Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Madzka - wazne, ze my zmotoryzowane :loveu: Problema nie będzie :razz: Ty a w Trójmieście na plaży z psami wolno ?? :-o[/QUOTE]
No pewnie, że wolno :eviltong: Z tego co wiem, to zakaz jest tylko w sezonie- od maja do końca września/października :p

Spotkanie planujecie po kwarantannie czyli kiedy konkretnie? :hmmmm:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']No pewnie, że wolno :eviltong: Z tego co wiem, to zakaz jest tylko w sezonie- od maja do końca września/października :p

Spotkanie planujecie po kwarantannie czyli kiedy konkretnie? :hmmmm:[/quote]
E no to spoko :p

Nie wiem konkretnie kiedy :roll: Za miesiąc - 1,5 ? Jakoś tak chyba :roll: Muszę Cardełek zapytać :p

Mała właśnie odwaliła szatański bieg wkoło pokoju :crazyeye: Biegała w kółko i warczała :roll: Sama do siebie :roll:
Dzikus mały :evil_lol: Dopiero Jessi ją zatrzymała bo staneła jej na drodze więc mała zabrała się za obgryzanie Jess :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']E no to spoko :p

Nie wiem konkretnie kiedy :roll: Za miesiąc - 1,5 ? Jakoś tak chyba :roll: Muszę Cardełek zapytać :p

Mała właśnie odwaliła szatański bieg wkoło pokoju :crazyeye: Biegała w kółko i warczała :roll: Sama do siebie :roll:
Dzikus mały :evil_lol: Dopiero Jessi ją zatrzymała bo staneła jej na drodze więc mała zabrała się za obgryzanie Jess :diabloti:[/quote]

hehe Uzi tak szaleje i biega czasem bez celu jak nienormalny w kółko, warczy i cos tam gada do siebie.
Tak szybko biega, że tylnie łapy są na wysokości przednich hehehe:evil_lol::evil_lol:
Ale on ma ADHD:eviltong:

Super radocha z Twojej malutkiej szatanicy:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Mała właśnie odwaliła szatański bieg wkoło pokoju :crazyeye: Biegała w kółko i warczała :roll: Sama do siebie :roll:
Dzikus mały :evil_lol: Dopiero Jessi ją zatrzymała bo staneła jej na drodze więc mała zabrała się za obgryzanie Jess :diabloti:[/quote]
[CENTER] [I][COLOR=navy]Hihi ale masz fajnego lotopyża w domu:roflt:...mała słodka wariatka :evil_lol:tylko szkoda mi biedej Jessi ileż ona teraz bedzie musiała mieć cierplwości do tej małej szatanicy:loveu: Ale przynajmniej masz Beatko wesoło w domu :lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Hihi ale masz fajnego lotopyża w domu:roflt:...mała słodka wariatka :evil_lol:tylko szkoda mi biedej Jessi ileż ona teraz bedzie musiała mieć cierplwości do tej małej szatanicy:loveu: Ale przynajmniej masz Beatko wesoło w domu :lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Jess ma coraz bardziej przekichane :-o Mała nie dość, że ją goni to jeszcze łapie za kłaki i sie uwiesza na nich :crazyeye: :diabloti: Jeszcze nic nie powyrywała ale w niedzielę zawine chyba papiloty bo szkoda mi jej włosów :-( A dziś w nocy były biegi przełajowe :evil_lol: Jedna za drugą to w jedną, to w drugą .. no cyrk :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Ale jazda [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSdivertente.gif[/IMG][/quote]
Dzisiaj spokój :cool3: Goście byli, pieski grzeczne :loveu: Goście poszli pieski dalej grzeczne :crazyeye: :evil_lol:

Branoc :loveu:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć :lol: Tigrunia
Mamy już kubraczek. Poleciłaś solidną firmę. Mięciutki , ślicznie wykończony.Dziękujemy:multi:[/quote]
Widziałam już na wątku kubraczkowym :loveu: Bardzo ekspresowo wykonany :multi:
[quote name='Jagódka&Uzi']a jaką firmę jeśli mogę wiedzieć?:evil_lol:[/quote]
Firma dogomaniacka :p taks szyje kubraczki na wymiar :loveu: Gdzieś niedawno podawałam linka

Posted

cze Beatrycze Ósma i oszołomy :loveu:

Madźka nawet na obwodnicę nie podjedzie bo to też pewnie za daleko :evil_lol:
Ja to bym od razu pędziła gdybym miała do pokonania TYLKO taką odelgłość :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']cze Beatrycze Ósma i oszołomy :loveu:

Madźka nawet na obwodnicę nie podjedzie bo to też pewnie za daleko :evil_lol:
Ja to bym od razu pędziła gdybym miałą d0o p0okonania TYLKO taką odelgłość :loveu:[/quote]
Chyba oszołomki :evil_lol: Cze :loveu:

No bo Madźka to gamoń jest :mad:

Zdjęcia mam :loveu::multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Be:p
wlacha ja bym tez leciala na leb na szyje..:lol:[/quote]
Cze D-E :cool3:

Czy ja juz pisałam, że popsułam karte od aparatu ? :cool1: Nie działa :cool1: I już nie zadziała :placz: Zaraz pisze do gościa od którego ją kupiłam bo gwarancje mam ale nie mam paragonu :-( Pewnie wcale nie było jak przy większości rzeczy jakie na allegro kupuje ale mam maila z info o wygranej aukcji, mam potwierdzenie przelewu no to chyba nie powinien koleś robić problemów, no nie ? No i przecież nie musi wiedzieć, że ja ją popsułam :diabloti:

Posted

no tego nie musi wiedziec heh chyba ze sie domysli..:evil_lol:

kuna musze latac przez ta pogode 2 razy na spacery raz z Livka bo sie trzesie jak osika a raz z Soma i Pipi
Wasze tez sie tak trzesa?
Livce ten snieg nie bardzo sie podoba:shake:

Posted

[quote name='Pegaza']no tego nie musi wiedziec heh chyba ze sie domysli..:evil_lol:

kuna musze latac przez ta pogode 2 razy na spacery raz z Livka bo sie trzesie jak osika a raz z Soma i Pipi
Wasze tez sie tak trzesa?
Livce ten snieg nie bardzo sie podoba:shake:[/quote]
E tam nie ma jak sie domyślić :evil_lol: Właśnie @ mu pisze ciekawe co odpisze :p

Moje małe dzidzi wczoraj pierwszy raz w sumie na nóżkach po podwórku biegało no i się troszke trzęsło ale podobało jej się bieganie za Jess no więc twardo biegała :loveu: Zawsze ją zabieram na dwór jak ide z Jess ino mała na rękach zawsze siedziała no ale stwierdziłam, ze skoro żadne inne psiaki po moim podwórku nie biegają, Cardeły zgodę wyraziły no to mała podreptała sama :loveu:
Jess się nie trzęsie ... ona tylko po kąpaniu chyba z nerwów :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']noo a moje poubierane i sie trzesa :roll:Pipi mniej ale tez za dlugo chodzic nie chce..
mi sie zima podoba ale za oknem heh nie lubie sie ubierac grubo te czapki szaliki rekawiczki buty blee[/quote]
A jakie długie macie te spacerki? Bo moje to tylko na siku i do domu w sumie :roll: Jess nie lubi na dworzu siedzieć nawet latem :shake: Zrobi siku i leci na schody pod drzwi i czeka aż ja przyleze i ją wpuszcze :cool1:

Posted

noo a moje poubierane i sie trzesa :roll:Pipi mniej ale tez za dlugo chodzic nie chce..
mi sie zima podoba ale za oknem heh nie lubie sie ubierac grubo te czapki szaliki rekawiczki buty blee

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :) i dwa małe Aniołki:diabloti:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Matrix jak zobaczył śnieg w sobote rano to oszalał, a jak zobaczył że sie ubieram to już od smyczy sie nie ruszył, szalał na śniegu jak głupol, nogi całe w kulkach śniegowych. Wczoraj z Tz-tem wzieliśmy jego i maxia na spacer to szaleli oboje Matuś turlał sie po śniegu jak piłka a w drodze powrotnej musiałam go nieść bo gupol tak oblepił nogi że iśc nie mógł. Denerwuje sie tylko że po ślizgim łapki mu sie rożjeżdzają i nie nabiera odpowiedniej prędkości a zimno mu tylko wtedy jak sie chwile stoji w miejscu:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

jee to Jess jakas inna jest :lol:bo w cieple dni to moje lubia chodzic i do domu isc im sie nie chce no ale w dni zimne to skracam te spacery do minimum czyli pare razy siku i koopa bo kiedys lazilam dluzej ale potem nabawialam sie chorob i trudno wyjsc z goraczka z psami..
to sie macie dobrze z takimi psami co lubia spacery zimowe..:p

aa wlasnie sprawdzalam na necie kiedy mam kolede buu w przyszla niedziele:roll:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :) i dwa małe Aniołki:diabloti:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Matrix jak zobaczył śnieg w sobote rano to oszalał, a jak zobaczył że sie ubieram to już od smyczy sie nie ruszył, szalał na śniegu jak głupol, nogi całe w kulkach śniegowych. Wczoraj z Tz-tem wzieliśmy jego i maxia na spacer to szaleli oboje Matuś turlał sie po śniegu jak piłka a w drodze powrotnej musiałam go nieść bo gupol tak oblepił nogi że iśc nie mógł. Denerwuje sie tylko że po ślizgim łapki mu sie rożjeżdzają i nie nabiera odpowiedniej prędkości a zimno mu tylko wtedy jak sie chwile stoji w miejscu:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasiu :loveu:
No to Mati ma ewidentnie radoche na śnieżku :multi: :loveu:
[quote name='Pegaza']jee to Jess jakas inna jest :lol:bo w cieple dni to moje lubia chodzic i do domu isc im sie nie chce no ale w dni zimne to skracam te spacery do minimum czyli pare razy siku i koopa bo kiedys lazilam dluzej ale potem nabawialam sie chorob i trudno wyjsc z goraczka z psami..
to sie macie dobrze z takimi psami co lubia spacery zimowe..:p

aa wlasnie sprawdzalam na necie kiedy mam kolede buu w przyszla niedziele:roll:[/quote]
A no widzisz .. Jessi leniwa jest :diabloti: