Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Kto to jest M, i gdzie jaka ankieta jest? :hmmmm: Na administracji?
M to Marta - nane ;) Ankieta o tu: http://www.dogomania.pl/forum/f67/rasowi-moderatorzy-140768/
[quote name='Jofka']le tam kłótnia szok!!
Beatko uważaj na ortografię,bo inaczej to będzie oznaczało,że jesteś niekompetentna i ,że jesteś bez wiedzy i że nie kochasz psów...itd itp:crazyeye::crazyeye::lol::lol: ha ha co za koleś
No.. szkoda, że analfabeci kochać piesków nie mogą :-( :evil_lol:
[quote name='laurin']Cześć Beatko:multi:

:evil_lol:
się cza pilnować:cool3: ja już raz opierniczke dostałam że spam wysyłam:eviltong:
Cze Anka :multi:
A tam..dawno i nie prawda :evil_lol:
[quote name='Aga76']Ale się chyba mocno tym nie przejmujesz? :roll:

Jak tam nastrój poranny w Bydgoszczy?
Coś Ty Agi ;) Co będzie to będzie ja chętna jestem do pomocy bo jeden mod na Yorki to stanowczo za mało :-(

Zaspałam dziś do pracy :evil_lol:
[quote name='Kasia']gdzie se można poczytać o tej "wymianie zdań" co do wyboru Moda...?:cool1:
W linku co Madzi dałam i na administracji też jest watek strony od 15 chyba czy 14.
[quote name='Pegaza']haha tez bym poczytala:evil_lol:
j.w. :cool3:
[quote name='Jofka']Na administracji "rasowi " moderatorzy czy coś takiego
Ale uważajcie na pisownię:evil_lol:
Dzień dobry Beatko!:lol:
Dzień dobry Jofka i dziękuję za poparcie :loveu:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong:
A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p
I składam zażalenie: Beatko nie byłaś w galerii u Tolka:(

Posted

Jofka napisał(a):
Kurcze,a tak nie lubię pisać polskich znaków,ale kochanie psiaków zobowiązuje.:eviltong:
A kiedy będzie rozwiązanie "konkursu na moda":razz:.Od kiedy Tigrunia będzie nas ścigać??:razz::mad::p

Nie wiem co teraz z tym moderowaniem :roll: Niech się rozstrzyga samo ja już się nie wtrącam :shake:
U Tolka byłam, widziałam piękne zdjęcia :loveu: Tylko mam małe problemy z dogo ostatnio i nie mogłam się zalogować, żeby coś napisać .. ale już lecę :multi:

Posted

Jofka napisał(a):

Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-(

Posted

Jofka napisał(a):
Odnosnik do galerii mi nie działa nooo wrrr przez loveu loveu którego nie ma jak patrzę na sygnaturę:-(

Jeszcze nie jestem modem więc nie pomogę :evil_lol:

Posted

Dzizas wreszcie udało się zalogować :D
Zagłosowałam a co ale darmo głos oddałam nie jak wyżej co po niektórzy ( Pegaza :eviltong:).
No to Pudzian jak na prawdziwego siłacza przystało zuch jakich mało :D
A ja niestety tak szybko się z Wami na wystawach nie spotkam w jednym ringu chociaż bardzo chciałam :( Bo będę miała kolejną operację kolana a co za tym idzie minimum pół roku przerwy w bieganiu po ringu. Bercia się będzie pokazywać bo ma drugą Mamę która ją zawsze pokaże a Gabcia musi czekać na mnie aż wyzdrowieje :(

Posted

Jestem,, na chwilę
Kincia tak - to synuś Jessikowy :loveu:

Dario a cóż sobie życzysz ? :diabloti: Piszą właśnie na wątku, że przekupstwo nie wchodzi w grę wiec nie namawiaj mnie do grzechu :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Jak zapłacisz to nie ma sprawy :diabloti:[/quote]
nawet jesli jest juz zarezerwowany?
to byl poczatek..potem bedzie Jessi:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']nawet jesli jest juz zarezerwowany?
to byl poczatek..potem bedzie Jessi:loveu::diabloti:[/quote]
No jak poświęcenie to poświęcenie :cool3:
Jessi nie oddam :eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Nastepna Baffy.. willa z basenem..porsche...i wakacje na Malediwach:loveu:
Koniec:evil_lol:
ctz ze nie oddasz?:mad:[/quote]
Jakie wymagania :crazyeye:
Nie i koniec :eviltong: