tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Cze wam :multi: Nom.. USG ;) Zrobimy gdzieś za tydzień :loveu: Quote
PositiveThought Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Aale trafiłam :loveu: Takie nowiny... Znaczy właściwie to czytałam na Twojej PIĘKNEJ! stronce, ale teraz będę mogła śledzić "od kuchni" :loveu: Też trzymam kciuki za bezpieczną ciążę :loveu: Pozdrawiamy trzy kobietki :calus: Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cześć :) a będzie też widać na USG ile jest maleństw:loveu:??? Quote
meja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Przyszliśmy się przywitać:multi: Jessi i Buffy cudowne:loveu: Jeśli dobrze wyczytałam, to Jessi jest w ciąży? Masz hodowlę? Ciężko mi się odnaleźć w Waszej galerii, co nie przeszkadza mi wpadać oglądać ślicznej parki:loveu: Czy mogłabyś dla przypomnienia napisać w jakim wieku są Twoje pieski? Pozdrawiamy Quote
PositiveThought Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja powiem, ja powiem! Be ma hodowlę Romantic Passion :loveu: Jess za miesiąc skończy 2 latka, a Buffy ma trochę ponad pół roku... Dobrzeee? :loveu: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia']cze Beatrycze weekendowo :loveu:[/quote] Cze :loveu: Ale pogoda pikna :loveu: Zara ide jakieś okno umyć następne :evil_lol: [quote name='PositiveThought']Aale trafiłam :loveu: Takie nowiny... Znaczy właściwie to czytałam na Twojej PIĘKNEJ! stronce, ale teraz będę mogła śledzić "od kuchni" :loveu: Też trzymam kciuki za bezpieczną ciążę :loveu: Pozdrawiamy trzy kobietki :calus:[/quote] No cze Atka :loveu: Jesio nic nie potwierdzone :eviltong: [quote name='laurin']Cześć :) a będzie też widać na USG ile jest maleństw:loveu:???[/quote] Cze Anka :multi: A to różnie bywa.. powinno być widać ale czasem nie widać :eviltong: Łatwiej określić chociaż czy ciąża jest mnoga ;) [quote name='meja']Przyszliśmy się przywitać:multi: Jessi i Buffy cudowne:loveu: Jeśli dobrze wyczytałam, to Jessi jest w ciąży? Masz hodowlę? Ciężko mi się odnaleźć w Waszej galerii, co nie przeszkadza mi wpadać oglądać ślicznej parki:loveu: Czy mogłabyś dla przypomnienia napisać w jakim wieku są Twoje pieski? Pozdrawiamy[/quote] Cześć :multi: Jessi jest pokryta a czy w ciąży to jeszcze nie potwierdzone ;) [quote name='PositiveThought']Ja powiem, ja powiem! Be ma hodowlę Romantic Passion :loveu: Jess za miesiąc skończy 2 latka, a Buffy ma trochę ponad pół roku... Dobrzeee? :loveu:[/quote] No piknie :loveu: Skąd Ty to wszystko wiedziałaś ? :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia'] Ale pogoda pikna :loveu: Zara ide jakieś okno umyć następne :evil_lol: [/QUOTE] to prawie jak ja - mi zostało jeszcze to balkonowe a zaczęłam myć jakieś dwa tydnie temu... ale do Świąt mam nadzieje skończę...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia']to prawie jak ja - mi zostało jeszcze to balkonowe a zaczęłam myć jakieś dwa tydnie temu... ale do Świąt mam nadzieje skończę...:evil_lol:[/quote] Ja wczoraj jedno machnełam i dziś też już mam jedno z głowy :diabloti: Ino ja muszę rozkręcać i jeszcze w środku myć :angryy: Dziś ma friends przyjechała z Niem (ta z Egiptu i co ślub był w sierpniu :cool3:) i jedziemy jutro suknie ślubne przymierzać :loveu: :multi: No i fot parę mam :multi: Z Wawki jeszcze dziaduś Rokuś (pamietacie jak kiedyś jego foto dałam ? Z 1,5 roku temu chyba :cool1: Dziadziuś był cały siwy, schorowany bardzo, wyłysiały a dziś :crazyeye: Zupełnie inny pies :crazyeye: Tylko dwie foty mam bo aparat zastrajkował :-( [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/97/95da366c634e8bcemed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/93/2f1906559fab5e49med.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='PositiveThought']Eh, ja jak stwierdzam, że pogoda ładna, to idę na spacer, a nie myć okna :eviltong: Aj tam, taki facet, taka mamuśka, na pewno wyszło :cool3: A właściwie weszło... Sie gra sie ma :cool3:[/quote] Co Ty - dziewczyno - ja nie mam czasu na spacery :evil_lol: Oby :loveu: :cool3: Tak dziecko śpi : :loveu: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/93/78561284c30138c8med.jpg[/IMG][/URL] A tak wygląda jak się zbudzi : :loveu: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/97/8513b43e3f9328de.jpg[/IMG][/URL] Quote
PositiveThought Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia']Ale pogoda pikna :loveu: Zara ide jakieś okno umyć następne :evil_lol: [/quote] Eh, ja jak stwierdzam, że pogoda ładna, to idę na spacer, a nie myć okna :eviltong: [quote name='tigrunia']Jesio nic nie potwierdzone :eviltong:[/quote] Aj tam, taki facet, taka mamuśka, na pewno wyszło :cool3: A właściwie weszło... [quote name='tigrunia'] No piknie :loveu: Skąd Ty to wszystko wiedziałaś ? :evil_lol:[/quote] Sie gra sie ma :cool3: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Kasia']dziecko zdecydowanie lepiej wygląda po wstaniu :evil_lol: a kto będzie przymierzał te suknie? Ty? :cool3: jutro jadę na zakupy szmaticzkowe!!! buty se kupie, dżinsy jakieś i pewnie cos jeszcze :loveu:[/quote] :loveu: Dzie tam ja :p Ślubna bo kościelny w tym roku przecie :eviltong: Fajnie masz.. ja buty już zakupiłam ino mi spodni brak ale strasznie nie lubię kupować dżinsów :cool1: Nie wiem jakoś tak ciężko mi coś dobrać fajnego :roll: Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ale słodziutka mineczka:loveu::loveu::loveu: [url]http://images49.fotosik.pl/97/8513b43e3f9328de.jpg[/url] [quote name='Kasia'] jutro jadę na zakupy szmaticzkowe!!! buty se kupie, dżinsy jakieś i pewnie cos jeszcze :loveu:[/quote] ja też chcę na zakupy:multi: ale na razie to się nie mogę patrzeć na siebie w lustrze przymierzalni:-(:angryy: nic mi się teraz na mnie nie podoba... zwłaszcza spodnie:shake::angryy: [quote name='tigrunia']:loveu: Dzie tam ja :p Ślubna bo kościelny w tym roku przecie :eviltong: Fajnie masz.. ja buty już zakupiłam ino mi spodni brak ale strasznie nie lubię kupować dżinsów :cool1: Nie wiem jakoś tak ciężko mi coś dobrać fajnego :roll:[/quote] a ja myślałam ze Ty będziesz sukienki mierzyć:razz: jakoś mi się nie chce wierzyć że nie możesz sobie jeansów dobrać:eviltong: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 dziecko zdecydowanie lepiej wygląda po wstaniu :evil_lol: a kto będzie przymierzał te suknie? Ty? :cool3: jutro jadę na zakupy szmaticzkowe!!! buty se kupie, dżinsy jakieś i pewnie cos jeszcze :loveu: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Cze Be :cool1: cos Ci dzis do mnie nie po drodze bylo...:cool3: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia'] Fajnie masz.. ja buty już zakupiłam ino mi spodni brak ale strasznie nie lubię kupować dżinsów :cool1: Nie wiem jakoś tak ciężko mi coś dobrać fajnego :roll: [/QUOTE] Be no co Ty gadasz! Ty nie potrafisz sobie dżinsów dobrać? ja to nawet bez przymierzania jedne Wranglery kupiłam - i strzał w 10 był! najlepsze i najwygodniejsze są teraz :loveu: :evil_lol: [quote name='laurin'] ja też chcę na zakupy:multi: ale na razie to się nie mogę patrzeć na siebie w lustrze przymierzalni:-(:angryy: nic mi się teraz na mnie nie podoba... zwłaszcza spodnie:shake::angryy: [/QUOTE] ha ha, jeszcze troszke i wszystko wróci do normy ;) Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be :cool1: cos Ci dzis do mnie nie po drodze bylo...:cool3:[/quote] Nie stękaj :eviltong: Codziennie jestem :evil_lol: [quote name='Kasia']Be no co Ty gadasz! Ty nie potrafisz sobie dżinsów dobrać? ja to nawet bez przymierzania jedne Wranglery kupiłam - i strzał w 10 był! najlepsze i najwygodniejsze są teraz :loveu: :evil_lol: [/quote] No tak jakoś .. fajne sobie ostatnio kupiłam w New Yorker'ze no i doopa .. troch ponosiłam i się okazało, że są za duże :cool1: [quote name='PositiveThought']a DE przyszła i od razu wypomina... :p Mała rozkoszna :loveu:[/quote] Te Atka .. szukam ośrodka fajnego w okolicach Międzyzdrojów .. może być tak z 10-15 km dalej nawet. Tyś obeznana w tych rejonach :cool3: Będziemy jechać prawdopodobnie sami z Ł więc domki odpadają bo wszystkie minimum 4-osobowe :placz: [quote name='Gosia2406']Przyszłyśmy sie przywitac.[/quote] Cześć :multi: Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='PositiveThought']a DE przyszła i od razu wypomina... :p Mała rozkoszna :loveu:[/quote] Ty Ty :mad: cicho bydziesz to sa sprawy miedzy mna a Be:evil_lol: Be dzis nie bylo dziennie:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a DE przyszła i od razu wypomina... :p Mała rozkoszna :loveu: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Pegaza']Ty Ty :mad: cicho bydziesz to sa sprawy miedzy mna a Be:evil_lol: Be dzis nie bylo dziennie:evil_lol:[/quote] Jeszcze wszystkich wkoło wyzywa :evil_lol: No jeny wagary se zrobiłam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Pegaza']troche musze porzodkow wprowadzic:evil_lol:[/quote] :scared: ...... Quote
Pegaza Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jo je od wczora tako robotno ze i na galeriach zrobia porzadki przedswiateczne:evil_lol: Be nie uciekej :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='tigrunia'] No tak jakoś .. fajne sobie ostatnio kupiłam w New Yorker'ze no i doopa .. troch ponosiłam i się okazało, że są za duże :cool1: [/QUOTE] bo dżinsy to trza takie obściślaki brać, one w trakcie chodzenia sie rozciągają... Quote
Recommended Posts