tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Gosia2406 napisał(a):Dobry wieczór,przyszłyśmy się przywitać. Wieczór bry :razz: Kasia napisał(a):co za rybę jadłaś? ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol: Pange .. tą ściekową :cool1: Ooo .. jakie praktyczne lenistwo :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Kasia'] ja zrobiłam mieloniaki, gdy już były gotowe to okazało się że nie mam kartofli ani w domu ani w piwnicy...z czystego lenistwa nie chciało mi się naginać do sklepu, obrałam te 2 co miałam i starczyło dla Łukaszka a dla nas zamówiłam pizzę! w ten sposób mam obiad na poniedziałek :evil_lol: Bez planu a wyszło pięknie! Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76'] Bez planu a wyszło pięknie! sama z siebie jestem dumna! :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia lubi spontany:evil_lol: nic nie planowane :shake: bo tak najlepiej! przynajmniej nikt potem nie zarzuci, że spier****** czyjś plan :evil_lol: albo nawet swój własny :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kasia napisał(a):sama z siebie jestem dumna! :evil_lol: :klacz: niby wyjście awaryjne, a takie idealne Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kasia lubi spontany:evil_lol: nic nie planowane :shake: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ale najlepsze obiady to takie na kajaka - idziesz na gotowca i zawsze smakuje :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ja planowałam zupe wyszła ryba :p Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To ja bym wybrała z bogatego menu Darii pieczarki w sosie :loveu: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tigrunia napisał(a):Ja planowałam zupe wyszła ryba :p hihi u mnie dzis byly 3 obiady :p m-a ziemniaki kotlety i surowka Niki pierogi z truskawkami a ja mialam ryz i potrawka z kurczaka, pieczarki w sosie :p Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a): To ja bym wybrała z bogatego menu Darii pieczarki w sosie :loveu: a ja sysko oprócz pierogów na słodko :loveu: uwielbiam kotlety!!!! Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tigrunia napisał(a): Nie wybrzydzaj no :mad: nie wybrzydzam - zjem sysko gdzie jest piszne miencho :loveu: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):hihi u mnie dzis byly 3 obiady :p m-a ziemniaki kotlety i surowka Niki pierogi z truskawkami a ja mialam ryz i potrawka z kurczaka, pieczarki w sosie :p No i szyskie dobre :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kasia napisał(a):nie wybrzydzam - zjem sysko gdzie jest piszne miencho :loveu: To makarony Anusi są bezpieczne :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kasia napisał(a):a ja sysko oprócz pierogów na słodko :loveu: uwielbiam kotlety!!!! Nie wybrzydzaj no :mad: Quote
***Paulina*** Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tigrunia napisał(a):Witamy wieczorową porą :multi: Czemu tylko ja jestem do przodu z czasem ? :cool1: No właśnie muszę sobie przestawić zegar żeby posty tak nie skakały... Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kasia napisał(a):nie wybrzydzam - zjem sysko gdzie jest piszne miencho :loveu: Ja to ruskie na słodko potrafie zjeść :cool1: Quote
***Paulina*** Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tigrunia napisał(a):To nic nie da.. ja mam dobrze zegar i coś doopa blada :cool1: Ide na filma jakiegoś zara .. No waśnie ja chyba już kiedyś przestawiałam i nic nie dało... Może jak przestawię na godzinę później:roll::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):Ty na filma a ja cos zjesc.. A ja spacery... się bujnę Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Be:bye: Witamy wieczorową porą :multi: Czemu tylko ja jestem do przodu z czasem ? :cool1: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tigrunia napisał(a): A ja mam dalej smaka na te lody .. zeszłam do kuchni po lody a se sandwicha zrobiłam :cool1: :evil_lol: ładna zamiana TK nie chce Kapryśki wziąć na ręcę, bo się boi, że jej krzywdę zrobi, wczoraj próbował - pisnęła i koniec. Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No właśnie muszę sobie przestawić zegar żeby posty tak nie skakały... To nic nie da.. ja mam dobrze zegar i coś doopa blada :cool1: Ide na filma jakiegoś zara .. Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tigrunia napisał(a):Nie mówcie mi o śledziach bo mi się na wymioty zbiera :shake: Jak tylko sobie o śledziu pomyśle już mi niedobrze :cool1: (uraz po Wigilii 2 lata temu :cool1:) Długotrwały ten uraz :roll: opowiedz szczegóły :evil_lol: Quote
Recommended Posts