Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A to jak planujesz te ciecie takie na golaska czy tylko lekko podciac? Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']A to jak planujesz te ciecie takie na golaska czy tylko lekko podciac?[/quote] :evil_lol: dobre pytanie Quote
Aga76 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cze Be :loveu: Wracaj szybko do formy-normy! [COLOR=paleturquoise]boś ostatnio to taka nie bardzo[/COLOR] :shake: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Wracaj szybko do formy-normy! [COLOR=paleturquoise]boś ostatnio to taka nie bardzo[/COLOR] :shake:[/quote] Cze Aguś :loveu: [COLOR=PaleTurquoise] No jakoś tak .. smutno cały czas :-( Nie chcą mnie opuścić te złe myśli .. [/COLOR]:-( [quote name='Pegaza']Aga zeby ino ta forma-norma zarazliwa nie byla...:roll: bo to nie tylko Be jak widac sie udzielilo...;) cze Be :multi:[/quote] Cze D-E ;) Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Wracaj szybko do formy-normy! [COLOR=paleturquoise]boś ostatnio to taka nie bardzo[/COLOR] :shake:[/quote] Aga zeby ino ta forma-norma zarazliwa nie byla...:roll: bo to nie tylko Be jak widac sie udzielilo...;) cze Be :multi: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 No ja tu byłam .. pisałam .. ino przeskoczyłam D-E :p Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Be jak Ty umisz wysoko skakac:evil_lol: zimno mi sie zrobilo ubralam dodatkowy swetr:roll: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Ja mam od rana okno otwarte w biurze i zimno jak nie wiem ale inaczej bym się tu dymem zadusiła :cool1: Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 O fuu nawet nie mow mnie dym tez bardzo razi... lece..do potem..mam nadzieje.... Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czee b jak to możliwe, że pracujesz w cukierni a ja jeszcze pączka nie jadłam :mad: nie dbasz o mnie :placz: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu:[/quote] Cze Asia :loveu: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czee b jak to możliwe, że pracujesz w cukierni a ja jeszcze pączka nie jadłam :mad: nie dbasz o mnie :placz: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cze M :loveu: Nie jadłaś ? :crazyeye: Zaraz wysyłam kierowce :diabloti: Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='tigrunia'] Cze M :loveu: Nie jadłaś ? :crazyeye: Zaraz wysyłam kierowce :diabloti:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nareszcie jakiś porządek u nas najlepsze pączki są w lidlu :evil_lol: jakby ktoś pytał :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nareszcie jakiś porządek u nas najlepsze pączki są w lidlu :evil_lol: jakby ktoś pytał :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] No .. słyszałam, że już dotarły :razz: Smaczne ? :loveu: Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='tigrunia']No .. słyszałam, że już dotarły :razz: Smaczne ? :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zjadłam 3 póki co :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]4 iii idę po piątego :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 O nieeeee .. jak dla mnie 3 wystarczą :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ile :-o ja bym nie dala rady wcisc az tyle maksymalnie dwa bym zjadla...:p ja widze ze WY glodomorki sa wielkie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Dwa zjadłam na ciepło :loveu: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja cztery... :oops: i teraz Dawid przyniósł kolejne 6 :evil_lol: Quote
Recommended Posts