tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='madziasto4']Kto to jest M, i gdzie jaka ankieta jest? :hmmmm: Na administracji? M to Marta - nane ;) Ankieta o tu: http://www.dogomania.pl/forum/f67/rasowi-moderatorzy-140768/ [quote name='Jofka']le tam kłótnia szok!! Beatko uważaj na ortografię,bo inaczej to będzie oznaczało,że jesteś niekompetentna i ,że jesteś bez wiedzy i że nie kochasz psów...itd itp:crazyeye::crazyeye::lol::lol: ha ha co za koleś No.. szkoda, że analfabeci kochać piesków nie mogą :-( :evil_lol: [quote name='laurin']Cześć Beatko:multi: :evil_lol: się cza pilnować:cool3: ja już raz opierniczke dostałam że spam wysyłam:eviltong: Cze Anka :multi: A tam..dawno i nie prawda :evil_lol: [quote name='Aga76']Ale się chyba mocno tym nie przejmujesz? :roll: Jak tam nastrój poranny w Bydgoszczy? Coś Ty Agi ;) Co będzie to będzie ja chętna jestem do pomocy bo jeden mod na Yorki to stanowczo za mało :-( Zaspałam dziś do pracy :evil_lol: [quote name='Kasia']gdzie se można poczytać o tej "wymianie zdań" co do wyboru Moda...?:cool1: W linku co Madzi dałam i na administracji też jest watek strony od 15 chyba czy 14. [quote name='Pegaza']haha tez bym poczytala:evil_lol: j.w. :cool3: [quote name='Jofka']Na administracji "rasowi " moderatorzy czy coś takiego Ale uważajcie na pisownię:evil_lol: Dzień dobry Beatko!:lol: Dzień dobry Jofka i dziękuję za poparcie :loveu: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong: A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:( Quote
tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Jofka napisał(a):Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong: A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:( Nie wiem co teraz z tym moderowaniem :roll: Niech się rozstrzyga samo ja już się nie wtrącam :shake: U Tolka byłam, widziałam piękne zdjęcia :loveu: Tylko mam małe problemy z dogo ostatnio i nie mogłam się zalogować, żeby coś napisać .. ale już lecę :multi: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jofka napisał(a):Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong: A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:( Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-( Quote
tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Jofka napisał(a):Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-( Jeszcze nie jestem modem więc nie pomogę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Mały dziś był na szczepieniu :loveu:Dzielny chłopak nawet nie pisknął :multi: Dziewczyny ok, chodzą w kółko i się zaczepiają co chwile :evil_lol: Quote
Jofka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wiem,wiem tak chciałam się komuś wyżalić:-( Sama dam radę,ale to chyba nie u mnie:razz: Co u Twoich Dziewczynek i Małego?:loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witaj Beatko :) Dzielny Pudzianek:loveu: Hehe dziewczyny zadziory:lol: Quote
karkakarka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Pudzio - zuch :p moja Tolka jak była na szczepieniu to piszczała tak strasznie jakby ją ze skóry obdzierali :cool1: Taka mała panikara :p Quote
Pegaza Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dobra mam pytanie co z tego bede miec ze na Ciebie zaglosuje?:cool1::diabloti: chcem..hm oo zrobie sobie liste zyczen i Ci przedstawie..:evil_lol: Quote
dzasta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dzizas wreszcie udało się zalogować :D Zagłosowałam a co ale darmo głos oddałam nie jak wyżej co po niektórzy ( Pegaza :eviltong:). No to Pudzian jak na prawdziwego siłacza przystało zuch jakich mało :D A ja niestety tak szybko się z Wami na wystawach nie spotkam w jednym ringu chociaż bardzo chciałam :( Bo będę miała kolejną operację kolana a co za tym idzie minimum pół roku przerwy w bieganiu po ringu. Bercia się będzie pokazywać bo ma drugą Mamę która ją zawsze pokaże a Gabcia musi czekać na mnie aż wyzdrowieje :( Quote
Pegaza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No kuna co jest lista zyczen czeka:evil_lol: a Be jak nie ma tak nie ma:roll::lol: celowo tu nie wchodzi:evil_lol: Quote
dzasta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A no na pewno się przestrachała tej listy życzeń i się ukrywa :D Quote
Kincia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam :D http://images47.fotosik.pl/145/e4edbe70eaf2d738med.jpg a co to za malenstwo :loveu::loveu: czyzby synek Jessi ;D? Quote
tigrunia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jestem,, na chwilę Kincia tak - to synuś Jessikowy :loveu: Dario a cóż sobie życzysz ? :diabloti: Piszą właśnie na wątku, że przekupstwo nie wchodzi w grę wiec nie namawiaj mnie do grzechu :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Pegaza']Wezne...Pudzianka:loveu::evil_lol:[/quote] Jak zapłacisz to nie ma sprawy :diabloti: Quote
Pegaza Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='tigrunia']Jak zapłacisz to nie ma sprawy :diabloti:[/quote] nawet jesli jest juz zarezerwowany? to byl poczatek..potem bedzie Jessi:loveu::diabloti: Quote
tigrunia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Pegaza']nawet jesli jest juz zarezerwowany? to byl poczatek..potem bedzie Jessi:loveu::diabloti:[/quote] No jak poświęcenie to poświęcenie :cool3: Jessi nie oddam :eviltong: Quote
Pegaza Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Nastepna Baffy.. willa z basenem..porsche...i wakacje na Malediwach:loveu: Koniec:evil_lol: ctz ze nie oddasz?:mad: Quote
tigrunia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Pegaza']Nastepna Baffy.. willa z basenem..porsche...i wakacje na Malediwach:loveu: Koniec:evil_lol: ctz ze nie oddasz?:mad:[/quote] Jakie wymagania :crazyeye: Nie i koniec :eviltong: Quote
Princess_York Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [B]Pegaza -[/B] lepiej na Hawaje albo na Majorke ;) Quote
Recommended Posts