Aga76 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 tigrunia napisał(a):Napisałam do paru lasek, które tą sukienkę kupiły i bardzo pochlebne opinie uzyskałam :loveu: Jak już działasz to na całego :cool3: Quote
Pegaza Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 AA oki kupilam czekam na numer konta bo kasiore chce wyslac a tu zonk.. Kasia bedziesz blyskac zebolami:lol: Be nie funduje hihi ale fotke chce widziec Twoją i Twoich :evil_lol:w tej kiecce Quote
Aga76 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Pegaza napisał(a): Be nie funduje hihi ale fotke chce widziec Twoją i Twoich :evil_lol:w tej kiecce Sukienka booska jest :cool3: Jakie butki do tego masz? Quote
dzasta Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Be super ta sukienka :loveu: Też na nią zwróciłam uwagę bo szukam czegoś na wesele przyjaciółki :loveu: A może Pudzianka trochę na osłodę tego deszczowego dnia :loveu: Quote
tigrunia Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Kasia napisał(a):no właśnie ponoć nie niszczy szkliwa :roll: ja pytam bo se kupiłam te CREST, są mocniejsze od tych Blend-a-med. Dziś drugi dzień a zęby mnie nakur***** że cholera :shake: nie wiem czy zdzierżę 7 dni... No życzę powodzenia :roll: Moja friends wybielała sobie w Niemczech ale to u dentysty normalnie już sporo czasu temu. Ząbki ma snieżnobiałe :loveu: Aga76 napisał(a):Jak już działasz to na całego :cool3: A jak :razz: Pegaza napisał(a): Be nie funduje hihi ale fotke chce widziec Twoją i Twoich :evil_lol:w tej kiecce :evil_lol: Zobaczymy moze będą moje a moze nie moje :evil_lol: Aga76 napisał(a):Sukienka booska jest :cool3: Jakie butki do tego masz? Butki złote mam tylko nie wiem czy będą odcieniem pasować :roll: Jak nie to mam jeszcze czarne a jak te czarne pasić nie będą to jakieś kupię :roll: dzasta napisał(a):Be super ta sukienka :loveu: Też na nią zwróciłam uwagę bo szukam czegoś na wesele przyjaciółki :loveu: A może Pudzianka trochę na osłodę tego deszczowego dnia :loveu: Ja szukam jeszcze następnej na następne wesele :cool1: I to takie bardziej eleganckie, że się tak wyrażę i pomysłu mi brak co kupić :shake: Mam więcej czasu więc może zdążę sie po mieście rozejrzeć i poprzymierzać :roll: Pudziuś śpiocha całymi dniami :loveu: Grzeczny chłopaczek :loveu::evil_lol: Na zdjecia jednak dziś nie mam czasu :shake: Wieczorem Panieński :cool3: Który ja organizuje :cool1: Tzn. pomagam Pannie młodej bo świadka ma nie świadkową :eviltong: Ide sałatke dokończyć, potem chwilkę się zdrzemnę bo o 3:40 do pracy wstałam dziś :cool1: Dobrze, że mnie madrina zmieniła bo jeszcze dwie godziny bym tam musiała siedzieć a tak jestem do przodu :multi: No to lete .. baju baj :loveu: Quote
tigrunia Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Dzięki D-E ;) Ide włosy prostować .. :cool1: Quote
Kasia_zg Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Witaj Beatko:loveu: Ale ja momenty przez to wszystko przegapiłam Panna Jessi mamusią a ja dopiero teraz sie dowiaduje :shake:zacofana jestem strasznie... Gratuluje Jessi że była i jest taka dzielna jak i że jest taką wspaniałą mamusią:loveu:...żal tych malenkich szkrabików ale najwazniejsze żeby teraz Pudzianek chował sie zdrowo. :loveu: Fotki są wspaniale Beatko nie moge napatrzyć sie na to maleństwo:loveu: Pozdrawiamy Quote
Aga76 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Cze Be :ghost_2: hihihi Jak się bawiłaś, bo ja super :evil_lol: Quote
dzasta Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 No właśnie BE jak się bawiłaś? Ja wczoraj też miałam wieczór w dziewczyńskim gronie ale nie panieński a babski hehehe ale też było fajnie :loveu: Quote
tigrunia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kasia_zg napisał(a):Witaj Beatko:loveu: Ale ja momenty przez to wszystko przegapiłam Panna Jessi mamusią a ja dopiero teraz sie dowiaduje :shake:zacofana jestem strasznie... Gratuluje Jessi że była i jest taka dzielna jak i że jest taką wspaniałą mamusią:loveu:...żal tych malenkich szkrabików ale najwazniejsze żeby teraz Pudzianek chował sie zdrowo. :loveu: Fotki są wspaniale Beatko nie moge napatrzyć sie na to maleństwo:loveu: Pozdrawiamy Cześć Kasiu :multi: Cieszę się, że nadrobiłaś zaległości ;) i że Pudzianek się podoba :loveu: Aga76 napisał(a):Cze Be :ghost_2: hihihi Jak się bawiłaś, bo ja super :evil_lol: Cze Agnes :loveu: Jenyy .. ale było :crazyeye: Wieczór rewelacja :loveu: A dziś umieram :cool1: Ł po mnie przyjechał o 4 nad ranem i miał ubaw o chyba pierwszy raz w życiu mnie pijaną widział :evil_lol: Ale było świetnie :loveu: Pokażę wam jutro fotki :loveu: dzasta napisał(a):No właśnie BE jak się bawiłaś? Ja wczoraj też miałam wieczór w dziewczyńskim gronie ale nie panieński a babski hehehe ale też było fajnie :loveu: j.w. :cool3: Babskie wieczory fajne są :loveu: Spałam dziś do 13 :cool1: Tylko dlatego, że na 14 szłam do pracy :evil_lol: No i własnie wybieram się do wyrka bo rano pobudka o 3:40 :angryy: Quote
Pegaza Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Be czekam na foty hehe sie pociesz ja jutro o 5 czyli zaniedlugo po Tobie:cool1: Quote
slawi Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Bardzo spóźnione gratulacje dla mamuśki i niech się Pudzianek:loveu: zdrowo chowa, Quote
dzasta Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ja na pocieszenie powiem że pracowałam dzisiaj tylko 3,5 godzinki od 8 a teraz mam dwa dni wolne :loveu: BE ja też czekam na fotki :mad: Quote
Pegaza Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Wolne to ja bede miec dopiero w sobote lub niedziele...:roll: gdzie te foty zawianej Be?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 tigrunia napisał(a):Cze Agnes :loveu: Jenyy .. ale było :crazyeye: Wieczór rewelacja :loveu: A dziś umieram :cool1: Ł po mnie przyjechał o 4 nad ranem i miał ubaw o chyba pierwszy raz w życiu mnie pijaną widział :evil_lol: Ale było świetnie :loveu: Pokażę wam jutro fotki :loveu: Cze Be :loveu: Super, że się świetnie bawiłaś :multi: Tak tak, fotki nam pokażesz... :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Pegaza napisał(a):Be czekam na foty hehe sie pociesz ja jutro o 5 czyli zaniedlugo po Tobie Foty mam zgrane na fotosika ale nie mam czasu dać na dogo :cool1: No świetnie .. dzis mieliśmy szkolenie BHP i siedziałam dodatkowe 2 godziny dłużej :angryy: slawi napisał(a):Bardzo spóźnione gratulacje dla mamuśki i niech się Pudzianek:loveu: zdrowo chowa, Dziękujemy :loveu: dzasta napisał(a):A ja na pocieszenie powiem że pracowałam dzisiaj tylko 3,5 godzinki od 8 a teraz mam dwa dni wolne :loveu: BE ja też czekam na fotki :mad: :crazyeye: Ja też tak chce :placz: Cierpliwości .. :evil_lol: Pegaza napisał(a):Wolne to ja bede miec dopiero w sobote lub niedziele... gdzie te foty zawianej Be?:evil_lol: A ja dopiero w następną sobotę lub niedzielę :-o :cool1: Ależ jakiej zawianej ? :diabloti: Aga76 napisał(a):Cze Be :loveu: Super, że się świetnie bawiłaś :multi: Tak tak, fotki nam pokażesz... Cze Aga :loveu: noo .. :loveu: :eviltong: Mała Rita napisał(a):Cze Be Poka Pudziana :loveu: Cze Aśka :multi: Jutro będę miała więcej czasu więc będą fotki i imprezowe i Pudziankowe :loveu: Może już ślipia otworzy bo wczoraj jedno otworzył a drugie ni drgnęło :eviltong: A Buff dziś była po rodowód :loveu: Jest już dorosłą panną :loveu: I w Castoramie byla wybrać dla babci kwiatka :loveu: I na poczcie była tez odebrać dla mamusi sukienkę :loveu: :evil_lol: No sukienka jest rewelacyjna :loveu: Ciut za krótka no ale przeżyje :eviltong: Quote
Kasia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 z niecierpliwością czekam na fotki imprezowe! :cool3: poka też tą drugą kieckę... no i pozdrawiamy :loveu: Quote
Magda Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Cześć! No to tak: 1. czekam na fotki Pudzianowskiego:loveu: 2. czekam na fotki BE w kreacjach:cool3: 3. czekam na fotki poimprezowe:razz: Masz trochę zadań na dzisiaj to się streszczaj:eviltong: Ciekawa jestem jak leży ta sukienka, jest pikna! Quote
laurin Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Cześć :p Widzę że zapowiada się dużo zdjęć:cool3: Postaram się wszystkie zobaczyć:grins: Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Kasia napisał(a):z niecierpliwością czekam na fotki imprezowe! :cool3: poka też tą drugą kieckę... no i pozdrawiamy :loveu: Jaką drugą ? :hmmmm: Magda napisał(a):Cześć! No to tak: 1. czekam na fotki Pudzianowskiego:loveu: 2. czekam na fotki BE w kreacjach:cool3: 3. czekam na fotki poimprezowe:razz: Masz trochę zadań na dzisiaj to się streszczaj:eviltong: Ciekawa jestem jak leży ta sukienka, jest pikna! Cze Władzo :loveu: 1. zaraz będą się robić :multi: 2. będą po ślubie :evil_lol: 3. patrz niżej :razz: laurin napisał(a):Cześć :p Widzę że zapowiada się dużo zdjęć:cool3: Postaram się wszystkie zobaczyć:grins: Cześć Anka :multi: no no .. po kolei :evil_lol: No to lecim z Panieńskim :loveu: Zaczniemy od czegoś cenzurowanego :diabloti: IMG_0468.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0473.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl :evil_lol: Tak lecę dalej i tu wszystko trzeba ocenzurować :crazyeye: Sorki, że tak linki wstawiam ale nie wszyscy powinni to widzieć :evil_lol: Dmuchanie .. :diabloti: IMG_0482.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0488.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Jak się przyjrzycie to słomki tez mają pewien kształt :cool3: IMG_0490.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Makaron tak samo :evil_lol: IMG_0494.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Jedzonko :loveu::evil_lol: IMG_0491.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Prezenty .. :evil_lol: IMG_0497.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0498.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0499.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0504.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0507.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0512.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0513.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl A to moje :evil_lol: IMG_0516.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0520.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl IMG_0524.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl :diabloti: IMG_0533.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl i z Maciusiem :diabloti: IMG_0540.JPG | tigrunia | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl KONIEC:razz: Quote
Magda Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 O żesz! To była zabawa:evil_lol: Tak mało Was bylo czy nie ufociłaś reszty? Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Magda napisał(a):O żesz! To była zabawa:evil_lol: Tak mało Was bylo czy nie ufociłaś reszty? No fajnie było :loveu: I zaznaczam, że ja byłam organizatorką :diabloti: Było nas 7 :cool3: plus striptizer się pojawił koło 24 i został do samiuśkiego rana :evil_lol: Ale to taki podrobiony znaczy się kolega Kaśki z pracy ale wazne, że się rozebrał :roflt::ylsuper: Oglądam mecz.. i już mnie brzuch z nerwów boli :crazyeye: Kurde nigdy nie oglądam nie znam się kto jest kto i gdzie gra ale Darek mi w pracy zadał pytanie : "Barcelona czy Manchester" :cool3: no i oczywiście powiedziała, że Barcelona :loveu: (nie wiedząc o co chodzi :evil_lol:) no i tak teraz za nich kciuki trzymam tylko nie wiem którzy to :roll: :evil_lol: No i Pudzianek :loveu: Dwie fotki na szybko robione bo bidaczek zmeczony bardzo spaniem :evil_lol: Quote
Recommended Posts