Karolajna Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Aga76']A już myślałam, że łoczy mi się spsuły [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG][/quote] Ja też :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Cze Be:loveu: w pracy albo dopiero na popoludnie masz? Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Cze D-E :multi: Pewno, ze w pracy :loveu::multi: Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Cze Agniesia ;) Jak się czujesz ? Quote
Aga76 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Agniesia ;) Jak się czujesz ?[/quote] Przyszłam się tylko przywitać, dziś mnie nie będzie na galeriach. Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='Aga76']Przyszłam się tylko przywitać, dziś mnie nie będzie na galeriach.[/quote] No to do jutra Agniesiu .. trzymaj się ;) Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Hej Kasiu :loveu: Jak się czujesz w ostatnim dniu odpoczynku?? :razz: Quote
Mała Rita Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Czesc :loveu: robotnie tak, poniedziałkowo :loveu: Quote
PositiveThought Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Och, jaka ja się czułam wypoczęta w ten poniedziałek :loveu: A na masakrycznie nudnym wykładzie słuchałam ochoczo :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]pochrapując[/COLOR] Quote
Jagódka&Uzi Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='PositiveThought']Och, jaka ja się czułam wypoczęta w ten poniedziałek :loveu: A na masakrycznie nudnym wykładzie słuchałam ochoczo :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]pochrapując[/COLOR][/quote] heh ja mam jeszcze póltora tygodnia wakacji, ale i tak już prawie nie ma zajec tylko pisanie pracy:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 My mamy Dni Otwarte uczelni szczecińskich, mam nadzieję, że jutro będzie ciekawiej, na pewno będzie ciekawiej, bo na PAMie ;) Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 A wy co .. seriali nie oglądacie ?? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 niby jakich? na wspolnej sie skonczylo:p Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 A M jak M ? Mi sie w połowie znudziło bo cały czas ta Cichopek :cool1: Quote
Pegaza Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie patrze na to od dluzszego czasu.. Be powiedz mi ten ostatni kiel Jes to byla dolne czy gorne? kuna myslalam ze Livce wypadna a te siedze dwa jak nic:mad: chyba zabieg nas nie ominie a znasz sposob jak sprawdzic czy sa rowniez inne do usuniecia? Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='Pegaza']nie patrze na to od dluzszego czasu.. Be powiedz mi ten ostatni kiel Jes to byla dolne czy gorne? kuna myslalam ze Livce wypadna a te siedze dwa jak nic:mad: chyba zabieg nas nie ominie a znasz sposob jak sprawdzic czy sa rowniez inne do usuniecia?[/quote] Dolny chyba .. chociaż nie pamiętam dokładnie :roll: Wypadł jak miała 11 m-cy . Zajżyj jej w pyszczek - na pewno będziesz widzieć czy jest więcej podwójnych zębów - jak nie idź do weta ;) Quote
Pegaza Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 aha wiesz ja patrze prawie dziennie:p i widze tylko te dwa kly podwojne reszta zeboli pojedyncza ona ma 9 miesiecy wetka kazala czekac do 9 wiec sie wybieram bo nie wiem czy dluzej ma sens czekac.. a pytam o te zebole bo bede liczona od zeba wiesz ile zeboli ma do usuniecia tyle place hehe a u drugiego weta nie ale tam znow musze taxi zamowic bo to duzo dalej.. wiec na jedno mi wyjdzie chyba gdzie sie wybiore.. Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 D-E ja bym poczekała. Kieł się bardziej wyrżnie i wypchnie w końcu mleczaka. Livka wystawowa nie jest więc nawet jeśli stały urósłby troche krzywo to nic się nie stanie ale bardzo w to wątpie. Mi kazali czekać do 8 m-ce , drugi do 10 .. czekałam do 11 i wypadł :cool3: Quote
Pegaza Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no wiem tyle ze mysle czy ją to nie boli ze ma dwa obok siebie wiesz...bo one sa obok siebie jeden dluzszy drugi krotszy.. a mi ta ze do 9 mam czekac a drugi kaze ok 6 miesiaca przychodzic i pamietam ze poszlam z Pipi jak miala 6 i potem jak byla starsza to ostal sie jeden zab jeszcze..ale wypadl na szczescie z pomoca fryzjerki psiej:lol: Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 D-E weci za to kase biorą .. im szybciej przyjdziesz tym więcej zębów będzie do wyrwania :cool1: Ja zdecydowanie bym jeszcze nie rwała. Ile Livka ma ? Quote
Mała Rita Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Pegaza']no wiem tyle ze mysle czy ją to nie boli ze ma dwa obok siebie wiesz...bo one sa obok siebie jeden dluzszy drugi krotszy.. a mi ta ze do 9 mam czekac a drugi kaze ok 6 miesiaca przychodzic i pamietam ze poszlam z Pipi jak miala 6 i potem jak byla starsza to ostal sie jeden zab jeszcze..ale wypadl na szczescie z pomoca fryzjerki psiej:lol:[/quote] poczekaj jeszcze... Fidek traci wszystkie zęby na zabawkach takich sznurowatych... albo jak sie bawi z Arnoldem :loveu: Quote
Pegaza Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 skoczyla 9 pare dni temu wiem wiem ale ja sie martwie wiesz czy jej to nie przeszkadza i mnie samej juz to nie daje spokoju :roll: obaczymy i tak jak sie zdecyduje to w przyszlym tygodniu pojde ide sie myc.. Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 2Be gdzie żeś jest, że jeszcze Cię nie ma...? :loveu: Quote
Recommended Posts