tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='madziasto4']No to ładnie, śpioszek mały :) A gdzie śpi, w kojcu?[/quote] W nocy i jak w pracy jestem szkrab w kojcu przebywa :lol: Teraz spała mi na kolanach ale już się nudzi i klawiature żre :diabloti: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 daj jej kolacje kobito:evil_lol:a nie glodzic psa:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Pegaza']daj jej kolacje kobito:evil_lol:a nie glodzic psa:evil_lol:[/quote] To jest niejadek :cool1: Tylko gryzak :mad: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 oj to co bedzie sie dzialo w twoim mieszkaniu hehe bedzie zjedzone:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Ten szatan już nie wie co ze sobą robić, skacze, biega, rzuca się nie wiadomo na co :cool1: :evil_lol: Cudak :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Te szczenięce, słodkie szpileczki wszytsko-gryzące :loveu: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='madziasto4']Te szczenięcki, słodkie szpileczki wszytsko-gryzące :loveu:[/quote] Na szczęście mnie JESZCZE nie gryzie :cool1: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='tigrunia']Ten szatan już nie wie co ze sobą robić, skacze, biega, rzuca się nie wiadomo na co :cool1: :evil_lol: Cudak :loveu: :evil_lol:[/quote] wg mnie to ADHD :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Pegaza']wg mnie to ADHD :evil_lol:[/quote] Mówisz, ze leczyć trzeba ? :roll: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja bym zasiegnela porady specjalisty :evil_lol: A moze zamow nianie ona Ci ją wychowie:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja chcę do Bydgoszczy zobaczyć małą :placz: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='madziasto4']Ja chcę do Bydgoszczy zobaczyć małą :placz:[/quote] to jedz a kto Cie trzymie:evil_lol: Be ma duza chate to spania jest dosc..:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Pegaza']ja bym zasiegnela porady specjalisty :evil_lol: A moze zamow nianie ona Ci ją wychowie:evil_lol:[/quote] Co Ty .. ja sobie z nią sama poradze :diabloti: [quote name='madziasto4']Ja chcę do Bydgoszczy zobaczyć małą :placz:[/quote] Madzka pożyczaj autosa od tatusia i dajesz :loveu: Teraz fajna autostrada jest :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Co Ty, nierealne na razie, żebym się pojawiła w Bydgoszczy... Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Pegaza']to jedz a kto Cie trzymie:evil_lol: Be ma duza chate to spania jest dosc..:evil_lol:[/quote] Właśnie - Be lubi gości :loveu: A w sobotę autosa chyba oblewam i 3 rocznice z Ł więc zapraszam :multi: :loveu: [quote name='madziasto4']Co Ty, nierealne na razie, żebym się pojawiła w Bydgoszczy...[/quote] A tam gadasz :p Jak nie to ja na pewno pojawię się w Twoich okolicach :razz: Po kwarantannie wybieramy się do cioci Kasi na winko :loveu: :diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A ciocia Kasia to jakie okolice zamieszkuje?? :razz: Blisko mnie gdzieś?? Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='madziasto4']A ciocia Kasia to jakie okolice zamieszkuje?? :razz: Blisko mnie gdzieś??[/quote] Ciocia Kasia dokładnie to w Mrzezinie mieszka między Redą a Puckiem ;) Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='tigrunia']Ciocia Kasia dokładnie to w Mrzezinie mieszka między Redą a Puckiem ;)[/QUOTE] O matko jak daleko :cool1: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 haha cos czuje ze spotkania tylko netowe beda:lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='madziasto4']O matko jak daleko :cool1:[/quote] Aż sprawdziłam bo mnie zszokowałaś :roll: Całe 17,4 km :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Pegaza']haha cos czuje ze spotkania tylko netowe beda:lol:[/quote] Z Madzki zapałem napewno :mad: Aaaa Madzka - zapomniałam dodać, ze jak staniesz na obwodnicy to moge Cie zabrać po drodze :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Madzia chyba przesadzasz co to jest 17 km..:cool1: busem podjedziesz do nich.. Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No pewnie, że nie daleko, ale biorąc pod uwagę, że nie jestem zmotoryzowana, to dla mnie to spora wyprawa :eviltong: [quote name='tigrunia']Z Madzki zapałem napewno :mad: Aaaa Madzka - zapomniałam dodać, ze jak staniesz na obwodnicy to moge Cie zabrać po drodze :evil_lol:[/QUOTE] Mam zapał noooo... Podjechałybyście do Trójmiasta na plażę...:eviltong: No chyba, że Wy w chałupie się spotykacie. Kurna, ja chcę swój samochód już :placz: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Madzia wygodnicka busem nie pojedzie :evil_lol: nono ja bym miala taka okazje to bym jechala:lol: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='madziasto4']No pewnie, że nie daleko, ale biorąc pod uwagę, że nie jestem zmotoryzowana, to dla mnie to spora wyprawa :eviltong: Mam zapał noooo... Podjechałybyście do Trójmiasta na plażę...:eviltong: No chyba, że Wy w chałupie się spotykacie. Kurna, ja chcę swój samochód już :placz:[/quote] Madzka - wazne, ze my zmotoryzowane :loveu: Problema nie będzie :razz: Ty a w Trójmieście na plaży z psami wolno ?? :-o Quote
Recommended Posts