować do garażu bo miałybyśmy g a nie oleandry.:shake: Quote
Kasia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 cze Be :loveu: dziś tylko wpadam z pozdrowieniami, potem będę nadrabiać :p Quote
tigrunia Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Cze dziewczyny :multi: No nie mam czasu .. drzwi mi wczoraj wstawiali :multi: Kurka ale się ciepło zrobiło :crazyeye: Jade dziś do Casto jeszcze po klamkę bo oczywiście zapomniałam i póki co jest taka robocza :cool1: Z wieczora u weta spędziłam dwie godziny no i tak jakoś dzień zleciał :-( Pół godziny temu dopiero do domu weszłam.. muszę się za coś wziąć bo bałagan od wczoraj niesamowity :shake: Psy muszę wykąpać :cool1: Ehh .. Mówiłam wam, ze mam fajny przepis na sałatkę? Chyba nie .. ale jest tak pyszna, że w ciągu 8 dni robiłam ją 3 razy a dla dwóch osób stacza na 2 dni :loveu: No wiec tak: sałata (obojętnie jaka) oczywiście nie cała no ale to każdy sobie zrobi ile uważa dwa pomidory średniej wielkości (pokroić w kostkę) jeden większy ogórek świeży (w kostkę) papryka czerwona - ja daję połowę bo nie przepadam ale jak kto woli (w kostkę) cebula jedna średniej wielkości (ja kroję w plasterki i te plasterki na 4 ) 3-4 jajka ugotowane na twardo (w takie większe kawałki pokrojone nie kostkę) no i puszka tuńczyka w oleju - olej osobiście wylewam i zostawiam tylko trochę do tego pieprz, sól i gotowe :loveu: Sos będzie z warzywek jak puszczą soczki ;) Bardzo fajna, delikatna - w sam raz na kolację czy drugie śniadanie - wspaniale smakuje z chlebkiem :loveu: No nie mogę się nią najeść :evil_lol: No .. to róbcie a ja spadam do obowiązków psio-domowych Quote
dysia-u Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :-o uuu a czemu byłaś tak długo u weta ? coś się działo? Quote
tigrunia Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='dysia-u']:-o uuu a czemu byłaś tak długo u weta ? coś się działo?[/quote] No - kolejka :cool1: Chodzę do kliniki gdzie zazwyczaj przyjmuje 2-3 lekarzy ale zawsze wszyscy chcą do mojego weta :mad::angryy: Kiedy tamci siedzą i plotkują i nikt do nich nie chce iść nasz ma ręce pełne roboty :cool1: Quote
...::Basia::... Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hej:multi: A czemu u weta bylaś? Coś z dziewczynami nie tak?:roll: Quote
laurin Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cześć zimowo:p Przepisik ciekawy:loveu: muszę wypróbować. Quote
karkakarka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja też wypróbuję, tylko muszę tuńczyka kupić :D Quote
Doti1986 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witamy się wieczorowo:loveu: i z przepisu też skorzystamy bo aż mi ślinka poleciała jak czytałam przepis:loveu: Quote
dzasta Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Fajna sałateczka ja robię podobną ale z sosikiem takim dobrym :D Quote
tigrunia Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Cześć dziewczyny :multi: Właśnie sobie wszamałam na kolacyjkę :loveu: Naprawdę dobra :loveu: Quote
karkakarka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A to smacznego, smacznego życzę...:cool1: Teraz to i mi już ślinka leci :cool1: Quote
tigrunia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Właśnie dorabiam bo już się kończy :evil_lol: Goście do nas jadą :sweetCyb: Będą fotki :sweetCyb:[COLOR=PaleTurquoise] Po weekendzie :eviltong:[/COLOR] Quote
karkakarka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='tigrunia'] [COLOR=PaleTurquoise] Po weekendzie :eviltong:[/COLOR][/quote] A już myślałam, że dziś :roll: Quote
dysia-u Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cześć Be :lol: twoja sałatka sprawdzona i wpisana w menu imieninowych hitów.:multi: Quote
laurin Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]Po weekendzie :eviltong:[/COLOR][/quote] :evil_lol: Cześć:loveu: Quote
tigrunia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='karkakarka']A już myślałam, że dziś :roll:[/quote] :eviltong: [quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: twoja sałatka sprawdzona i wpisana w menu imieninowych hitów.:multi:[/quote] Nooo cieszę się, że smakowała :loveu: :multi: [quote name='laurin']:evil_lol: Cześć:loveu:[/quote] Cześć Ania :eviltong: Padam z nóg .. caly dom posprzątałam .. idę obiad szykować bo niedługo będą :shocked!: Quote
...::Basia::... Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='tigrunia']:eviltong: Nooo cieszę się, że smakowała :loveu: :multi: Cześć Ania :eviltong: Padam z nóg .. caly dom posprzątałam .. idę obiad szykować bo niedługo będą :shocked!:[/QUOTE] Hej:multi: widze ze sie cieszysz:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Be masz zoltą kartke:lmaa: i nic wiecej nie gadam..a o fotki mi wcale nie chodzi..:stop: Quote
tigrunia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Pegaza']Be masz zoltą kartke:lmaa: i nic wiecej nie gadam..a o fotki mi wcale nie chodzi..:stop:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :confused: Quote
Doti1986 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 witamy się serdecznie w weekendowy poranek:loveu: Quote
Recommended Posts