tigrunia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Kasia napisał(a):2Be, a Jessi je ino sucha karme czy gotowane też? Jak myślisz, jesli Fidlak do tej pory jadł tylko gotowane to uda mi sie go przestawić na suche? Jess je tylko suchą. Toć Fidlak nie ma wyjścia :evil_lol: Nie zje to jego sprawa - będzie głodny chodził :evil_lol: Musisz stopniowo go przestawiać.. Po parę kulek do tego co do tej pory jadł i coraz wiecej kulek dawaj a mniej gotowanego.. w końcu zostaną same kulki :razz: Quote
Pegaza Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cze Be:p kuna mac od rana chodze zla maja sasiadka z dolu ta imprezowiczka sobotnia budzi swoje dzieci do szkoly glosna muzyka i przy okazji budzi mnie, raz poszlam zwrocilam uwage ze mnie budzi przed 7 rano to dzis mnie obudzila 7:15 rano a Niki miala na 9 wiec moglam pospac chyba z nia bedzie nie mila rozmowa bo ja dluzej tego tolerowac nie bede..:mad:. Be fajnie na fotach wychodzisz no a Jess to juz wiadomo:loveu: podobne domki moj dalszy kuzyn projektuje:cool1: Quote
Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A co tu tak cicho?:crazyeye: Be a ty chyba mialas ten balsam regenerujacy nie? bo szampon wezne juz wiem jaki ino nad balsamem sie zastanawiam.. Quote
tigrunia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Pegaza napisał(a):A co tu tak cicho?:crazyeye: Be a ty chyba mialas ten balsam regenerujacy nie? bo szampon wezne juz wiem jaki ino nad balsamem sie zastanawiam.. Jaki balsam regenerujący? :hmmmm: madziasto4 napisał(a):Doberek :hand: Cze :multi: Quote
Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ten http://www.allegro.pl/item435877638_vulpes_balsam_regenerujacy_dla_psow_ys5_150_ml.html Quote
tigrunia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Pegaza']ten http://www.allegro.pl/item435877638_vulpes_balsam_regenerujacy_dla_psow_ys5_150_ml.html Jo - ten mam .. znaczy sie miałam. Już sie skończył a mam pełno innych. [quote name='Kasia']Cze 2Be :loveu: w pracy juz? Cze Kas :multi: Ano :p Od samego rana (a raczej nocy:cool1:) Quote
AlKil Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Witam się.......:lol: i lecę malować podbitkę...:roll: Quote
Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 i co czy faktycznie byl taki jak w opisie znaczy ze wlos sie zregenerowal? bo tak mysle ze idzie jesien zima ja im bede kubraki ubierac a Livce ten wlos zapuszczam wiec moze sie poniszczyc..to wole zawczasu dzialac..:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 AlKil napisał(a):Witam się.......:lol: i lecę malować podbitkę...:roll: Cze Ewcia :multi: Pracuj , pracuj bo zima idzie :razz: Pegaza napisał(a):i co czy faktycznie byl taki jak w opisie znaczy ze wlos sie zregenerowal? bo tak mysle ze idzie jesien zima ja im bede kubraki ubierac a Livce ten wlos zapuszczam wiec moze sie poniszczyc..to wole zawczasu dzialac..:evil_lol: Tak - ja w ogóle zauważyłam, ze włos się polepszył ogólnie po Vulpesie. Spróbuj to sie przekonasz ;) Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Bry dzień :loveu: Mam troszku zdjęć z Warszawskiej wystawy.. wczoraj od mamy wreszcie zgrałam :multi: Quote
Aga76 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cześć Be :loveu: Ale Wielki Ktoś :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Be :loveu: Ale Wielki Ktoś :evil_lol: Cze Aguś :loveu: Spory no nie?:razz: No to jak już tu jestem wstawię jeszcze pare ;) Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Aga76 napisał(a):Futrzaki XXL :loveu: Chwila chwila - a xxs to co ?? :p Quote
Aga76 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 tigrunia napisał(a):Chwila chwila - a xxs to co ?? :p XS bardzo grzeczne na stole było :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 No nie wiem .. skoków jej się zachciewało :cool1: Quote
Aga76 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 tigrunia napisał(a):No nie wiem .. skoków jej się zachciewało :cool1: Nie ma lęku wysokości? Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Coś Ty .. skacze skąd się da :roll: Skakanie ze stolika na wystawach to jej ulubiona rozrywa :cool1: Quote
Aga76 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 tigrunia napisał(a):Coś Ty .. skacze skąd się da :roll: Skakanie ze stolika na wystawach to jej ulubiona rozrywa :cool1: Pchła Szachrajka :evil_lol: Nie ma zdjęcia w locie? Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Nie ma zdjęcia w locie :eviltong: Ostatnio byly w biegu :razz: Quote
Aga76 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 tigrunia napisał(a):Nie ma zdjęcia w locie :eviltong: Ostatnio byly w biegu :razz: eee tam wbiegu, w locie stołowym ;) Quote
Recommended Posts