Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Be jakie slonce:crazyeye: u nas mzawka buuu Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='madziasto4'] A taki mam, na 18-nastkę dostałam :loveu: http://www.allegro.pl/item448059870_valentini_damski_wzor_124_106_gwarancja_f_vat.html fajny ten Twój :loveu: ale ja jednak tańszejszy kupie na razie :p [quote name='tigrunia'] Ide zrobić paznokcie poki słońce świeci :evil_lol: zrobisz je i pokażesz zanim pójdziesz na kolejne uzupełnienie...? :evil_lol: Quote
ladyyork Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a):Przecież masz już dwie :p Ja dopiero jedną i ani zwierza więcej poza pająkami :mad: Tak masz racje mam dwie sunie, jednak się przekonałam że kołderka z yoreczkówi jest códowna :megagrin::shiny::shiny::shiny:(kładą się na mnie i mnie grzeją-śpią),a robienie przy nich , pieszczenie, mi tyle przyjemności sprawia:loveu:.Kocham je i choruje na nie,eh Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Pegaza napisał(a):Be jakie slonce:crazyeye: u nas mzawka buuu A świeci :loveu: Od samego ranka :loveu::multi: Kasia napisał(a):fajny ten Twój :loveu: ale ja jednak tańszejszy kupie na razie :p zrobisz je i pokażesz zanim pójdziesz na kolejne uzupełnienie...? :evil_lol: Kasia a pod choinkę sobie nie możesz zamówić od Gwiazdora?? :razz: Zdjęcia zrobiłam .. tylko dwa i chyba tylko jedno się nadaje ale zawsze cos :evil_lol: Pokażę wieczorkiem :cool3: ladyyork napisał(a):Tak masz racje mam dwie sunie, jednak się przekonałam że kołderka z yoreczkówi jest códowna :megagrin::shiny::shiny::shiny:(kładą się na mnie i mnie grzeją-śpią),a robienie przy nich , pieszczenie, mi tyle przyjemności sprawia:loveu:.Kocham je i choruje na nie,eh Choroba Yorcza :loveu: Ja jak mówie mojemu, że albo po Jess , albo po tej drugiej przyszłej jeden szkrab zostanie to gotów mnie z (mojego) domu wyrzucić :evil_lol: Ale co on tam ma do gadania :diabloti: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a): Kasia a pod choinkę sobie nie możesz zamówić od Gwiazdora?? :razz: no mogę przecież, ino nie wiem czy ten mój stary wytrzyma do tej gwiazdki... no ale przecież sama też se mogę kupic a powiedzieć, że kosztował nie 129 ino 29 :diabloti: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Kasia napisał(a):no mogę przecież, ino nie wiem czy ten mój stary wytrzyma do tej gwiazdki... no ale przecież sama też se mogę kupic a powiedzieć, że kosztował nie 129 ino 29 :diabloti: No mozna i tak skoro mąż nie robi przeglądu w finansach :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Cześć Asik :loveu: Informuję wszem i wogec iż Jess ma cieczke :razz: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a):Cześć Asik :loveu: Informuję wszem i wogec iż Jess ma cieczke :razz: oooo..... :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 to bedziesz miała adoratorów pod domek kilku pewnie...:p dzie te pazury? :mad: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 O mój Boże :mdleje:Widziałam :mdleje: Quote
nane Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Kasia'] dzie te pazury? :mad: właśnie .... :mad: Quote
Aga76 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 tigrunia napisał(a):Pazury? Zaraz :p Coś długie te zaraz :evil_lol: Jess Kobita ajć :cool1: Cze 2Be :loveu: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 dogo sie wczoraj zawiesiło... ale juz działa w nowej formie :lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 yy ja tam zadnych zmian nie zauwazylam poza jedną wiadomocia od Agi:evil_lol: cze Be:p Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 A czemu cytować nie mogę ?? :placz: Paznokcie wczoraj wkleiłam ale jak nadusiłam na "zapisz.." to mi dało komunikat, że forum nieczynne :cool1: Mata o! Taki bukiet zamówiłam dla Łukiego siostry na 18-tkę :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Śliczne paznokcie i bukiecik też, fajnie te lizaki wyglądają. Quote
Aurunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 B daj zadęcia Jess !!!! :evil_lol: Paznokcie jak zwykle ładne :cool3: A bukiet też bym tak chciała za rok:eviltong: Quote
AmiX Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ale śliczny bukiet:loveu: jak też musze zamówić jakiś na sobote bo ide na ślub :) na wesele też miałam iść ale adam pracuje a sama nie chce iść:angryy: Quote
ladyyork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Pegaza napisał(a):Fajowe te pazury a bukiecik tez:p fajne?? dla mnie super szkoda że nie dla mnie takie paznokcie,ale bukieciku bym chyba nie doniosła na ślub:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kasia ona te dogo se ulepsza :evil_lol:pewnie na kolor roziowy.. Quote
Recommended Posts