madziasto4 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pisz pisz, na razie nieźle Ci idzie to pisanie :loveu: O ja 2 pietra w dół, to do piwnicy? Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='madziasto4']Pisz pisz, na razie nieźle Ci idzie to pisanie :loveu: O ja 2 pietra w dół, to do piwnicy?[/quote] Troche swiatła z monitora bije :roll: Jo..w piwnicy pralnie mam :cool1: Są i plusuy i minusy .. minus między innymi taki, ze przed chwilą byłam na samiuśkim dole a tam co? Wiruje :mdleje::stupid: Quote
Pegaza Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Madzia to se krzeslo wez jak juz stac nie umisz:evil_lol: Be po cos se pralnie dwa pietra nizej zrobila:evil_lol: to teraz latasz heheh Quote
PositiveThought Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 2Be, to Ty nic stamtąd nie słyszysz? :p jak sesyja? Quote
tigrunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Pegaza'] Be po cos se pralnie dwa pietra nizej zrobila:evil_lol: to teraz latasz heheh[/quote] No faktycznie.. 25 lat temu mogłam tacie powiedzieć, żeby wybudował piętro wyżej :p [quote name='PositiveThought']2Be, to Ty nic stamtąd nie słyszysz? :p jak sesyja?[/quote] Ale że skąd? Z pralni? Nie słyszę nic :shake: Sesyja o 18 będzie dziś :loveu: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='tigrunia'] Kurde mi się przypomniało, że tam jakieś pranie się prało .. aż 2 piętra w dół muszę po nie zejść :cool1:[/quote] Tylko się nie spoć :evil_lol: Cze Piękne :loveu: Quote
tigrunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Aga76']Tylko się nie spoć :evil_lol: Cze Piękne :loveu:[/quote] Szłam dwa razy wczoraj i jeszcze raz dziś z rana z następnym praniem :crazyeye: Mama mi proponowała, żebym sobie do kuchni wstawiła pralkę jak remontowałam no ale po co? Skoro mam pralnie, dużo miejsca w niej no to po kiego? Miejsce tylko by zajęła :cool1: Już tyle się przemęczę i pobiegam .. ruch mi dobrze zrobi :evil_lol: Ale wkurzają mnie te odległości :mad: Nawet do kuchni muszę piętro niżej zejść. Mogłabym sobie zrobić w sumie salon na dole ale tam jest taty pokój i nie za bardzo chciałabym w nim spędzać dnie :cool1: Bry 3 piękne :loveu: :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 wiesz, ile się kalorii na schodach spala? :loveu: ja pisze już na zapas, bo nie wiem, czy potem bede :cool1: Quote
tigrunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='PositiveThought']wiesz, ile się kalorii na schodach spala? :loveu: ja pisze już na zapas, bo nie wiem, czy potem bede :cool1:[/quote] 3 lata temu jak na działce byliśmy z Lukim jakieś 2 m-ce to miałam taki dojazd do pracy, że wysiadałam z autobusu (jeszcze auta nie miałam) i jakieś 200 schodów w górę do pokonania :cool1: To była katorga.. na górze już oddychać nie mogłam :roll: Quote
PositiveThought Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 współczuje, nienawidzę wielgaśnych schódów z nieludzką ilością stopni :shake: ale gorzej by było, gdyby bylo po pracy... :p ja jak ze szkoły jadę do Toski to mam na przystanek pod gorę ze sto schódów... a jeszcze potem musze biec na tramwaj, żeby nie uciekl :mdleje: Quote
tigrunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='PositiveThought']współczuje, nienawidzę wielgaśnych schódów z nieludzką ilością stopni :shake: ale gorzej by było, gdyby bylo po pracy... :p ja jak ze szkoły jadę do Toski to mam na przystanek pod gorę ze sto schódów... a jeszcze potem musze biec na tramwaj, żeby nie uciekl :mdleje:[/quote] Kto wymyślił w ogóle takie schody? Jakby nie mogli ruchomych zrobic :cool1: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='tigrunia']Kto wymyślił w ogóle takie schody? Jakby nie mogli ruchomych zrobic :cool1:[/quote] :evil_lol: jesteś antystopniowa hihihi Quote
tigrunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Aga76']:evil_lol: jesteś antystopniowa hihihi[/quote] Ojj tak - jestem bardzo bardzo antystopniowa :wallbash: Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='tigrunia']Ojj tak - jestem bardzo bardzo antystopniowa :wallbash:[/quote] Nie tak ostro, bo cię główka rozboli ;) hihihi Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='tigrunia']Główka mnie od samego rana boli :placz:[/quote] :glaszcze: ze względu na meteo czy z emocji? Quote
tigrunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Aga76']Nie tak ostro, bo cię główka rozboli ;) hihihi[/quote] Główka mnie od samego rana boli :placz: Quote
Pegaza Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Gdzie wy mieszkacie na jakich gorach czy co.. u nas nie ma nigdzie do przystankow schodow:lol: sa proste odcinki ewentualnie troche pod gorke ale zadnych schodow.. Be ja mam w kuchni automat...i tez mamy pralnie w piwnicy i suszarnie i mam to gdzies wole u siebie w domu niz latac z tym praniem.. Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 cze narzekacze :loveu: czekamy niecierpliwie na efekty sesji ;) Quote
Aga76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 2Be, sobie też cyknij profeskę :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Aga76']:glaszcze: ze względu na meteo czy z emocji?[/quote] To chyba meteo :cool1: [quote name='Pegaza']Gdzie wy mieszkacie na jakich gorach czy co.. u nas nie ma nigdzie do przystankow schodow:lol: sa proste odcinki ewentualnie troche pod gorke ale zadnych schodow.. Be ja mam w kuchni automat...i tez mamy pralnie w piwnicy i suszarnie i mam to gdzies wole u siebie w domu niz latac z tym praniem..[/quote] A Ty gdzie mieszkasz? D-E ile twe miasto mieszkańców liczy? :razz: [quote name='Kasia']cze narzekacze :loveu: czekamy niecierpliwie na efekty sesji ;)[/quote] Cze :loveu: Cierpliwości będzie trzeba .. ojj będzie [quote name='madziasto4']I jak sesja? :loveu:[/quote] Superolo.. Skończyłyśmy o 23 :cool1: Ja mam dość a co dopiero psy :mdleje: [quote name='PositiveThought']Fotki, fotki!!! :grins:[/quote] Kiedyś będą :diabloti: [quote name='***Paulina***']My też czekamy na fotki:loveu:[/quote] Czekajcie, czekajcie .. :evil_lol: [quote name='Aga76']2Be, sobie też cyknij profeskę :evil_lol:[/quote] A se cykne :loveu: Kiedyś... :p Dobra .. ide spać.. naskrobię coś jutro :cool3: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='tigrunia'] Kiedyś będą :diabloti: [/quote] Jak to KIEDYŚ będą???:mad: CZEKAMY no, raz dwa :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia'] Dobra .. ide spać.. naskrobię coś jutro :cool3:[/quote] Jest już dziś, czyli wczorajsze jutro :evil_lol: skrobnij cóś Quote
Recommended Posts