Pegaza Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Be oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosfera była miła, a zajączek uśmiechnięty, przyniósł wreszcie te prezenty.:loveu: aa super wiadomosc 3 slodkie bobaski:loveu: Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 jak fajnie, będą małe Jessioniątka :loveu: :loveu: [CENTER]Wesołych Świat Be :loveu: [/CENTER] Quote
tigrunia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Aga76']Łałłł :loveu: Gratulacje :Rose: Idealne wieści na święta :loveu: Buff malutka :calus: i Jess mamusia :calus: :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Pegaza']Be oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosfera była miła, a zajączek uśmiechnięty, przyniósł wreszcie te prezenty.:loveu: aa super wiadomosc 3 slodkie bobaski:loveu: Dzięki D-E :loveu: Nooo ... prezenta mam wielkanocnego :loveu: [quote name='***Paulina***'] Jaj przepięknie malowanych, Świąt słonecznie roześmianych, W poniedziałek dużo wody, Zdrowia, szczęścia oraz zgody, Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach. Dzięki Paulina :loveu: [quote name='Kasia']jak fajnie, będą małe Jessioniątka :loveu: :loveu: Wesołych Świat Be :loveu: Nooo.. super fajnie :multi: Dzięki Kaś :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cześć Beatko :) Cudowne wieści:multi:... Gratulacje dla Jessi:Rose: Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!! Quote
Mała Rita Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Cze Dziewczynki Świątecznie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Cześć Be :multi: 3 kluski :loveu: Szybko to zleci, ja już się nie mogę doczekać fotek maleństw :loveu: Quote
tigrunia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Cze laski :multi: Dzięki bardzo za życzenia :loveu: Z tego wszystkiego ja zapomniałam o życzeniach dla was :oops: Miały być wczoraj ale czasu zbrakło :oops: Za to foty mam :loveu: Zaraz coś zgram na fotosika :multi: Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witamy wtorkowo i milego dzioneczka życzymy...:lol: Quote
Aga76 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='tigrunia']Zaraz coś zgram na fotosika :multi: Be, ile u ciebie trwa to zaraz? :evil_lol: Cześć :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jejku, maluszki będą :loveu: Jak Ty się z nimi rozstaniesz?? Zapas chusteczek przygotuj :evil_lol: Quote
Magda Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Przyszłam zobaczyć czy to już, ale widzę, że jeszcze cioteczki czekają:p Ja tam wcale nie chcę końca kwietnia:obrazic::lol: (czyt. matura się zbliża...!) Quote
Pegaza Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Be Ty czeszesz tego psa?:evil_lol: http://images40.fotosik.pl/99/eeb7734e95f09277med.jpg Quote
dysia-u Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://images49.fotosik.pl/103/ad0094e7d40f1dad.jpg dobrze mieć w domu takiego pogodnego stworka, od razu weselej na duszy:multi: Quote
tigrunia Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Aga76']Be, ile u ciebie trwa to zaraz? :evil_lol: Cześć :loveu: :evil_lol: Od Sary się nauczyłam :grins: [quote name='madziasto4']Jejku, maluszki będą :loveu: Jak Ty się z nimi rozstaniesz?? Zapas chusteczek przygotuj :evil_lol: Nie wiem :placz: Chusteczek mam mnóstwo :evil_lol: [quote name='Magda']Przyszłam zobaczyć czy to już, ale widzę, że jeszcze cioteczki czekają:p Ja tam wcale nie chcę końca kwietnia:obrazic::lol: (czyt. matura się zbliża...!) No coś Ty .. po maturze przyjdz :evil_lol: No dobra .. to uśmiech proszę :grins: Quote
Zuza i Noddy Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ale świetnie wygląda z takimi wywiniętymi włoskami:loveu: Musze kiedyś na wystawie poznać tego kurczaczka, bo nie wytrzymam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Pegaza']Be Ty czeszesz tego psa?:evil_lol: http://images40.fotosik.pl/99/eeb7734e95f09277med.jpg Ta .. raz w tygodniu :diabloti: [quote name='dysia-u']http://images49.fotosik.pl/103/ad0094e7d40f1dad.jpg dobrze mieć w domu takiego pogodnego stworka, od razu weselej na duszy:multi: Oj taaakkk :loveu: [quote name='Zuza i Noddy']Ale świetnie wygląda z takimi wywiniętymi włoskami:loveu: Musze kiedyś na wystawie poznać tego kurczaczka, bo nie wytrzymam :evil_lol: :loveu: Ona taka śmiszna jest :loveu: :evil_lol: Miała dziś zębole wyrywane :roll: Dzielna dziewczyna była :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 tigrunia napisał(a):Ona taka śmiszna jest :loveu: :evil_lol: No ja się w niej totalnie zakochałam :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tigrunia napisał(a)::evil_lol: Od Sary się nauczyłam :grins: Be się uczy od najlepszych :grins: Madźka, szczeniaczków jeszcze na świecie nie ma, a ty już o rozstaniu myślisz. Serca nie masz! :diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Sara_i_Aris'] Madźka, szczeniaczków jeszcze na świecie nie ma, a ty już o rozstaniu myślisz. Serca nie masz! :diabloti: Ja po prostu myślę przyszłosciowo :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/103/ad0094e7d40f1dad.jpg :roflt: Quote
Kasia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Śmiszny ten mały potarganiec :loveu: :evil_lol: Oo, i nawet Władka się pojawiła...:cool1: Quote
tigrunia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']No ja się w niej totalnie zakochałam :loveu: Ja też :loveu: :evil_lol: [quote name='madziasto4']Ja po prostu myślę przyszłosciowo :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/103/ad0094e7d40f1dad.jpg :roflt: A tam.. nie ma co wiele w przyszłość wybiegać :eviltong: :evil_lol: [quote name='Kasia']Śmiszny ten mały potarganiec :loveu: :evil_lol: Oo, i nawet Władka się pojawiła...:cool1: :loveu: No kurde zaszczyciła mnie odwiedzinami normalnie :-o Kupiłam tuje :sweetCyb: Całe 20 sztuk :bigcool: Teraz tylko kwestia kto i kiedy je wkopie :cool1: Muszę jeszcze poczytać co za podłoże mieć muszą :roll: W promocji w Tesco je kupiłam po 10 zł :-o A tak średnio koło metra mają :multi: Quote
Recommended Posts