nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cześć B czekam na 15 :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cze 2B :loveu: Nie nadrabiam bo mi sie nie chce... No chyba że muszę bo coś ważnego było :eviltong: To jak? Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Kasia']Cze 2B :loveu: Nie nadrabiam bo mi sie nie chce... No chyba że muszę bo coś ważnego było :eviltong: To jak?[/quote] Cze Kaś :loveu: Zdjęciów było pare Warszawskich ino z szoła :razz: Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]cześć B czekam na 15 :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] A Ty co tu robisz?? :-o :loveu: Ja czekam na 17:30 :cool1: Bedziesz po work czy znów Cie gdzieś niesie ?? Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i mnie omineła no :mad: B to nie omamy jestem więc piszę :cool3: edit: a se jestem a co [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
AmiX Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']Ja Ci mówie - bierz czerwiec :cool3:[/quote] nie no napewno bedzie czerwiec (na 70%)albo marzec (30%) wrzesnia nie biore pod uwage:evil_lol: marzec biore tylko dlatego bo mamy wtedy 11rocznice :loveu: tylko pogody sie boje...... Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i mnie omineła no :mad: B to nie omamy jestem więc piszę :cool3: edit: a se jestem a co [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Ja dziś nie widze na różowo :evil_lol: Namawiałam D ale mi nie poszło no i uciekła :cool1: Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']Ja dziś nie widze na różowo :evil_lol: Namawiałam D ale mi nie poszło no i uciekła :cool1:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]na co namawiałaś ? a na to to ?? co ona nie chce a ja chce ? :razz:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='AmiX']nie no napewno bedzie czerwiec (na 70%)albo marzec (30%) wrzesnia nie biore pod uwage:evil_lol: marzec biore tylko dlatego bo mamy wtedy 11rocznice :loveu: tylko pogody sie boje......[/quote] E tam marzec.. zimno i co ? W kożuchu będziesz latać? W kościele zamarzniesz :shake: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]na co namawiałaś ? a na to to ?? co ona nie chce a ja chce ? :razz:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] No właśnie na to :evil_lol: Ale doopa .. nieugięta jest :cool1: Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia'] No właśnie na to :evil_lol: Ale doopa .. nieugięta jest :cool1:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]w sumie to się nie dziwię wiesz dlaczego :shake: jeszcze super nie jest tak jak było :roll: [COLOR=Pink]chyba się zgłoszę na P. :cool1: [/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]w sumie to się nie dziwię wiesz dlaczego :shake: jeszcze super nie jest tak jak było :roll: [COLOR=Pink]chyba się zgłoszę na P. :cool1: [/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Byś sama wsiadła w auto i sruuu :loveu: [COLOR=Pink]Na co P.? [/COLOR] Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']Byś sama wsiadła w auto i sruuu :loveu: [COLOR=Pink]Na co P.? [/COLOR][/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja chce żyć :cool1: [COLOR=Pink]już wiesz[/COLOR] [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja chce żyć :cool1: [COLOR=Pink]już wiesz[/COLOR] [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] A D mówi, że Cie wykorzysta jak się zmęczy :evil_lol: Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']A D mówi, że Cie wykorzysta jak się zmęczy :evil_lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]D ani mi się waż a jak coś to najpierw nas ubezpiecz wysoko !!! :evil_lol: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]D ani mi się waż a jak coś to najpierw nas ubezpiecz wysoko !!! :evil_lol: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Jo .. niech ubezpieczy a kasa dla mnie :megagrin: Albo psy mi chociaż zapiszcie :loveu: Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']Jo .. niech ubezpieczy a kasa dla mnie :megagrin: Albo psy mi chociaż zapiszcie :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jasne ... :roll: już mnie nie kochasz :placz: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jasne ... :roll: już mnie nie kochasz :placz: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Kocham, kocham :loveu: Ale będę iała chociaż Vasco i Tanyie z Twoimi genami :evil_lol: Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']Kocham, kocham :loveu: Ale będę iała chociaż Vasco i Tanyie z Twoimi genami :evil_lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i Ricusia :loveu: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i Ricusia :loveu: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] On jeszcze nie przesiąknął :p Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']On jeszcze nie przesiąknął :p[/quote] [CENTER]:roflt::roflt::roflt: :obrazic: [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER]:roflt::roflt::roflt: :obrazic: [/CENTER] [/quote] :megagrin: Ty dziołcha uciekaj juz z tej pracy!! Quote
nane Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia']:megagrin: Ty dziołcha uciekaj juz z tej pracy!![/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jeszcze niecałe 30 min dam rade :smokin::thumbs: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]jeszcze niecałe 30 min dam rade :smokin::thumbs: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Ja 3 h :cool1: M.. porobie potem Jess zdjęcia w nowym ubranku .. zobaczysz jakie cudo :loveu: Ślicznie w nim wygląda :loveu: Quote
Aurunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Daj no te zdjęcia z wystawy a potem jess nie mogę się doczekać:cool3: Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Aurunia']Daj no te zdjęcia z wystawy a potem jess nie mogę się doczekać:cool3:[/quote] Ja sie dalej użeram z fotosikiem :mad: Quote
Recommended Posts