Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

BE małpa jesteś, wiesz? To ja stałam cm od Ciebie i Cardelek i nic! powtarzam NIC! nie powiedziałyście:placz:

Mała jest śliczna! Jak będzie taka jaśniutka to pokocham ją jeszcze bardziej:loveu:

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AmiX napisał(a):
:lol: hhihihi To jeszcze nic.....ja czekam już 5 mies:lol:

W maju zamówiłam na allegro gumki slikonowe potrzebne mi na wystawy w czerwcu....do tej pory ich nie mam:evil_lol: dobrze że tylko 15zł zapłaciłam;)

nie podarowalam bym tych 15 zl bo w ten sposob naciagaja ludzi:mad:

Posted

Ja kurcze też czekam 3 tyg już prawie na paczke z dla-psa.pl :angryy: Nie polecam :angryy: Nawet nie umieją odpisać na maila :angryy: Często zamawiam z amberhouse bo są z Bydgoszczy i sama odbieram :loveu:

Mała Rita napisał(a):
przystojny ten "tatuś" ;)

:razz:
Magda napisał(a):
BE małpa jesteś, wiesz? To ja stałam cm od Ciebie i Cardelek i nic! powtarzam NIC! nie powiedziałyście:placz:

Mała jest śliczna! Jak będzie taka jaśniutka to pokocham ją jeszcze bardziej:loveu:

:evil_lol: No bo to tajemnica była :evil_lol:

Dzięki :loveu:

Mam fotki :multi: Ale nie wiem czy dzis wstawię bo mam mase roboty :placz: Moze wieczorkiem :roll:

Posted

[quote name='Aga76']Mała jak czatuje :evil_lol:

Cudna jest, klusia malusia :loveu:
To szatan jest :-o Byś widziała jak goniła tego kota biednego :-o :evil_lol:

:loveu:

Nawet na kanapie go dopadła :diabloti:

Mysska

No i cała święta trójca :diabloti:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Cudowna dziewczynka oczywiście Jess też no i kocurek.

Dziękować :loveu:
AmiX napisał(a):
ooo są fotki:multi: wiecej małej dawaj:mad:
Jest sliczna:loveu::loveu:

:loveu: No sie nie da.. nie mam aparatu :-( Byłam wczoraj u mamy specjalnie, zeby fotki porobić :oops:

No nie .. ani jedna, ani druga kota się nie boi :shake: Ma przekichane z nimi :evil_lol:

Posted

Hej Be:p
doszla w koncu ta odzywka.. napisala mi w meilu ze wyslana 12 a specjalnie pytalam okazalo sie ze 14 po poludniu zostala nadana...juz sklamala ii wlozyla dwie paczuszki jedzenia gratis te male opakowania co u weta mozna dostac tez gratis ale ale jedna nadaje sie do zjedzenia a druga o rok przeterminowana:crazyeye: szkoda gadac.. wazne ze jest odzywka nawet ma dluga date do zuzycia i to jest wazne...:p a Pipi dzis byla kapana juz bez odzywki bo sie balam ze juz do Livki nie starczy a ona ma dlugie wlosy wiec wolalam dla niej te resztke zostawic a po godzinie kurier dzwoni z odzywką:lol:
noo dziwne te oczy kocisko ma...:lol:

moje tez sie kota nie boja heh

Posted

madziasto4 napisał(a):

Be, ta mała jest cudowna :loveu:

Wiem :loveu: :evil_lol:
Mała Rita napisał(a):
Siedze sobie przy laptopie, Fidek u mnie na kolanach i dojrzał maleństwo... no i zaczął szalec :evil_lol: piszczec, rzucac sie na ekran... spodobala mu sie :loveu:

:evil_lol: Zakochał się czy co ? :evil_lol:
Jagódka&Uzi napisał(a):
Śliczna dziewczynka i widać jaka pewna siebie:evil_lol:
Ja za chwilkę też będę miała takiego malucha:diabloti:
Zostały ostatnie dni przed odbiorem!

Jessi to ma minkę niewyraźna..:eviltong:

To co, spotkamy się na ringu ? :loveu: