Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='cardea'][CENTER]Upssss :razz:
Boshe patrzę na zdjęcia i chyba muszę troszkę znowu z Mańkiem na spacerki zacząć śmigać :angryy:
[/CENTER]
[/quote]
Cze mamo :loveu: :evil_lol:
Twoje dziecko nie lubi samo spać :shake::p
Spacerki dobra sprawa :multi:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Cze mamo :loveu: :evil_lol:
Twoje dziecko nie lubi samo spać :shake::p
Spacerki dobra sprawa :multi:[/quote]

[CENTER]no bo mniała jeszcze siostry przecie :razz:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ale cudo gratuluje, następnego yorcia, ja to jeszcze muszę trochę poczekać.[/quote]
Dzięki :loveu:
[quote name='cardea'][CENTER]no bo mniała jeszcze siostry przecie :razz:
[/CENTER]
[/quote]
Co Ty nie powiesz :crazyeye:

Posted

Hej Be:p ale nam zrobilas niespodziewajke nic sie nie pochwalilas wczesniej nono:lol:

bedzie ciemna czy jasna?:eviltong:
pisz jak tam Jess zareagowala na nową siostrunie?:eviltong:

niech sie dobrze chowa malutka:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Hej Be:p ale nam zrobilas niespodziewajke nic sie nie pochwalilas wczesniej nono:lol:

bedzie ciemna czy jasna?:eviltong:
pisz jak tam Jess zareagowala na nową siostrunie?:eviltong:

niech sie dobrze chowa malutka:loveu:[/quote]
Cze D-E :loveu:
A widzisz.. niespodziewajki są fajne :loveu::multi:

Nie wiem jaka będzie :p Ale taka jak Jess na pewno nie :razz:
Jess na razie jest obojętna. Chodzi i patrzy co to jest a w razie ataku ucieka na kanape :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Szkoda ze masz aparat w naprawie bys nas fotami zarzucila:p
a rodzice od malej jak sie nazywają? bo ze kupilas od Marty to wiem..[/quote]
Aparat na wyprawę wypożyczyłam od szefa :evil_lol: Mam jeszcze trochę fotek to potem wstawię.

Mama to MEGI Oscar
a tata C'EST ERIC Cardea :razz:

Posted

[quote name='Mała Rita']Beatko gratuluje Maleństwa!!!! :multi:
kurcze ale sie ciesze!!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Też niedługo bedziesz miała :loveu:
[quote name='Kasia']Jeny, ale tu nowości!!!
Beatrycze Ósma, żeś sie nawet wcześniej nie pochwaliła...:mad:

No ale gratulacje! Mała jest cudowna :loveu::loveu:[/quote]
:razz:
:diabloti: SURPRISE :diabloti:

Dzięki :loveu: Podobno dziś ryczy cały dzień :placz: A ja dopiero o 17 wrócę do domu :placz:

Posted

[quote name='Mała Rita']Co Luk na to? Jak ześ Go przekonała :evil_lol:
Ja lete na zakupy dziś :loveu:[/quote]
On nei miał nic do gadania :p
Co kupujesz znowu ?? :-o
[quote name='cardea'][CENTER]To siem spakuję po lekarzu do Bydzi i go :mad:
[/CENTER]
[/quote]
Przed chwilą był u mnie w pracy i mówię mu, ze ma wracać szybko do małej a on : "Co? Przed chwilą byłem! Jade na siłownie teraz" :angryy: No tu mu kwestie wytłumaczyłam :mad: Mam nadzieje, że zrozumiał :angryy:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Beatko ale nam niespodziewajke zrobiłaś...ciesze sie razem z Tobą :lol:ja to kilkakrotnie czytałam tytuł i zastanawiałam sie czy to Ty czy może mi sie coś pomerdało:evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Mała jest urocza i prześlicza:loveu: Teraz to bedziesz miała wesoło:lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Rany z tego wszystkiego sie nie przywitałam wiec Witam :calus:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Mała Rita']Lete spodnie zareklamowac :cool1: no i moze jakas apaszkę kupie w H&M :loveu:[/quote]
Sie pochwal jak wrócisz :p
[quote name='madziasto4']2B, mało co się herbatą nie zakrztusiłam, jak tytuł przeczytałam!
No kto to widział tak bez uprzedzenia następnego słodziaka kupować :mad:[/quote]
:evil_lol:
To co? Mam oddać ? :-( :diabloti:
[quote name='Jagódka&Uzi']ohohoho zasłużyłaś bo tylu miesiącach poszukiwań i oczekiwania! :evil_lol: Bardzo się cieszę! Niezła niespodzianka:evil_lol:[/quote]
:loveu: Niespodzianka to diabeł wcielony :evil_lol: Buszuje że hoho :crazyeye: Szybko się zadomowiła :loveu:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Beatko ale nam niespodziewajke zrobiłaś...ciesze sie razem z Tobą :lol:ja to kilkakrotnie czytałam tytuł i zastanawiałam sie czy to Ty czy może mi sie coś pomerdało:evil_lol:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Mała jest urocza i prześlicza:loveu: Teraz to bedziesz miała wesoło:lol: [/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Rany z tego wszystkiego sie nie przywitałam wiec Witam :calus:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cze Kasiasta :multi:
A widzicie.. tak byście czekały razem ze mną i nie było by takiej frajdy :evil_lol:
[quote name='Marlena13']Jessi jest śliczna :)! Ma fajnego pycholka ;).[/quote]
Dziękuję :loveu:

Posted

A to żem ja z dziamdziakiem :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/295/8b44ed1e8195d35f.jpg[/IMG][/URL]

No i trochę Jessi dla odmiany :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/295/70db927945f1edb0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/30/a0fe057d3aa6216e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/30/aed6bfc384310fea.jpg[/IMG][/URL]