nane Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]B nie smutaj się :loveu: najważniejsze, że Szpilka bardzo chętnie współpracuje na ringu ;) [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]teraz będzie tylko lepiej :painting:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Szpilka do Tanyi taka podobna, że szok :crazyeye: tylko, że Tanya jest mniejsza od niej :evil_lol: ale Vasco to kurdupel więc nie mamy o czym rozmawiać :cool1: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
madziasto4 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [url]http://images46.fotosik.pl/106/e0c9722fd1195099med.jpg[/url] Jak pięknie stoi, dwa yorasy obok się rozglądają, a Twoja twardo trzyma postawę :loveu: :thumbs: Quote
tigrunia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Milka, Paulina, Gosia dzięki :loveu: Daria .. a no wkopuje :evil_lol: zaś go dojrzała :evil_lol: Jess nic nie chce jeść :cool1: Dziś pogardziła kiełbaską :cool1: Kupiłam puszki i zaraz będziemy karmic - moze zje :roll: Ruszać się jakoś rusza ale unika już schodów, nie lata jak szalona i ledwo na tapczan wskakuje :cool1: Termin ma na 13 maja Cze M :loveu: Toć Ci mówiłam, ze to nie szpilka ino kuciak :mad: Nie smutam .. wkurzyli mnie i tyle :angryy: Ale cóż ..następnym razem wykopiemy konkurencje :diabloti: No Madzka mówie Ci sama byłam w szoku :crazyeye: Ona wytrzymuje zdecydowanie dłuzej od Jessi :crazyeye: A zdecydowanie mniej trenowała :cool3: Jestem z niej bardzo dumna :loveu: Ta pierwsza to ta sama co w Ino na I lokacie staneła. Najstarsza - za tydzień 9 m-cy ma. A ta na III lokacie to jakaś porażka :cool1: W ogóle kobieta psa nie przygotowała.. brała ją na ręce cały czas nawet wtedy jak sędzina ją oceniała :cool1: Nie lubie czegoś takiego. Powinna być zdyskwalifikowana na moje :cool1: Ciekawe jaką ocenę dostała :shake: Quote
Mała Rita Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cze Be :loveu: Gratulacje dla Kurczaczka :loveu: i buziak dla przyszłej mamuski :cool3: Quote
tigrunia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Gratulacje dla Kurczaczka :loveu: i buziak dla przyszłej mamuski :cool3:[/quote] Dzięki Aśka :loveu: Zrobiłam Jess legowisko, kocyk dałam, podusię i sobie śpi.. nawet je polubiła tylko jest jeden problem :cool1: Kurczak co chwilę do niej zagląda i próbuje się wkolegować a Jess wtedy co? Ustępuje miejsca dzieciarowi :mad: Chyba będę musiała kupić drugie co by Jess miała gdzie spać bo już bidna na kanape nie daje rady wskoczyć bez dobrego rozpędu :shake: No to tujki moje wam pokażę :loveu: Dziurki :cool3: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/106/0f3ae69371fe82b6med.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/103/79042be0e67f1cc1med.jpg[/IMG][/URL] i tujki : :loveu: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/106/2c9f28fc228e46f2med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jakie rowne te dziurki:evil_lol: i jakie "bzydkie" tuje:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Tylko dziurki widzę, reszty zdjęć nie :shake: Ty patrz, Master nie jest w ciąży:evil_lol:, a już doprasza się, żeby go podsadzić na te same miejsca, na które kiedyś z powodzeniem sam wskakiwał :hmmmm: Wiary w siebie mu zaczyna brakować na starość? :eviltong: ;) Quote
tigrunia Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Cze laski :multi: Jak to nie widzisz Madźka ? Ja widze :crazyeye: Quote
tigrunia Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='madziasto4']Teraz już widzę :lol:[/quote] :klacz: Dobry dzień :cool3: Wstałam dziś wcześniej coby pranie wstawić :lol: Moje pierwsze po zimie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A ptaszka z ogrodu dla mnie ufociłaś? :razz: Quote
Pegaza Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='tigrunia']:klacz: Dobry dzień :cool3: Wstałam dziś wcześniej coby pranie wstawić :lol: Moje pierwsze po zimie :evil_lol:[/quote] Jeny Be pierwsze po zimie :evil_lol: zaoszczedzilas na wodzie i proszkach:evil_lol: tylko czy teraz dasz rade uprac te rzeczy po zimie:evil_lol: w koncu tyle czasu minelo czy plamy zejda..:evil_lol: chyba pierwsze po zimie na ogrod wystawione:roll: sama juz nie wiem.. Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 cze i czołem! tulaski dla dziewczyn, zwłaszcza dla przyszłej mamuśki co na kanapę juz wskakiwać nie umi :loveu: Be paczka poszła ;) duże te tuje, myślałam że to mniejsze się sadzi...:cool1: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Kasia'] duże te tuje, myślałam że to mniejsze się sadzi...:cool1:[/QUOTE] Sadzi się różne, zależy ile kto kasy ma, bo im większe, tym droższe :evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo...,i miłego dzioneczka życze!!! Jutro piątek więc jadę po moją Bonnie:multi::multi: Quote
tigrunia Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 No ćwierka ten skurczybyk właśnie ino wypatrzeć go nie mogę bo jest dwa domy dalej :cool1: Daria do tej pory pranie do mamy woziłam przez całą zimę :p Cze Kasia :loveu: Dzięki .. czekam z niecierpliwością :loveu: No własnie tylko te z Tesco są mega tanie :crazyeye: Znów są w promocji! Jak kto chce to lecieć szybko bo taka okazja się pewnie nie powtórzy :crazyeye: Cze Milka, Gosia :multi: Quote
Pegaza Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Cze Be :p a bys mogla pokazac grubaske:cool3: ta ino kaj se je mom wysadzic na balkon:cool1: chyba im wieksze tuje tym lepsze, Be predzej sie przed swiatem wscibskich ukryje:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Cze Aśka, cze Daria :multi: Grubaskę chciałam dziś wykąpać ale chyba jutro z rana się za nią wezme :cool1: Quote
Kasia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='madziasto4'] Sadzi się różne, zależy ile kto kasy ma, bo im większe, tym droższe :evil_lol:[/QUOTE] Te od Be duże som, musi być majętna bardzo...:evil_lol: :loveu: Be skoro w promocji są dalej to leć i kupuj zaś, najwyżej będą na :zaś: gdy te się nie przyjmą albo zdechną :diabloti: Quote
tigrunia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Kasia']Te od Be duże som, musi być majętna bardzo...:evil_lol: :loveu: Be skoro w promocji są dalej to leć i kupuj zaś, najwyżej będą na :zaś: gdy te się nie przyjmą albo zdechną :diabloti:[/quote] Taaaa :p Ł miał jechać wczoraj dokupić dwie bo zbrakło ale coś mu się chyba zapomniało :cool1: Mam Jess w ręczniku :loveu: Ale grubaska :crazyeye: :loveu: Quote
Pegaza Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To pokazuj ja poki jeszcze ten brzuch ma:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Spoko- jeszcze prawie 3 tygodnie :evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Cześć tigrunia :lol: jak stosujesz ten jedwab? dziś go kupiłam ale nie ma żadnej ulotki:shake: Quote
Recommended Posts