tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):Ty na filma a ja cos zjesc.. O tej porze ? :-o A ja mam dalej smaka na te lody .. zeszłam do kuchni po lody a se sandwicha zrobiłam :cool1: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No waśnie ja chyba już kiedyś przestawiałam i nic nie dało... Może jak przestawię na godzinę później:roll::evil_lol: Zdaj relacje jaki efekt :evil_lol: Aga76 napisał(a):A ja spacery... się bujnę Właśnie Ł wysłałam z panienkami na dworek :loveu: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tigrunia napisał(a):O tej porze ? :-o A ja mam dalej smaka na te lody .. zeszłam do kuchni po lody a se sandwicha zrobiłam :cool1: Be bo jak przyszlam to bylam napchana.. ales mi przypomniala mam dobra salatke sledziowa dzis ją robilam Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):Be bo jak przyszlam to bylam napchana.. ales mi przypomniala mam dobra salatke sledziowa dzis ją robilam Nie mówcie mi o śledziach bo mi się na wymioty zbiera :shake: Jak tylko sobie o śledziu pomyśle już mi niedobrze :cool1: (uraz po Wigilii 2 lata temu :cool1:) Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 yyy to taka z jajem majonezem ogorkiem i sledzik w oleju..:p ide w koncu..nie wiem czy wroce bo zara m-a bedzie..:roll: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: ładna zamiana TK nie chce Kapryśki wziąć na ręcę, bo się boi, że jej krzywdę zrobi, wczoraj próbował - pisnęła i koniec. taa dobra wymowka:p Tylko Be omin te szczegoly heftowe:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):taa dobra wymowka:p Tylko Be omin te szczegoly heftowe:evil_lol: Noo, i można leżeć... Szczegóły na róziowo, hihihi Ooo Książę się obudził i znów mi o projektach wodociągowych nawija :mdleje: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):haha Aga musial miec sny mokre:evil_lol: to jak ksiaze wstal to ksiezniczka niech wskakuje na jego miejsce:p Tak zrobię, bo już mi się oczy kleją :sleep: A ty jeszcze będziesz czy też już zmykasz z dogo? Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):mykam m-a idzie.. Idę zająć całe łóżko :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Noo, i można leżeć... Szczegóły na róziowo, hihihi Ooo Książę się obudził i znów mi o projektach wodociągowych nawija :mdleje: haha Aga musial miec sny mokre:evil_lol: to jak ksiaze wstal to ksiezniczka niech wskakuje na jego miejsce:p Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Tak zrobię, bo już mi się oczy kleją :sleep: A ty jeszcze będziesz czy też już zmykasz z dogo? mykam m-a idzie.. Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Dobry dzień :loveu: Zonko świeci trzeba na jakiegoś spacera się wybrać piesowego :multi: EDIT: Problem z makaronami mam :cool1: Nie wiem czy lepiej wenge z czekoladą czy wenge z kremem czy czekoladę z kremem :hmmmm: Tu wenge (ciemny brąz) : www.rustyka24.republika.pl/fotki/wzornikd6.jpg Czekolada : www.rustyka24.republika.pl/fotki/martad.jpg Krem : www.rustyka24.republika.pl/fotki/wzornikd1.jpg Quote
Sara_i_Aris Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cześć Be :multi: Ja bym wybrała wenge z kremem, ciekawie może to wyglądać :hmmmm: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Be :multi: Ja bym wybrała wenge z kremem, ciekawie może to wyglądać :hmmmm: Cze Sara :multi: Taki był mój pierwszy zamysł ale teraz mam wątpliwości czy za duzy kontrast nie będzie czasem :roll: No i z szerokością mam też problem. Karnisze mam dwa po 200 cm a makarony są 90, 150 lub 200 cm.. a chciałabym dwa po 100 najlepiej na jeden karnisz :roll: Quote
Kasia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a): No i z szerokością mam też problem. Karnisze mam dwa po 200 cm a makarony są 90, 150 lub 200 cm.. a chciałabym dwa po 100 najlepiej na jeden karnisz :roll: bier 2 po 150 - lepiej wyglądają troszku zmarszczone niż takie na styk ;) Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cze Be ja Ci namieszam wez z wanilią:eviltong: ale ta czekolada tez nie jest zla... Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be ja Ci namieszam wez z wanilią:eviltong: ale ta czekolada tez nie jest zla... No i nic mi nie pomogłaś :eviltong: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Kasia']bier 2 po 150 - lepiej wyglądają troszku zmarszczone niż takie na styk ;) Uff dzięki Kasia .. właśnie o to mi chodziło :loveu: Teraz tylko podpowiedz mi co z kolorami :evil_lol: [quote name='Aga76']Cze makaron hihihi Cze Aga :p Które kolorki ? :razz: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia'] Cze Aga :p Które kolorki ? :razz: cóż, kwestia gustu, wszystkie ładne Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):Be a gdzie je zawiesisz w jakim pokoju ? i jakie kolory w pokoju są? Chyba w kawowej sypialni? Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia']Nie nie .. w sypialni mam firanki z Ikei :loveu: Makarony mają być do salonu, który póki co jest pomarańczowy :cool1: Niedługo go przemaluje na coś beżowego jasnego bardziej :loveu: EDIT : Uwaga teraz chwalić się będę !! :loveu: Tadam : mieciu71 :loveu: Wstepny projekt :multi: No no no :cool3: :loveu: Aaa, to namieszałam :roll: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76'] cóż, kwestia gustu, wszystkie ładne Be a gdzie je zawiesisz w jakim pokoju ? i jakie kolory w pokoju są? Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Nie nie .. w sypialni mam firanki z Ikei :loveu: Makarony mają być do salonu, który póki co jest pomarańczowy :cool1: Niedługo go przemaluje na coś beżowego jasnego bardziej :loveu: EDIT : Uwaga teraz chwalić się będę !! :loveu: Tadam : mieciu71 :loveu: Wstepny projekt :multi: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):To jest pierwszy projekt .. właśnie pisze maila co za poprawki ma zrobić i już mnie głowa boli bo sama nie wiem co chce :cool1: :evil_lol: wymyślaj wymyślaj !!! Quote
Recommended Posts