tigrunia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Magda']Hej kobitki! Przyszłam sobie popatrzeć co porabiacie:cool3: I tak: 1. Nie mogę oglądać tych zdjęć z budowy... jak dobrze, że ten etap już za nami:multi: Życzę Wam szybkiej przeprowadzki, ale ta to dopiero początek:eviltong: 2. Myślałam, że termian macie na 6... widocznie coś mi się pokićkało. Suczka mojej koleżanki (west) urodziła 7 maluszków choć USG pokazywało tylko 4. Mam nadzieję, że Wy nie będziecie mieć takich niespodzianek hihi można dostać zawału. 3. Gratulacje dla Buffy! Ale ona już duża dziewczynka:loveu: No, to chyba na tyle. Lecę dalej:p[/quote] Władza ?? :crazyeye: 1.Ja sie tam nie wprowadzam !! Tylko moja mama z siostrą :cool3: 2.Termin mamy na 13 - to już za tydzień :multi: 3.Dziękujemy :loveu: Dziś ją zważyłam.. dobija pomału do 1,7 kg :crazyeye: [quote name='dysia-u']Cześc :lol: zaglądam do twojej galerii/choć nawet się nie ujawniam:evil_lol:/ w nadziei że to już ale chyba nieuważnie czytałam posty i pogubiłam się w terminach. Zdjęcia maluszków oczekiwane :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] Cześć :multi: Zdjęcia makuszków za dobry tydzień :cool3: [quote name='mallinus']Hej, gratuluje oceny, bardzo ladnie Buffy sie prezentowala :) pozdrawiam Magda[/quote] Witamy, witamy :multi: Dziękuję bardzo :loveu: Quote
tigrunia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be :loveu: fiu fiu domeczek bedzie piekny:loveu: no narescie moja Jessinka:loveu:[/quote] Cze D-E :multi: Też tak myśle :evil_lol: Teee... ona moja :loveu: :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cze Be :loveu: fiu fiu domeczek bedzie piekny:loveu: no narescie moja Jessinka:loveu: Quote
Aga76 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cze Be :loveu: Bierzesz urlop macierzyński? :cool3: [COLOR=magenta]Ale się będzie działo...[/COLOR] Quote
dzasta Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 No to chyba możemy w sumie już zacząć odliczanie do klusek :loveu: A tak na pocieszenie ja to się jeszcze nie spotkałam żeby się liczba klusek z USG zgodziła z ilością po porodzie :eviltong: Ale dla pocieszenia to i na plus i na minus :P Quote
mallinus Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mam kilka Waszych fotek z Dobrego Miasta, moge podeslac na maila lub wkleic tu jak sobie zyczysz:) Quote
tigrunia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Bierzesz urlop macierzyński? :cool3: [COLOR=magenta]Ale się będzie działo...[/COLOR][/quote] Cze :loveu: Ano a biore :loveu: :evil_lol: [quote name='dzasta']No to chyba możemy w sumie już zacząć odliczanie do klusek :loveu: A tak na pocieszenie ja to się jeszcze nie spotkałam żeby się liczba klusek z USG zgodziła z ilością po porodzie :eviltong: Ale dla pocieszenia to i na plus i na minus :P[/quote] Nom.. dzis 58 dzień :crazyeye: Ale mam stresa.. :shake: Mój instynkt macierzyński mówi, że będą 4 :cool3: :loveu: Taki ma brzuszek kwadratowy, że musi być parzyście :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='mallinus']Mam kilka Waszych fotek z Dobrego Miasta, moge podeslac na maila lub wkleic tu jak sobie zyczysz:)[/quote] Poproszę na maila :loveu: [email][email protected][/email] :multi: Quote
Kasia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 z niecierpliwością czekamy, odliczania czas zacząć :loveu: czy będziesz nam tu relacjonowała to cudne zjawisko Jak Ania od Fastusi? :lol: Quote
tigrunia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='mallinus']prosze bardzo, wysylam[/quote] Dzięki, dotarły :loveu: [quote name='Kasia']z niecierpliwością czekamy, odliczania czas zacząć :loveu: czy będziesz nam tu relacjonowała to cudne zjawisko Jak Ania od Fastusi? :lol:[/quote] Zmierzyłam jej temperaturę .. jest niepokojąco niska .. :-o A pewnie :loveu: Na bieżąco :loveu: Quote
dysia-u Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='tigrunia']Dzięki, dotarły :loveu: Zmierzyłam jej temperaturę .. jest niepokojąco niska .. :-o A pewnie :loveu: Na bieżąco :loveu:[/QUOTE] pierwszy raz bedziesz psia akuszerką? Trzymam kciuki ale i podziwiam , ja bym panikowała. :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='dysia-u']pierwszy raz bedziesz psia akuszerką? Trzymam kciuki ale i podziwiam , ja bym panikowała. :evil_lol:[/quote] A kto powiedział, że ja nie spanikuje ? :evil_lol: Ano a pierwszy .. :roll: Quote
Mała Rita Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cze Be :loveu: Ja juz nie mogę sie doczekać :cool3: Quote
tigrunia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Ja juz nie mogę sie doczekać :cool3:[/quote] Cze Aśka :multi: Ty patrz, że ja też :crazyeye::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='tigrunia'] Ty patrz, że ja też :crazyeye::evil_lol:[/quote] tak tez pomyślalam :cool3: Quote
tigrunia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Mała Rita']tak tez pomyślalam :cool3:[/quote] :evil_lol: [quote name='Pegaza']A sluzik jej leci?:evil_lol: Cze Be panikaro:p ale ja tez panikowalam :roll: sie masz fajniscie takie dopeczki bedziesz miec malusie:loveu:[/quote] Nie leci :eviltong: Cze :multi: No siem cieszem :loveu: Quote
Pegaza Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='Mała Rita']tak tez pomyślalam :cool3:[/quote] A sluzik jej leci?:evil_lol: Cze Be panikaro:p ale ja tez panikowalam :roll: sie masz fajniscie takie dopeczki bedziesz miec malusie:loveu: Quote
Agrafka2- Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Piękne yoreczki, marzy mi się jeden, ale na razie muszę poczekać, ąż moja Stella podrośnie. Quote
tigrunia Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='Agrafka2-']Piękne yoreczki, marzy mi się jeden, ale na razie muszę poczekać, ąż moja Stella podrośnie.[/quote] Witamy w naszej galerii :multi: Widzę, ze Stella w wieku Buffy :multi: (9 dni róznicy:cool3:) Quote
ladyyork Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 No i jak są te maluszki czy niema jeszcze bo aż cięzko czekac:evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [quote name='ladyyork']No i jak są te maluszki czy niema jeszcze bo aż cięzko czekac:evil_lol:[/quote] Nie ma :eviltong: U Ady się dzieci urodziły :loveu: Tylko jeszcze nie wiem co i ile.. :multi: Quote
ladyyork Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='tigrunia']Nie ma :eviltong: U Ady się dzieci urodziły :loveu: Tylko jeszcze nie wiem co i ile.. :multi:[/quote] Ale fajnie ,ale łobuz znać nie dała:mad: że ma cókiereczki już:loveu: Quote
Agrafka2- Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 już nie mogę się doczekać jak zobaczę piękne yorczki. Macie już osoby, które je kupią? Quote
Recommended Posts