Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Beatko :calus:

Ja też chcę sernik :scream_3: Anusia, pamiętasz mnie jeszcze?! To skombinuj mi kawałek ciacha, buuu!
Albo najlepiej kawałek tego pysznego TZowego torciku :cool3:

[QUOTE]
[URL]http://images31.fotosik.pl/49/8648590573fe3d37.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Jaki maciupeńki języczek :loveu: Czy Jessi tez ma w zwyczaju wysuwać czubek jęzorka? Bo Aris robi tak często i wtedy po prostu wymiękam, na wszystko mu pozwalam. Wie, jak mnie oczarowac, mały łobuz :cool3:

Posted

Witaj :multi:
Ojj tak .. ona bardzo często chodzi z języczkiem na wierzchu :loveu: Mała terrorystka :loveu: Śpiocha sobie właśnie na głowie TZa :loveu:

Dziś miałam zalatany dzień. Po pracy zleciałam do miasta (mam bardzo blisko do centrum) w poszukiwaniu butów, ale niestety szybko okazało się, że nie mam za dużo czasu bo TZ po mnie przyjechał. Musiałam z nim do urzedu sk. jechać, potem na wymianę opon , potem pojechaliśmy zamówić stół do kuchni ale laska mnie wkurzyła i nie zamówiłam.. Ja chce żeby mi pokazała jakie robią a ona mi mówi, że mam sobie w internecie poszukać i oni zrobią taki jaki mi sie upatrzy :angryy: Co za tępa blondyna :mad: Na wymianę oleju ju nie zdążyłam ale za to na solarium pojechałam :cool3: No i tak sobie spędziłam dzisiejszy dzień. Oczywiście od opon była ze mną Jessinka :loveu: Teraz ide spać bo TZ juz od godziny chrapie i trochę mu zazdroszcze :eviltong: O 4 pobudka :placz:
To dobrej nocki wszystkim! paa :sleep:

Posted

[quote name='tigrunia']Witam, witam...
Co sobie szanowna Anusia życzy?? Może serniczek - mamy nowość "Sernik Fotness"[/QUOTE]

A co to za twor??

Moze byc zwyczajny sernik z brzoskwieniami i kokosem na wierzchu :grins:

Haaaalo, tu tez nikogo nie ma??

Posted

A jakiś sernik bez tłuszczu ale za to na smietanie a nie wydaje mi sie, żeby śmietana tłuszczu nie miała :p No ale niech im będzie. Z brzoskwiniami nie robimy ale zamiast niego mamy z wisienkami :cool3:

Dzień dobry w czwartek :multi:
Dzis ide pazurki sobie zrobić bo już 2 mi odpadły a jeden Jessi mi w połowie odgryzła :crazyeye: Macie jakieś pomysły może ? Bo nie wiem co mam zrobić .. Teraz mam złite pałeczki ze złotym brokatem i na wierzchu srebrne kółka. Teraz muszę coś bardziej spokojnego zrobić. Może białe z czymś wtopionym ? .. Hmm.. :niewiem: Mam czas do 13, zeby sie namyślić.
No to miłego dzionka dziewczynki :lol:

Posted

Aaa.. zapomniałam wam powiedzieć ...
Znalazłam już sobie wycieczkę na lato :multi::multi:
Tylko jest jeden problem.. TZ nie chce ze mną jechać :placz: Gada , że nie ma kasy zrzęda przez to auto zakichane :angryy: W tym roku z mamą byłam w Turcji a teraz bym chciała z nim no... :placz:
No cóż.. jutro idę zarezerwować wycieczkę i najwyżeja jak nie będzie chciał jechać to pojadę z kimś innym no ale może do czerwca się zdecyduje :mad:

Aaa.. i jeszcze jedno.. zapomniałam się pochwalić trzecią łapką :multi::multi::multi:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Tigruniu w ten zimny czwartkowy poranek.....:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pochwal sie gdzie ta wakacyjna wycieczka by była?? [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Eeee myśle że TZ tylko tak sie z Tobą droczy i napewno z Tobą pojedzie :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Miłego dzioneczka życze[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Tulaski dla Jessi :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Witaj Kasiu :)
Cały czas siedzę i czytam opinie na temat Triady, Egiptu, Objazdu po Egipcie, Hotelu..
No więc chcę pojechać do Egiptu :) Na wycieczkę 7+7 czyli 7 dni objazdu, 7 dni pobytu tak jak byłam w Turcji. Jutro idę do biura, popytam, pogadam i może zarezerwuję 2 miejsca :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć, Aga , pieski i .. wielbłądzie :multi:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

heloł hihihi, a kiełbasę jakąś masz? Ewentualnie może być ciastko :roll:

Posted

[quote name='Kincia']Egipt :loveu::loveu:
Dla 2 osób :diabloti:
A Jessi to co :cool3:[/quote]
A Jessi zostanie z babcią :lol:
Dziś idę do biura zapytać co i jak i może zarezerwuje :multi:
[quote name='madziasto4']Ale bomba torcik Tz-towy :crazyeye:
Zdolniacha!!

Dobey wieczór mówimy:multi:[/quote]
Dziękujemy bardzo. Witamy Madzię :multi: i chłopców :multi::multi:

No a teraz to już się witam z całą resztą :multi::multi::multi::multi::multi:
Pazury zrobiłam w czarno białe łatki. Wyglądam teraz jak "Kuzyn Łacio" albo jaki Dalmatyńczyk :eviltong:
Jessi wczoraj robiła kąpu-kąpu :loveu: Muszę jej porobić dziś jakieś fotki
No .. to miłego dzionka :)