Aga76 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cze 2Be :loveu: Ooo, przynajmniej masz wesoło. Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jak już mowa o TZtach to ja strasznie nie lubie jednego, normalnie białej gorączki dostaję wtedy! Tomek idzie sie kąpać i za każdym razem, dosłownie za każdym czegos nie weźmie - a to majtki, a to ręcznik. Woła mnie wtedy a mnie szlag trafia! Albo leży w wannie i czyta moje gazety, znajdzie jakis artykuł i zaraz woła bo coś tam wyczytał!!! Jeny, zabiłabym go wtedy :diabloti: tak samo jest jak z chałupy wychodzi - jeszcze nie było tak aby choć raz nie wrócił sie z powrotem po coś :evil_lol: A ja zawsze wtedy czekam pod drzwiami aby wlazł, zabrał co ma zabrać i wyszedł ponownie bym w końcu mogła sie zamknąć... Quote
iberia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A mojego TZ Ibka nauczyla porządku co mi nie udawało się przez lata. Jak się rozbierał wszystko rzucał na ziemie do momentu jak Ibka nie podarla mu bokserek i nie zalatwila sie na jego spodnie :) Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='iberia']A mojego TZ Ibka nauczyla porządku co mi nie udawało się przez lata. Jak się rozbierał wszystko rzucał na ziemie do momentu jak Ibka nie podarla mu bokserek i nie zalatwila sie na jego spodnie :)[/quote] :roflt::roflt: Dobre :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='tigrunia']Tatara mam :loveu:[/QUOTE] O rany, przypomniał mi się tatar z pstrąga, z cebulką i oliwą :loveu: Jedliśmy kiedyś co jakiś czas, pycha był :loveu: Fidlasta, z tą łazienką to ja mam tak samo z moim tatą, ci faceci wszyscy tacy sami :diabloti: A to kapcie, a to szlafrok... Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 A z pstrąga jeszcze nie jadłam :shake: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Niebo w gębie 2B, ale sobie smaka narobiłam :splat: A ja dzisiaj będę pierogi lepić :diabloti: Przedwczoraj wieczorem oglądałam jakiś serial, pierogi jedli, a ja się aż ośliniłam, takiego smaka mi narobili :evil_lol: Szybka decyzja i farsz już gotowy, studzi się :p Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Eee.. ja tam sie przejadłam już pierogami :roll: Jutro frytasy na obiad :loveu: Z rybką jakąś :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A ja za to bardzo dawno nie jadłam pierogów :loveu: Solę z frytkami planuję na przyszły tydzień, mniam :eating: Boże, my na prawdę tylko o żarciu gadamy...:evil_lol: Quote
dzasta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ale mi narobiłyście smaku tymi opowieściami o jedzeniu :eating:\\ [B]Tigrunia [/B]witaj w gronie DGM na L-4 :cool3: Ja co prawda już dużo lepiej się czuje ale jestem jeszcze na zwolnieniu :eviltong: Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='madziasto4']A ja za to bardzo dawno nie jadłam pierogów :loveu: Solę z frytkami planuję na przyszły tydzień, mniam :eating: Boże, my na prawdę tylko o żarciu gadamy...:evil_lol:[/quote] A o czym tu gadać powiedz Madzka :roll: O katarze ? :cool1: [quote name='dzasta']Ale mi narobiłyście smaku tymi opowieściami o jedzeniu :eating:\\ [B]Tigrunia [/B]witaj w gronie DGM na L-4 :cool3: Ja co prawda już dużo lepiej się czuje ale jestem jeszcze na zwolnieniu :eviltong:[/quote] Hihi Jest jakiś topic ?" DGManiacy na L4" ? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='tigrunia']A o czym tu gadać powiedz Madzka :roll: O katarze ? :cool1: [/QUOTE] Mnie tam temat odżywiania się bardzo odpowiada :evil_lol: :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cze wam :p Wiesz o której będą wystawiane yorki, Be? Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Agata_B']Cze wam :p Wiesz o której będą wystawiane yorki, Be?[/quote] Gdzie? W Poznaniu? Pewnie jak zwykle od 10 :roll: Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Cze Asiula :cool3: Co slychać?? Patrzcie na to : [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=uB51oLmF8sY&feature=related[/URL] :crazyeye: Quote
Pegaza Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a ja mam smaka na picce abo na placki i cos jutro z tego zrobie:p Be zara kukne na to rozbawili publicznosc heh no widac ze sie podobalo Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Pegaza']a ja mam smaka na picce abo na placki i cos jutro z tego zrobie:p Be zara kukne na to rozbawili publicznosc heh no widac ze sie podobalo[/quote] No toś mi na naleśniki teraz smaka zrobiła :evil_lol: A Ciebie nie rozbawili ?? :-o Hihi .. świetni są :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cze 2Be na L4 :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]cudnie brzmi, hihihi[/COLOR] [COLOR=black]Jak samopoczucie?[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Dziś mam piękne słoneczko, jupi[/COLOR] :multi:[/COLOR] Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 2Be siedzi na L4 i buszuje po filmikach różnych...co jeden to lepszy zapodaje :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Aga76']Cze 2Be na L4 :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]cudnie brzmi, hihihi[/COLOR] [COLOR=black]Jak samopoczucie?[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Dziś mam piękne słoneczko, jupi[/COLOR] :multi:[/COLOR][/quote] No piknie, co nie? :loveu: Samopoczucie takie se.. zatkany nos mam :roll: U mnie tyż świeci :loveu: [quote name='Kasia']2Be siedzi na L4 i buszuje po filmikach różnych...co jeden to lepszy zapodaje :evil_lol:[/quote] Hihi.. szukałam wczoraj tego snake co go Kasiu widziałaś no i się natknęłam na pare innych świetnych :razz: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a propo oglądania, wczoraj byłam w kinie na "Jajach w tropikach", hehe porąbana komedia z Benem Stillerem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ktos nie ma dystansu do świata to mógłby poczuc sie urazony ale ogólnie wszyscy umierali ze smiechu:evil_lol: Quote
Recommended Posts