Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jak już mowa o TZtach to ja strasznie nie lubie jednego, normalnie białej gorączki dostaję wtedy!
Tomek idzie sie kąpać i za każdym razem, dosłownie za każdym czegos nie weźmie - a to majtki, a to ręcznik. Woła mnie wtedy a mnie szlag trafia! Albo leży w wannie i czyta moje gazety, znajdzie jakis artykuł i zaraz woła bo coś tam wyczytał!!!
Jeny, zabiłabym go wtedy :diabloti:

tak samo jest jak z chałupy wychodzi - jeszcze nie było tak aby choć raz nie wrócił sie z powrotem po coś :evil_lol: A ja zawsze wtedy czekam pod drzwiami aby wlazł, zabrał co ma zabrać i wyszedł ponownie bym w końcu mogła sie zamknąć...

Posted

A mojego TZ Ibka nauczyla porządku co mi nie udawało się przez lata. Jak się rozbierał wszystko rzucał na ziemie do momentu jak Ibka nie podarla mu bokserek i nie zalatwila sie na jego spodnie :)

Posted

[quote name='iberia']A mojego TZ Ibka nauczyla porządku co mi nie udawało się przez lata. Jak się rozbierał wszystko rzucał na ziemie do momentu jak Ibka nie podarla mu bokserek i nie zalatwila sie na jego spodnie :)[/quote]
:roflt::roflt: Dobre :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Tatara mam :loveu:[/QUOTE]
O rany, przypomniał mi się tatar z pstrąga, z cebulką i oliwą :loveu: Jedliśmy kiedyś co jakiś czas, pycha był :loveu:

Fidlasta, z tą łazienką to ja mam tak samo z moim tatą, ci faceci wszyscy tacy sami :diabloti: A to kapcie, a to szlafrok...

Posted

Niebo w gębie 2B, ale sobie smaka narobiłam :splat:

A ja dzisiaj będę pierogi lepić :diabloti: Przedwczoraj wieczorem oglądałam jakiś serial, pierogi jedli, a ja się aż ośliniłam, takiego smaka mi narobili :evil_lol: Szybka decyzja i farsz już gotowy, studzi się :p

Posted

Ale mi narobiłyście smaku tymi opowieściami o jedzeniu :eating:\\

[B]Tigrunia [/B]witaj w gronie DGM na L-4 :cool3:

Ja co prawda już dużo lepiej się czuje ale jestem jeszcze na zwolnieniu :eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']A ja za to bardzo dawno nie jadłam pierogów :loveu:
Solę z frytkami planuję na przyszły tydzień, mniam :eating:

Boże, my na prawdę tylko o żarciu gadamy...:evil_lol:[/quote]
A o czym tu gadać powiedz Madzka :roll: O katarze ? :cool1:
[quote name='dzasta']Ale mi narobiłyście smaku tymi opowieściami o jedzeniu :eating:\\

[B]Tigrunia [/B]witaj w gronie DGM na L-4 :cool3:

Ja co prawda już dużo lepiej się czuje ale jestem jeszcze na zwolnieniu :eviltong:[/quote]
Hihi

Jest jakiś topic ?" DGManiacy na L4" ? :evil_lol:

Posted

Cze wam :p
Wiesz o której będą wystawiane yorki, Be?

Posted

[quote name='Pegaza']a ja mam smaka na picce abo na placki
i cos jutro z tego zrobie:p

Be zara kukne na to

rozbawili publicznosc heh
no widac ze sie podobalo[/quote]
No toś mi na naleśniki teraz smaka zrobiła :evil_lol:

A Ciebie nie rozbawili ?? :-o Hihi .. świetni są :evil_lol:

Posted

Cze 2Be na L4 :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]cudnie brzmi, hihihi[/COLOR]
[COLOR=black]Jak samopoczucie?[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]Dziś mam piękne słoneczko, jupi[/COLOR] :multi:[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Cze 2Be na L4 :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]cudnie brzmi, hihihi[/COLOR]
[COLOR=black]Jak samopoczucie?[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]Dziś mam piękne słoneczko, jupi[/COLOR] :multi:[/COLOR][/quote]
No piknie, co nie? :loveu:
Samopoczucie takie se.. zatkany nos mam :roll:

U mnie tyż świeci :loveu:
[quote name='Kasia']2Be siedzi na L4 i buszuje po filmikach różnych...co jeden to lepszy zapodaje :evil_lol:[/quote]
Hihi.. szukałam wczoraj tego snake co go Kasiu widziałaś no i się natknęłam na pare innych świetnych :razz:

Posted

a propo oglądania, wczoraj byłam w kinie na "Jajach w tropikach", hehe porąbana komedia z Benem Stillerem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak ktos nie ma dystansu do świata to mógłby poczuc sie urazony ale ogólnie wszyscy umierali ze smiechu:evil_lol: