tigrunia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Agrafka2-']Gratulacje :laola: Dziękujemy :loveu: [quote name='Pegaza']No prosze..:loveu: Baff urodzona do wystaw:loveu: Be to teraz o fotki prosimy:multi: A jakże :cool3: Ale że jakie ? :eviltong: [quote name='Kasia']cze Be ;) gratulacje dla Buffinki :loveu: czy ta fotka na nk jest z poprawin? super wyglądaliście :lol: Cze Kaś :loveu: Buffinka dziękuje :loveu: Jo z poprawin :multi: [quote name='Aga76']Tia... oczywiście, od razu tuzin fotek nam wrzuci :evil_lol: Cze Bydgoszcz :cool: A założyć się chcesz ? :diabloti: Cze Stolico :evil_lol: [quote name='Pegaza']To fotka z dnia 1 podejrzewam:cool1: no tez na to licze:evil_lol: Przecie nie byłam 1 dnia :cool1: [quote name='Aga76']:megagrin: marzeniem żyć... Odliczaj już mądralo .. Fura :cool3: Troche Młodych .. na pewno się nie pogniewają :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 I ja z Ł :grins: Szczere uśmiechy do fotografa :loveu: Aż obraz się spsuł :evil_lol: No i ostatnią mam z Kamilką .. kurde jednej fotki mi zbrakło :angryy: :diabloti: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2de765f9179d428e.html]DSCN1492.JPG Quote
Pegaza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A fotka tego gorsetu to gdzie bo juz sie potracilam..:roll: Quote
tigrunia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Pegaza']A fotka tego gorsetu to gdzie bo juz sie potracilam..:roll: No był link gdzieś :cool1: Masz jesio raz :p http://images45.fotosik.pl/99/fad7f37d437c865b.jpg Quote
Pegaza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Be Ty nie panimajesz:shake: ja chcem Cie widziec w tym gorsecie jak gorset wyglada to ja wiem ale myslalam ze ten gorset ma byc strojem na wesele:roll: Quote
Kasia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no włacha, też tak myślałam i czekałam na fotki w gorsecie... Quote
tigrunia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Pegaza napisał(a):Be Ty nie panimajesz:shake: ja chcem Cie widziec w tym gorsecie jak gorset wyglada to ja wiem ale myslalam ze ten gorset ma byc strojem na wesele:roll: Jeny D-E w jakim Ty swiecie żyjesz ?? :crazyeye: Ma być na wesele w sierpniu !! Quote
Kasia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 tigrunia napisał(a): No przecie tylko dwa :evil_lol: to wychodzi na to, że o całe 2 za dużo :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 tigrunia napisał(a):Jeny D-E w jakim Ty swiecie żyjesz ?? :crazyeye: Ma być na wesele w sierpniu !! jak to w jakim wirtualnym:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 O fotki były :evil_lol: hihihi niespodzianka :evil_lol: Cześć BE Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Czolem a do Be mikolaj przyszedl:crazyeye::evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']Czolem a do Be mikolaj przyszedl:crazyeye::evil_lol: Taki wiesz... miki fiki :evil_lol: prawie jak w Lejdis będzie, hihihi - do sierpnia już niedaleko, hihihi Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']jak to w jakim wirtualnym:evil_lol: A no fakt :p [quote name='PositiveThought']ale i tak kiecka fajna :cool3: gratulacje dla Buffiaczka, ja śledzę osiągnięcia na stronce, żeby być na bieżąco :loveu: Noo fajna , fajna :loveu: Dzięki :loveu: Wstawiłam dziś parę fotek z Płocka :cool3: [quote name='Aga76']O fotki były :evil_lol: hihihi niespodzianka :evil_lol: Cześć BE A sio mi z tym śniegowym czymś :mad: [quote name='Pegaza']Czolem a do Be mikolaj przyszedl:crazyeye::evil_lol: Już go wyganiam :mad: [quote name='Aga76']Taki wiesz... miki fiki :evil_lol: prawie jak w Lejdis będzie, hihihi - do sierpnia już niedaleko, hihihi Cuda :shake: Się nie pochwaliłam, że nowe paznokcie mam :grins: Są rewelacyjne ! Końcówki różowy taki mocniejszy brokat, na to pomarańczowy brokat i w pomarańczowym na serdecznych mam różowe grejfruty wtopione :loveu: :evil_lol: Czad no mówie wam! :loveu: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Chcem ten czad widziec!!! a moj musze zara podlepic bo sie zaczyna lamac dobrze ze kosmetyczka dala mi klej w razie czego:cool1: a do 20 jeszcze sporo czasu wiec musza wytzrymac jakos...:roll: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Pegaza napisał(a):Chcem ten czad widziec!!! a moj musze zara podlepic bo sie zaczyna lamac dobrze ze kosmetyczka dala mi klej w razie czego:cool1: a do 20 jeszcze sporo czasu wiec musza wytzrymac jakos...:roll: No będzie problem - aparat mamie pożyczyłam .. na wczasy pojechała do Ustronia Morskiego :cool3: Quote
nane Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [FONT=Courier New]to przyjedź i pokaż :cool1: [/FONT] Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]to przyjedź i pokaż :cool1: [/FONT] :roflt: A dasz na paliwo ? :diabloti: Wypłaty dziś nie dali .. :cool1: Quote
nane Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia']:roflt: A dasz na paliwo ? :diabloti: Wypłaty dziś nie dali .. :cool1: [FONT=Courier New]za wszystko zapłacisz kartą mastercard :smokin: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 tigrunia napisał(a): Się nie pochwaliłam, że nowe paznokcie mam :grins: Są rewelacyjne ! Końcówki różowy taki mocniejszy brokat, na to pomarańczowy brokat i w pomarańczowym na serdecznych mam różowe grejfruty wtopione :loveu: :evil_lol: Czad no mówie wam! :loveu: Dyć to rewelacja musi być :loveu: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]za wszystko zapłacisz kartą mastercard :smokin: [/FONT] Mam Vise :cool3: [quote name='Aga76']Dyć to rewelacja musi być :loveu: No kurka rewelacja jest! Trochę się obawiałam tego różu .. chciałam jaśniejszy ale w końcu mnie namówiła i jest super ! :loveu: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 tigrunia napisał(a): No kurka rewelacja jest! Trochę się obawiałam tego różu .. chciałam jaśniejszy ale w końcu mnie namówiła i jest super ! :loveu: Róż to róż :evil_lol: musi być pikny, nie ma innego wyjścia :wink: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Aga76 napisał(a):Róż to róż :evil_lol: musi być pikny, nie ma innego wyjścia :wink: Co racja to racja :cool3: Do Ciechocinka się jutro wybieram :multi: Quote
Recommended Posts