tigrunia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Jestem, jestem ino po kryjomu :cool3: :evil_lol: Leń mnie dopadł :cool1: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='tigrunia']Jestem, jestem ino po kryjomu :cool3: :evil_lol: Leń mnie dopadł :cool1: aaa przyjaciel leń się zadomowił... Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tigrunia napisał(a):Jestem, jestem ino po kryjomu :cool3: :evil_lol: Leń mnie dopadł :cool1: Ty ten sam co i mie?:crazyeye: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 No ewidentnie ten sam :cool1: Co najgorsze nawet psom się udzielił :crazyeye: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tigrunia napisał(a): Co najgorsze nawet psom się udzielił :crazyeye: Nieźle się rozsiewa :evil_lol: Quote
Agrafka2- Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 najlepszy sposób na lenia - pies który czeka na spacer :p Quote
tigrunia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Ja 3-ci dzień z rzędu kopytka miałam tyle narobiłam :cool1: Ale co tam.. lubie :loveu: Pudzian mnie dziś ugryzł :crazyeye: Chyba już mu zachciewajki na zabawy przychodzą :loveu: Szkoda,że braciszka nie ma ni jednego do zabawy .. :-( Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Pegaza napisał(a):wirus jak nic..:cool1: Na pewno, takie Bebowy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tigrunia napisał(a):Ja 3-ci dzień z rzędu kopytka miałam tyle narobiłam :cool1: Ale co tam.. lubie :loveu: Pudzian mnie dziś ugryzł :crazyeye: Chyba już mu zachciewajki na zabawy przychodzą :loveu: Szkoda,że braciszka nie ma ni jednego do zabawy .. :-( Lubię kopytka, ale nie pamiętam kiedy jedłam je ostatnio :roll: toć to chyba w latach muszę policzyć... Naprawdę wielka szkoda, że tak się stało :glaszcze: Musisz się poświęcić... Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tigrunia napisał(a):No ewidentnie ten sam :cool1: Co najgorsze nawet psom się udzielił :crazyeye: nie, u mnie psy tak jak zwykle :shake: sa w formie:roll: gorzej ze mna:roll: cos bym wszamalam oo jakas zupke z tytki:lol: ale chyba nic nie mam w zapasie.. Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Aga76 napisał(a):Nieźle się rozsiewa :evil_lol: wirus jak nic..:cool1: Quote
Pegaza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tigrunia napisał(a):Ja 3-ci dzień z rzędu kopytka miałam tyle narobiłam :cool1: Ale co tam.. lubie :loveu: Pudzian mnie dziś ugryzł :crazyeye: Chyba już mu zachciewajki na zabawy przychodzą :loveu: Szkoda,że braciszka nie ma ni jednego do zabawy .. :-( kopytka tez bym zjadla:roll::p no takie igraszki sa fajne:roll::p cos zycie.. Be a Buffy nie chce sie z nim bawic wiem ze on za maly jest do niej ale nie jest ciekawa jego? Quote
tigrunia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Pegaza napisał(a):kopytka tez bym zjadla:roll::p no takie igraszki sa fajne:roll::p cos zycie.. Be a Buffy nie chce sie z nim bawic wiem ze on za maly jest do niej ale nie jest ciekawa jego? Buffy się go boi :evil_lol: Quote
Milka_85 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dzień Boberek......my już wstałyśmy:p:p I zaliczyłyśmy spacerek:lol::lol: A wy?! Miłego dnia!! Quote
Sara_i_Aris Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cześć Be :multi: Gratulacje dla Buffinki i oczywiście dla Ciebie też, tak ładnie ją pokazałaś :loveu: Quote
dysia-u Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pegaza napisał(a):Cze len dalej trzymie?:evil_lol: gorzej od lenia trzyma tylko wirus żołądkowy :placz: Quote
tigrunia Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Milka_85 napisał(a):Dzień Boberek......my już wstałyśmy:p:p I zaliczyłyśmy spacerek:lol::lol: A wy?! Miłego dnia!! Dobry dzień :loveu: U nas wczoraj pracowity dzień był :cool3: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Be :multi: Gratulacje dla Buffinki i oczywiście dla Ciebie też, tak ładnie ją pokazałaś :loveu: Cze Sara :multi: Dziękujemy :loveu: Nie jadę do Płocka :-( Ale Buff będzie :loveu: Pegaza napisał(a):Cze len dalej trzymie?:evil_lol: Trzymie, trzymie :cool1: dysia-u napisał(a):gorzej od lenia trzyma tylko wirus żołądkowy :placz: Jakoś jeszcze nigdy mnie nie dopadł :crazyeye: :evil_lol: Wybieram się dziś po materiał na kieckę :cool3: Wczoraj odebrałam gorset :loveu: Jest przepiękny :loveu: Sukienkę z poprawek też odebrałam.. można balować :evil_lol: Quote
dzasta Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Oj nie będzie Cię w Płocku szkoda :( Ja pomimo przeciwności jakoś dojadę dzięki uprzejmości znajomych staffikomaniaków. A jak tam mały Pudzianek? Quote
Aga76 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 tigrunia napisał(a): Wybieram się dziś po materiał na kieckę :cool3: Wczoraj odebrałam gorset :loveu: Jest przepiękny :loveu: Sukienkę z poprawek też odebrałam.. można balować :evil_lol: Miej litość - pokaż te cuda :modla: Cześć weekendowe :multi: Quote
tigrunia Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 dzasta napisał(a):Oj nie będzie Cię w Płocku szkoda :( Ja pomimo przeciwności jakoś dojadę dzięki uprzejmości znajomych staffikomaniaków. A jak tam mały Pudzianek? No niestety nie dam rady .. na 15 ide na wesele :cool1: Pudzianek już ładnie podnosi pupę :loveu: Znaczy się radzi sobie coraz lepiej z chodzeniem :loveu: Aga76 napisał(a):Miej litość - pokaż te cuda :modla: Cześć weekendowe :multi: Aga :mad: Ojj grabisz sobie :mad: I kiecka i gorset już prezentowane były :mad: Cześć :loveu: Ja wreszcie też mam weekend :crazyeye: Quote
Aga76 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='tigrunia'] Aga :mad: Ojj grabisz sobie :mad: I kiecka i gorset już prezentowane były :mad: Cześć :loveu: Ja wreszcie też mam weekend :crazyeye: Nic nie grabię, hihihi Widziałam sukienkę i dwa gorsety (granat i turkus), ale żem chciała zobaczyć na te cuda modelce Be. Quote
Aga76 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='tigrunia']No kupiłam turkus :loveu: Nie ma na modelce Be :eviltong: Może na zdjęciach ślubnych będzie :evil_lol: Obiecałaś :evil_lol: Quote
Recommended Posts