madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='tigrunia']Madzka - wazne, ze my zmotoryzowane :loveu: Problema nie będzie :razz: Ty a w Trójmieście na plaży z psami wolno ?? :-o[/QUOTE] No pewnie, że wolno :eviltong: Z tego co wiem, to zakaz jest tylko w sezonie- od maja do końca września/października :p Spotkanie planujecie po kwarantannie czyli kiedy konkretnie? :hmmmm: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='madziasto4']No pewnie, że wolno :eviltong: Z tego co wiem, to zakaz jest tylko w sezonie- od maja do końca września/października :p Spotkanie planujecie po kwarantannie czyli kiedy konkretnie? :hmmmm:[/quote] E no to spoko :p Nie wiem konkretnie kiedy :roll: Za miesiąc - 1,5 ? Jakoś tak chyba :roll: Muszę Cardełek zapytać :p Mała właśnie odwaliła szatański bieg wkoło pokoju :crazyeye: Biegała w kółko i warczała :roll: Sama do siebie :roll: Dzikus mały :evil_lol: Dopiero Jessi ją zatrzymała bo staneła jej na drodze więc mała zabrała się za obgryzanie Jess :diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='tigrunia']E no to spoko :p Nie wiem konkretnie kiedy :roll: Za miesiąc - 1,5 ? Jakoś tak chyba :roll: Muszę Cardełek zapytać :p Mała właśnie odwaliła szatański bieg wkoło pokoju :crazyeye: Biegała w kółko i warczała :roll: Sama do siebie :roll: Dzikus mały :evil_lol: Dopiero Jessi ją zatrzymała bo staneła jej na drodze więc mała zabrała się za obgryzanie Jess :diabloti:[/quote] hehe Uzi tak szaleje i biega czasem bez celu jak nienormalny w kółko, warczy i cos tam gada do siebie. Tak szybko biega, że tylnie łapy są na wysokości przednich hehehe:evil_lol::evil_lol: Ale on ma ADHD:eviltong: Super radocha z Twojej malutkiej szatanicy:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='tigrunia']Mała właśnie odwaliła szatański bieg wkoło pokoju :crazyeye: Biegała w kółko i warczała :roll: Sama do siebie :roll: Dzikus mały :evil_lol: Dopiero Jessi ją zatrzymała bo staneła jej na drodze więc mała zabrała się za obgryzanie Jess :diabloti:[/quote] [CENTER] [I][COLOR=navy]Hihi ale masz fajnego lotopyża w domu:roflt:...mała słodka wariatka :evil_lol:tylko szkoda mi biedej Jessi ileż ona teraz bedzie musiała mieć cierplwości do tej małej szatanicy:loveu: Ale przynajmniej masz Beatko wesoło w domu :lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Hihi ale masz fajnego lotopyża w domu:roflt:...mała słodka wariatka :evil_lol:tylko szkoda mi biedej Jessi ileż ona teraz bedzie musiała mieć cierplwości do tej małej szatanicy:loveu: Ale przynajmniej masz Beatko wesoło w domu :lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Jess ma coraz bardziej przekichane :-o Mała nie dość, że ją goni to jeszcze łapie za kłaki i sie uwiesza na nich :crazyeye: :diabloti: Jeszcze nic nie powyrywała ale w niedzielę zawine chyba papiloty bo szkoda mi jej włosów :-( A dziś w nocy były biegi przełajowe :evil_lol: Jedna za drugą to w jedną, to w drugą .. no cyrk :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ale jazda [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSdivertente.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='madziasto4']Ale jazda [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSdivertente.gif[/IMG][/quote] Dzisiaj spokój :cool3: Goście byli, pieski grzeczne :loveu: Goście poszli pieski dalej grzeczne :crazyeye: :evil_lol: Branoc :loveu: Quote
dysia-u Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cześć :lol: Tigrunia Mamy już kubraczek. Poleciłaś solidną firmę. Mięciutki , ślicznie wykończony.Dziękujemy:multi: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='dysia-u']Cześć :lol: Tigrunia Mamy już kubraczek. Poleciłaś solidną firmę. Mięciutki , ślicznie wykończony.Dziękujemy:multi:[/quote] a jaką firmę jeśli mogę wiedzieć?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='dysia-u']Cześć :lol: Tigrunia Mamy już kubraczek. Poleciłaś solidną firmę. Mięciutki , ślicznie wykończony.Dziękujemy:multi:[/quote] Widziałam już na wątku kubraczkowym :loveu: Bardzo ekspresowo wykonany :multi: [quote name='Jagódka&Uzi']a jaką firmę jeśli mogę wiedzieć?:evil_lol:[/quote] Firma dogomaniacka :p taks szyje kubraczki na wymiar :loveu: Gdzieś niedawno podawałam linka Quote
Kasia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 cze Beatrycze Ósma i oszołomy :loveu: Madźka nawet na obwodnicę nie podjedzie bo to też pewnie za daleko :evil_lol: Ja to bym od razu pędziła gdybym miała do pokonania TYLKO taką odelgłość :loveu: Quote
tigrunia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='Kasia']cze Beatrycze Ósma i oszołomy :loveu: Madźka nawet na obwodnicę nie podjedzie bo to też pewnie za daleko :evil_lol: Ja to bym od razu pędziła gdybym miałą d0o p0okonania TYLKO taką odelgłość :loveu:[/quote] Chyba oszołomki :evil_lol: Cze :loveu: No bo Madźka to gamoń jest :mad: Zdjęcia mam :loveu::multi: Quote
tigrunia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='Kasia']to dawaj :loveu:[/quote] No właśnie problem jest :cool1: Chyba coś z czytnikiem bo nie chce odczytać tej karty :angryy: Kurka jasna zawsze coś :placz: Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cze Be:p wlacha ja bym tez leciala na leb na szyje..:lol: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Be:p wlacha ja bym tez leciala na leb na szyje..:lol:[/quote] Cze D-E :cool3: Czy ja juz pisałam, że popsułam karte od aparatu ? :cool1: Nie działa :cool1: I już nie zadziała :placz: Zaraz pisze do gościa od którego ją kupiłam bo gwarancje mam ale nie mam paragonu :-( Pewnie wcale nie było jak przy większości rzeczy jakie na allegro kupuje ale mam maila z info o wygranej aukcji, mam potwierdzenie przelewu no to chyba nie powinien koleś robić problemów, no nie ? No i przecież nie musi wiedzieć, że ja ją popsułam :diabloti: Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no tego nie musi wiedziec heh chyba ze sie domysli..:evil_lol: kuna musze latac przez ta pogode 2 razy na spacery raz z Livka bo sie trzesie jak osika a raz z Soma i Pipi Wasze tez sie tak trzesa? Livce ten snieg nie bardzo sie podoba:shake: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Pegaza']no tego nie musi wiedziec heh chyba ze sie domysli..:evil_lol: kuna musze latac przez ta pogode 2 razy na spacery raz z Livka bo sie trzesie jak osika a raz z Soma i Pipi Wasze tez sie tak trzesa? Livce ten snieg nie bardzo sie podoba:shake:[/quote] E tam nie ma jak sie domyślić :evil_lol: Właśnie @ mu pisze ciekawe co odpisze :p Moje małe dzidzi wczoraj pierwszy raz w sumie na nóżkach po podwórku biegało no i się troszke trzęsło ale podobało jej się bieganie za Jess no więc twardo biegała :loveu: Zawsze ją zabieram na dwór jak ide z Jess ino mała na rękach zawsze siedziała no ale stwierdziłam, ze skoro żadne inne psiaki po moim podwórku nie biegają, Cardeły zgodę wyraziły no to mała podreptała sama :loveu: Jess się nie trzęsie ... ona tylko po kąpaniu chyba z nerwów :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Pegaza']noo a moje poubierane i sie trzesa :roll:Pipi mniej ale tez za dlugo chodzic nie chce.. mi sie zima podoba ale za oknem heh nie lubie sie ubierac grubo te czapki szaliki rekawiczki buty blee[/quote] A jakie długie macie te spacerki? Bo moje to tylko na siku i do domu w sumie :roll: Jess nie lubi na dworzu siedzieć nawet latem :shake: Zrobi siku i leci na schody pod drzwi i czeka aż ja przyleze i ją wpuszcze :cool1: Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 noo a moje poubierane i sie trzesa :roll:Pipi mniej ale tez za dlugo chodzic nie chce.. mi sie zima podoba ale za oknem heh nie lubie sie ubierac grubo te czapki szaliki rekawiczki buty blee Quote
Kasia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Fidlasty to mógłby na dworze zamieszkać :p bez ubrania, w największe mrozy i śniegi!!! Quote
Kasia_zg Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :) i dwa małe Aniołki:diabloti:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Matrix jak zobaczył śnieg w sobote rano to oszalał, a jak zobaczył że sie ubieram to już od smyczy sie nie ruszył, szalał na śniegu jak głupol, nogi całe w kulkach śniegowych. Wczoraj z Tz-tem wzieliśmy jego i maxia na spacer to szaleli oboje Matuś turlał sie po śniegu jak piłka a w drodze powrotnej musiałam go nieść bo gupol tak oblepił nogi że iśc nie mógł. Denerwuje sie tylko że po ślizgim łapki mu sie rożjeżdzają i nie nabiera odpowiedniej prędkości a zimno mu tylko wtedy jak sie chwile stoji w miejscu:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jee to Jess jakas inna jest :lol:bo w cieple dni to moje lubia chodzic i do domu isc im sie nie chce no ale w dni zimne to skracam te spacery do minimum czyli pare razy siku i koopa bo kiedys lazilam dluzej ale potem nabawialam sie chorob i trudno wyjsc z goraczka z psami.. to sie macie dobrze z takimi psami co lubia spacery zimowe..:p aa wlasnie sprawdzalam na necie kiedy mam kolede buu w przyszla niedziele:roll: Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ciekawe po kim to ma ? hehe :diabloti: ale nudy w domu posprzatalam i nic nie mam do roboty.. Quote
tigrunia Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :) i dwa małe Aniołki:diabloti:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Matrix jak zobaczył śnieg w sobote rano to oszalał, a jak zobaczył że sie ubieram to już od smyczy sie nie ruszył, szalał na śniegu jak głupol, nogi całe w kulkach śniegowych. Wczoraj z Tz-tem wzieliśmy jego i maxia na spacer to szaleli oboje Matuś turlał sie po śniegu jak piłka a w drodze powrotnej musiałam go nieść bo gupol tak oblepił nogi że iśc nie mógł. Denerwuje sie tylko że po ślizgim łapki mu sie rożjeżdzają i nie nabiera odpowiedniej prędkości a zimno mu tylko wtedy jak sie chwile stoji w miejscu:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cześć Kasiu :loveu: No to Mati ma ewidentnie radoche na śnieżku :multi: :loveu: [quote name='Pegaza']jee to Jess jakas inna jest :lol:bo w cieple dni to moje lubia chodzic i do domu isc im sie nie chce no ale w dni zimne to skracam te spacery do minimum czyli pare razy siku i koopa bo kiedys lazilam dluzej ale potem nabawialam sie chorob i trudno wyjsc z goraczka z psami.. to sie macie dobrze z takimi psami co lubia spacery zimowe..:p aa wlasnie sprawdzalam na necie kiedy mam kolede buu w przyszla niedziele:roll:[/quote] A no widzisz .. Jessi leniwa jest :diabloti: Quote
Recommended Posts