tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Be :loveu: Jak się Mieciu miewa? :cool3: O tak : intro :loveu: [quote name='Pegaza'] joł joł joł... Be co robisz? Jakaś Ty młodzieżowa D-E :evil_lol: Pracuje :eviltong: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia']O tak : intro :loveu: Eee Be myślałam, że coś już napisałaś albo chociaż foty wrzuciłaś, a tu lypa :roll: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Aga76 napisał(a):Eee Be myślałam, że coś już napisałaś albo chociaż foty wrzuciłaś, a tu lypa :roll: Czasu zbrakło :cool1: O 22:30 dopiero się na serwer strona załadowała poszłam spać więc :roll: Zaraz będę sie kontaktować z gościem co i jak bo nawet nie wiem jak mam wejść do tej strony żeby coś tam zacząć dukać :roll: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Mialo byc mlodziezowo co nie :eviltong: to pracuj nad stronka bo chce widziec efekt koncowy.:p Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tigrunia napisał(a): Właśnie pracujemy nad formularzem kontaktowym :roll: Coś mu w języku PL nie wychodzi ino inglisz :cool1: pa ruski zróbcie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):Mialo byc mlodziezowo co nie :eviltong: to pracuj nad stronka bo chce widziec efekt koncowy.:p Noo.. po luzacku :evil_lol: Właśnie pracujemy nad formularzem kontaktowym :roll: Coś mu w języku PL nie wychodzi ino inglisz :cool1: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):hihi :lol: nu dawaj pagawarim :cool1: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Aga76 napisał(a):pa ruski zróbcie :evil_lol: hihi :lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Aga76 napisał(a):pa ruski zróbcie :evil_lol: ta jesio czego :shake: Mieciu się obraził chyba bo za dużo kombinuje :evil_lol: Gwiazdek ruchomych mi się zachciało :diabloti: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja juz nie pamietam ruskiego..:cool1: Be mama nadzieje ze nas umiescisz w galerii przyjaciol:cool1::evil_lol: takie gwiazdki hihih Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tigrunia napisał(a):ta jesio czego :shake: Mieciu się obraził chyba bo za dużo kombinuje :evil_lol: Gwiazdek ruchomych mi się zachciało :diabloti: A cio nooo :cool1: Mieciu strzelił focha :evil_lol: Gwiazdki ruchome fajne są, tyż kce żeby były :cool3: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Glodna jestem chyba zrobie sobie zapiekanke albo tosty:roll: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']Ja juz nie pamietam ruskiego..:cool1: Be mama nadzieje ze nas umiescisz w galerii przyjaciol:cool1::evil_lol: takie gwiazdki hihih Ja w ogóle nie znam ruskiego :cool1: Nigdy mnie nei uczyli na szczęście :evil_lol: Chyba muszę dołożyć następną podstronę w takim bądź razie :evil_lol: O no pikne gwiazdki :loveu: [quote name='Aga76']A cio nooo :cool1: Mieciu strzelił focha :evil_lol: Gwiazdki ruchome fajne są, tyż kce żeby były :cool3: :evil_lol: Przekażę mu, że więcej osób kce gwiazdki :diabloti: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oo sie Mieciu ucieszy nastepna stronka hihi z przyjaciolmi i tam tez beda te gwiazdki:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):Glodna jestem chyba zrobie sobie zapiekanke albo tosty:roll: Weź nie mów bo też głodna jestem :placz: Rano sobie sandwiche zrobiłam :loveu: Pegaza napisał(a):Oo sie Mieciu ucieszy nastepna stronka hihi z przyjaciolmi i tam tez beda te gwiazdki:evil_lol: Jenyy ale ciężki człowiek :cool1: O jakiś guzikach do mnie mówi a skąd mnie wiedzieć co to :roll: Robi jeden dla przykładu, żebym skumała :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='tigrunia'] :evil_lol: Przekażę mu, że więcej osób kce gwiazdki :diabloti: Obowiązkowo :multi: byle nie radzieckie hihihi Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Są chwilowo gwiazdki ale nie chcą sie zmieniać :angryy: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Będą gwiazdki na stałe :roll: Coś tam jeszcze szuka, żeby dorobić ... Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć Be! Wenge z kremem :p Niby duży kontrast, ale ciekawy. Będziesz miała ciemne meble i jasno-czekoladowe ściany? Mi jak najbardziej taki wybór pasuje. Tylko jak to na żywo wygląda? :hmmmm: Fajny ten Twój projekt :loveu: Róziowy :sweetCyb: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Be super stronka:loveu::loveu::loveu: Tylko czemu nie po polsku??? Quote
AmiX Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 O kurka Beata jaka cudna stronka!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts