tigrunia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 laurin napisał(a):i gdzie te zdjęcia :-? No tak szybko ich nie bedzie :shake: Póki co jestem w pracy a po pracy mam dużo na glowie więc nie wiem czy dziś w ogóle będą :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć B :multi: Jutro zdjęcie będą? U mnie się taki zastój zrobił, buu :-( Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć B :multi: Jutro zdjęcie będą? U mnie się taki zastój zrobił, buu :-( Cze Sara :multi: Jutro już powinny być :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tigrunia napisał(a):Cze Sara :multi: Jutro już powinny być :razz: Ja też już się nie mogę fotek doczekać :cool3: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a):No tak szybko ich nie bedzie :shake: Póki co jestem w pracy a po pracy mam dużo na glowie więc nie wiem czy dziś w ogóle będą :roll: Cze Be :loveu: Trochę mniej masz już na głowie? Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):Cze Be :loveu: Trochę mniej masz już na głowie? cze Be:loveu: lub mniej masz w glowie?:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 czołem Beatrycze, kobieto pracy i czynu :loveu: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):Cze Be :loveu: Trochę mniej masz już na głowie? Cze Aguś :loveu: No tak jakby ciut mniej. Załatwiłam wczoraj dużo. Dziś rano na pazurach byłam :loveu: Pikne są białe z brudno-różowym brokatem :loveu: Pegaza napisał(a):cze Be:loveu: lub mniej masz w glowie?:evil_lol: Cze D-E :multi: Z głowy mi ulatuje razem z oparami z farby :cool1: Dziś okna malują. Jutro meble mają składać ponoć :cool1: Kasia napisał(a):czołem Beatrycze, kobieto pracy i czynu :loveu: Cze Kaś :loveu: Ale Cie dawno nie było :-o Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Co z fotkami??? Kiedy będą??? Jeśli dziś to wieczorem. Teraz jestem w pracy :roll: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a):Jeśli dziś to wieczorem. Teraz jestem w pracy :roll: No to czekam do wieczora... W sumie to już niedługo:multi::loveu::multi: A co ty masz za pracę że jeszcze zdążyłaś sobie paznokcie zrobić i na dogo możesz siedzieć??? Super masz:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No to czekam do wieczora... W sumie to już niedługo:multi::loveu::multi: A co ty masz za pracę że jeszcze zdążyłaś sobie paznokcie zrobić i na dogo możesz siedzieć??? Super masz:loveu::loveu::loveu: Pracę biurową mam :p Paznokcie miałam na 8 do pracy na 10 więc akurat zdążyłam :multi: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a):Pracę biurową mam :p Paznokcie miałam na 8 do pracy na 10 więc akurat zdążyłam :multi: Nie no ty to wiesz że żyjesz...:loveu: Też tak chce... Tzn. za kilka lat:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Nie no ty to wiesz że żyjesz...:loveu: Też tak chce... Tzn. za kilka lat:evil_lol: Tzn. jak? Chodzić do pracy na 10 ? To wcale nie jest fajne :shake: Aga76 napisał(a):To dobrze, że mniej :p Pikne są na pewno :loveu: brudny róź jest bajeczny!!! Cześć Agusiu :multi: No pikne są :loveu: Mi to się każde podobają jakie mi zrobi :loveu: :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a):Tzn. jak? Chodzić do pracy na 10 ? To wcale nie jest fajne :shake: Czemu nie??? W sumie to może faktycznie lepiej na 8 i wychodzić wcześniej...:roll: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a):Cze Aguś :loveu: No tak jakby ciut mniej. Załatwiłam wczoraj dużo. Dziś rano na pazurach byłam :loveu: Pikne są białe z brudno-różowym brokatem :loveu: To dobrze, że mniej :p Pikne są na pewno :loveu: brudny róź jest bajeczny!!! Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dzień dobry :multi: tigrunia napisał(a): Dziś rano na pazurach byłam :loveu: Pikne są białe z brudno-różowym brokatem :loveu: tipsiorki :cool3:??? zrób foteczkę :multi: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Czemu nie??? W sumie to może faktycznie lepiej na 8 i wychodzić wcześniej...:roll: Na 8 ? Ja najchętniej bym na 7 chciała chodzić do pracy :razz: No ale niestety .. albo 10 albo 4:40 :cool1: Tak źle, tak niedobrze :cool1: laurin napisał(a):Dzień dobry :multi: tipsiorki :cool3:??? zrób foteczkę :multi: Cześć Aniu ;) Akrylki nie tipsiorki :eviltong: Foteczke? Może .. spróbuje - jak się uda :cool3: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a):Na 8 ? Ja najchętniej bym na 7 chciała chodzić do pracy :razz: No ale niestety .. albo 10 albo 4:40 :cool1: Tak źle, tak niedobrze :cool1: Uuu... To współczuje tej 4.40... W sumie to najlepiej jakby ci zabrali z 2 godzinki z tej dziesiątej dołożyli do 4.40 i by wyszło ok. 8... Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a): Cześć Agusiu :multi: No pikne są :loveu: Mi to się każde podobają jakie mi zrobi :loveu: :evil_lol: Zadowolona klientka :loveu: Dawaj fotkę :cool1: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):Apropo tego rozu na pazurach jak Paulina pisze z Be to tez widze roziowo:evil_lol: same banerki Chcesz też RÓŻOWY??? Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a): Cześć Aniu ;) Akrylki nie tipsiorki :eviltong: Foteczke? Może .. spróbuje - jak się uda :cool3: Akryl na naturalnych, tak??? już się nie mogę doczekać zdjęcia :cool3: hehe Daria, rzeczywiście banerki prawie same róziowe:roll: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Uuu... To współczuje tej 4.40... W sumie to najlepiej jakby ci zabrali z 2 godzinki z tej dziesiątej dołożyli do 4.40 i by wyszło ok. 8... No raczej się tak nie da :angryy: Aga76 napisał(a):Zadowolona klientka :loveu: Dawaj fotkę :cool1: Ano .. wymarzona klientka :evil_lol: Buu wieczorem :eviltong: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 laurin napisał(a):Akryl na naturalnych, tak??? już się nie mogę doczekać zdjęcia :cool3: hehe Daria, rzeczywiście banerki prawie same róziowe:roll: Dokładnie tak :loveu: Ja też .. mam nadzieje, że wyjdzie :evil_lol: Pegaza napisał(a):Apropo tego rozu na pazurach jak Paulina pisze z Be to tez widze roziowo:evil_lol: same banerki Bo my jesteśmy romantyczne więc róziowy być musi :loveu: Stronę chyba też na różowo zrobię :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts