Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witam :ppiękną Jessi w ten piękny zimowy lekko mrozny poranek:p Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Halo dzien dobry. Mm kawusie i przyszlam na ciacho. :grins: DAWAC CIACHO :mad: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Witam, witam... Co sobie szanowna Anusia życzy?? Może serniczek - mamy nowość "Sernik Fotness" Quote
Sara_i_Aris Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć Beatko :calus: Ja też chcę sernik :scream_3: Anusia, pamiętasz mnie jeszcze?! To skombinuj mi kawałek ciacha, buuu! Albo najlepiej kawałek tego pysznego TZowego torciku :cool3: [QUOTE] [URL]http://images31.fotosik.pl/49/8648590573fe3d37.jpg[/URL] [/QUOTE] Jaki maciupeńki języczek :loveu: Czy Jessi tez ma w zwyczaju wysuwać czubek jęzorka? Bo Aris robi tak często i wtedy po prostu wymiękam, na wszystko mu pozwalam. Wie, jak mnie oczarowac, mały łobuz :cool3: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Witaj :multi: Ojj tak .. ona bardzo często chodzi z języczkiem na wierzchu :loveu: Mała terrorystka :loveu: Śpiocha sobie właśnie na głowie TZa :loveu: Dziś miałam zalatany dzień. Po pracy zleciałam do miasta (mam bardzo blisko do centrum) w poszukiwaniu butów, ale niestety szybko okazało się, że nie mam za dużo czasu bo TZ po mnie przyjechał. Musiałam z nim do urzedu sk. jechać, potem na wymianę opon , potem pojechaliśmy zamówić stół do kuchni ale laska mnie wkurzyła i nie zamówiłam.. Ja chce żeby mi pokazała jakie robią a ona mi mówi, że mam sobie w internecie poszukać i oni zrobią taki jaki mi sie upatrzy :angryy: Co za tępa blondyna :mad: Na wymianę oleju ju nie zdążyłam ale za to na solarium pojechałam :cool3: No i tak sobie spędziłam dzisiejszy dzień. Oczywiście od opon była ze mną Jessinka :loveu: Teraz ide spać bo TZ juz od godziny chrapie i trochę mu zazdroszcze :eviltong: O 4 pobudka :placz: To dobrej nocki wszystkim! paa :sleep: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='tigrunia']Witam, witam... Co sobie szanowna Anusia życzy?? Może serniczek - mamy nowość "Sernik Fotness"[/QUOTE] A co to za twor?? Moze byc zwyczajny sernik z brzoskwieniami i kokosem na wierzchu :grins: Haaaalo, tu tez nikogo nie ma?? Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 A jakiś sernik bez tłuszczu ale za to na smietanie a nie wydaje mi sie, żeby śmietana tłuszczu nie miała :p No ale niech im będzie. Z brzoskwiniami nie robimy ale zamiast niego mamy z wisienkami :cool3: Dzień dobry w czwartek :multi: Dzis ide pazurki sobie zrobić bo już 2 mi odpadły a jeden Jessi mi w połowie odgryzła :crazyeye: Macie jakieś pomysły może ? Bo nie wiem co mam zrobić .. Teraz mam złite pałeczki ze złotym brokatem i na wierzchu srebrne kółka. Teraz muszę coś bardziej spokojnego zrobić. Może białe z czymś wtopionym ? .. Hmm.. :niewiem: Mam czas do 13, zeby sie namyślić. No to miłego dzionka dziewczynki :lol: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Aaa.. zapomniałam wam powiedzieć ... Znalazłam już sobie wycieczkę na lato :multi::multi: Tylko jest jeden problem.. TZ nie chce ze mną jechać :placz: Gada , że nie ma kasy zrzęda przez to auto zakichane :angryy: W tym roku z mamą byłam w Turcji a teraz bym chciała z nim no... :placz: No cóż.. jutro idę zarezerwować wycieczkę i najwyżeja jak nie będzie chciał jechać to pojadę z kimś innym no ale może do czerwca się zdecyduje :mad: Aaa.. i jeszcze jedno.. zapomniałam się pochwalić trzecią łapką :multi::multi::multi: Quote
Kasia_zg Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Tigruniu w ten zimny czwartkowy poranek.....:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pochwal sie gdzie ta wakacyjna wycieczka by była?? [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Eeee myśle że TZ tylko tak sie z Tobą droczy i napewno z Tobą pojedzie :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego dzioneczka życze[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Tulaski dla Jessi :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Witaj Kasiu :) Cały czas siedzę i czytam opinie na temat Triady, Egiptu, Objazdu po Egipcie, Hotelu.. No więc chcę pojechać do Egiptu :) Na wycieczkę 7+7 czyli 7 dni objazdu, 7 dni pobytu tak jak byłam w Turcji. Jutro idę do biura, popytam, pogadam i może zarezerwuję 2 miejsca :multi: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć Beatko :loveu: [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/52.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Cześć, Aga , pieski i .. wielbłądzie :multi: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='tigrunia']Cześć, Aga , pieski i .. wielbłądzie :multi:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: heloł hihihi, a kiełbasę jakąś masz? Ewentualnie może być ciastko :roll: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dziś wcinam sernik firmowy :evil_lol: Mogę się podzielic :lol: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ależ bardzo proszę : [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images27.fotosik.pl/116/e858b97f67a84c89.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kincia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Egipt :loveu::loveu: Dla 2 osób :diabloti: A Jessi to co :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale bomba torcik Tz-towy :crazyeye: Zdolniacha!! Dobey wieczór mówimy:multi: Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Kincia']Egipt :loveu::loveu: Dla 2 osób :diabloti: A Jessi to co :cool3:[/quote] A Jessi zostanie z babcią :lol: Dziś idę do biura zapytać co i jak i może zarezerwuje :multi: [quote name='madziasto4']Ale bomba torcik Tz-towy :crazyeye: Zdolniacha!! Dobey wieczór mówimy:multi:[/quote] Dziękujemy bardzo. Witamy Madzię :multi: i chłopców :multi::multi: No a teraz to już się witam z całą resztą :multi::multi::multi::multi::multi: Pazury zrobiłam w czarno białe łatki. Wyglądam teraz jak "Kuzyn Łacio" albo jaki Dalmatyńczyk :eviltong: Jessi wczoraj robiła kąpu-kąpu :loveu: Muszę jej porobić dziś jakieś fotki No .. to miłego dzionka :) Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cześć [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Zeta%201/11.gif[/IMG] Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witam ;) Jaka Jessi jest słodka :) Moja sunia tez miała mieć tak na imię ale to kundelek - z resztą zobacz sama na galerię :) Quote
Recommended Posts