tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='cardea'][CENTER]Upssss :razz: Boshe patrzę na zdjęcia i chyba muszę troszkę znowu z Mańkiem na spacerki zacząć śmigać :angryy: [/CENTER] [/quote] Cze mamo :loveu: :evil_lol: Twoje dziecko nie lubi samo spać :shake::p Spacerki dobra sprawa :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ale cudo gratuluje, następnego yorcia, ja to jeszcze muszę trochę poczekać. Quote
cardea Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='tigrunia']Cze mamo :loveu: :evil_lol: Twoje dziecko nie lubi samo spać :shake::p Spacerki dobra sprawa :multi:[/quote] [CENTER]no bo mniała jeszcze siostry przecie :razz: [/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Ale cudo gratuluje, następnego yorcia, ja to jeszcze muszę trochę poczekać.[/quote] Dzięki :loveu: [quote name='cardea'][CENTER]no bo mniała jeszcze siostry przecie :razz: [/CENTER] [/quote] Co Ty nie powiesz :crazyeye: Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Hej Be:p ale nam zrobilas niespodziewajke nic sie nie pochwalilas wczesniej nono:lol: bedzie ciemna czy jasna?:eviltong: pisz jak tam Jess zareagowala na nową siostrunie?:eviltong: niech sie dobrze chowa malutka:loveu: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Pegaza']Hej Be:p ale nam zrobilas niespodziewajke nic sie nie pochwalilas wczesniej nono:lol: bedzie ciemna czy jasna?:eviltong: pisz jak tam Jess zareagowala na nową siostrunie?:eviltong: niech sie dobrze chowa malutka:loveu:[/quote] Cze D-E :loveu: A widzisz.. niespodziewajki są fajne :loveu::multi: Nie wiem jaka będzie :p Ale taka jak Jess na pewno nie :razz: Jess na razie jest obojętna. Chodzi i patrzy co to jest a w razie ataku ucieka na kanape :evil_lol: Dzięki :loveu: Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Szkoda ze masz aparat w naprawie bys nas fotami zarzucila:p a rodzice od malej jak sie nazywają? bo ze kupilas od Marty to wiem.. Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Pegaza']Szkoda ze masz aparat w naprawie bys nas fotami zarzucila:p a rodzice od malej jak sie nazywają? bo ze kupilas od Marty to wiem..[/quote] Aparat na wyprawę wypożyczyłam od szefa :evil_lol: Mam jeszcze trochę fotek to potem wstawię. Mama to MEGI Oscar a tata C'EST ERIC Cardea :razz: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Beata gratuluje!!!!! śliczna mała:loveu: czekamy na więcej fotek.... Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='AmiX']Beata gratuluje!!!!! śliczna mała:loveu: czekamy na więcej fotek....[/quote] Dzięki Aniu :loveu: Fotki wieczorkiem wstawię bo już czasu nie mam :-( Quote
Mała Rita Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Beatko gratuluje Maleństwa!!!! :multi: kurcze ale sie ciesze!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jeny, ale tu nowości!!! Beatrycze Ósma, żeś sie nawet wcześniej nie pochwaliła...:mad: No ale gratulacje! Mała jest cudowna :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Mała Rita']Beatko gratuluje Maleństwa!!!! :multi: kurcze ale sie ciesze!!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dzięki :loveu: Też niedługo bedziesz miała :loveu: [quote name='Kasia']Jeny, ale tu nowości!!! Beatrycze Ósma, żeś sie nawet wcześniej nie pochwaliła...:mad: No ale gratulacje! Mała jest cudowna :loveu::loveu:[/quote] :razz: :diabloti: SURPRISE :diabloti: Dzięki :loveu: Podobno dziś ryczy cały dzień :placz: A ja dopiero o 17 wrócę do domu :placz: Quote
cardea Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [CENTER]jak to o 17 :mad: a łuk co robi :crazyeye:niech jom sytuli :razz: jeść da i takie tam ;) [/CENTER] Quote
Mała Rita Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Co Luk na to? Jak ześ Go przekonała :evil_lol: Ja lete na zakupy dziś :loveu: Quote
cardea Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [CENTER]To siem spakuję po lekarzu do Bydzi i go :mad: [/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='cardea'][CENTER]jak to o 17 :mad: a łuk co robi :crazyeye:niech jom sytuli :razz: jeść da i takie tam ;) [/CENTER] [/quote] On się nie umie nią zająć :-( Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Mała Rita']Co Luk na to? Jak ześ Go przekonała :evil_lol: Ja lete na zakupy dziś :loveu:[/quote] On nei miał nic do gadania :p Co kupujesz znowu ?? :-o [quote name='cardea'][CENTER]To siem spakuję po lekarzu do Bydzi i go :mad: [/CENTER] [/quote] Przed chwilą był u mnie w pracy i mówię mu, ze ma wracać szybko do małej a on : "Co? Przed chwilą byłem! Jade na siłownie teraz" :angryy: No tu mu kwestie wytłumaczyłam :mad: Mam nadzieje, że zrozumiał :angryy: Quote
Mała Rita Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Lete spodnie zareklamowac :cool1: no i moze jakas apaszkę kupie w H&M :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 2B, mało co się herbatą nie zakrztusiłam, jak tytuł przeczytałam! No kto to widział tak bez uprzedzenia następnego słodziaka kupować :mad: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ohohoho zasłużyłaś bo tylu miesiącach poszukiwań i oczekiwania! :evil_lol: Bardzo się cieszę! Niezła niespodzianka:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Beatko ale nam niespodziewajke zrobiłaś...ciesze sie razem z Tobą :lol:ja to kilkakrotnie czytałam tytuł i zastanawiałam sie czy to Ty czy może mi sie coś pomerdało:evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Mała jest urocza i prześlicza:loveu: Teraz to bedziesz miała wesoło:lol: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Rany z tego wszystkiego sie nie przywitałam wiec Witam :calus:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Marlena13 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jessi jest śliczna :)! Ma fajnego pycholka ;). Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Mała Rita']Lete spodnie zareklamowac :cool1: no i moze jakas apaszkę kupie w H&M :loveu:[/quote] Sie pochwal jak wrócisz :p [quote name='madziasto4']2B, mało co się herbatą nie zakrztusiłam, jak tytuł przeczytałam! No kto to widział tak bez uprzedzenia następnego słodziaka kupować :mad:[/quote] :evil_lol: To co? Mam oddać ? :-( :diabloti: [quote name='Jagódka&Uzi']ohohoho zasłużyłaś bo tylu miesiącach poszukiwań i oczekiwania! :evil_lol: Bardzo się cieszę! Niezła niespodzianka:evil_lol:[/quote] :loveu: Niespodzianka to diabeł wcielony :evil_lol: Buszuje że hoho :crazyeye: Szybko się zadomowiła :loveu: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Beatko ale nam niespodziewajke zrobiłaś...ciesze sie razem z Tobą :lol:ja to kilkakrotnie czytałam tytuł i zastanawiałam sie czy to Ty czy może mi sie coś pomerdało:evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Mała jest urocza i prześlicza:loveu: Teraz to bedziesz miała wesoło:lol: [/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Rany z tego wszystkiego sie nie przywitałam wiec Witam :calus:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cze Kasiasta :multi: A widzicie.. tak byście czekały razem ze mną i nie było by takiej frajdy :evil_lol: [quote name='Marlena13']Jessi jest śliczna :)! Ma fajnego pycholka ;).[/quote] Dziękuję :loveu: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 A to żem ja z dziamdziakiem :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/295/8b44ed1e8195d35f.jpg[/IMG][/URL] No i trochę Jessi dla odmiany :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/295/70db927945f1edb0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/30/a0fe057d3aa6216e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/30/aed6bfc384310fea.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts