Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 a ja wlasnie Twoja galerie przegladalam:evil_lol: ide bo psy po mnie przychodza do lozka mnie ciagną:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Pegaza']a ja wlasnie Twoja galerie przegladalam:evil_lol: ide bo psy po mnie przychodza do lozka mnie ciagną:evil_lol:[/quote] miłej nocki :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Pegaza']wywialo was znow z dogo.. ja sama tu jestem:roll:[/QUOTE] Już jestem, nie było mnie, bo obierałam owoce na kompot :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Cześć 2Be! Be, gdzie jesteś? Już jest 8:00 :evil_lol: A w ogóle to tak mało Jessinkowych zdjęć dajesz :obrazic: Same pogaduchy! Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 No jestem :grins: Byłam z rana ale dogo nie działało :angryy: Dziś się pakujemy na szoła do Łorsoł :loveu: Kurcze jeszcze po nocy muszę jechać z Łukim po auto bo jest u lakiernika i trza odebrać bo moją Miki się nie piszę na taką trasę :shake: Wczoraj całe popołudnie siedziałam na forum Focusowym :cool3: Już zadecydowałam, ze jednak Focus będzie i teraz tylko się zastanawiam jaki silnik :roll: Myślę, że w przyszłym tyg już Miki zostanie przygotowana do sprzedaży i wreszcie się jej pozbędę :multi: Zdjęć Jessi wam mało :crazyeye: Porobie w Wawie może :razz: A pamietacie dziadka Roko?? Kiedyś dałam jego jedno czy dwa zdjęcia. Jedziemy własnie do niego :multi: Rokuś miał operację (nie pamiętam w sumie czego :oops:) i czuje się po niej doskonale. Normalnie odżył podobno :-o A jak moja mama ostatnio tam była to była pewna,ze tygodnia nie przeżyje :shake: A tu prosze jaka niespodzianka :loveu: Ciekawe czy polubi Jessi :p No.. to wracam do pracy bo troszku się rozpisałam :p Quote
Jagódka&Uzi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No wreszcie ktoś do mnie do Wawy przyjeżdża:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']No wreszcie ktoś do mnie do Wawy przyjeżdża:evil_lol:[/quote] Jagódka będziesz na wystawie?? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='tigrunia']Jagódka będziesz na wystawie??[/quote] niee:shake: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Mała Rita']Witamy :loveu:[/quote] Cze Ritka :multi: [quote name='Jagódka&Uzi']niee:shake:[/quote] Czemu nie ? :p Wyczytałam właśnie, że w Pałacu Kultury będą targi zoo :multi: Też muszę zaliczyc a mieszkać będę zaraz obok więc nie ma problemu :multi: Quote
Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bry szalona kobieto :loveu: Kto jest odpowiedzialny za to zimno? :-x Przyznać się !!! Quote
Pegaza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hej Be :p widze ze sie rozgladasz za autem my tez patrzymy ale jak czlowiek poczyta komentarze to mu sie odechciewa mi jest dobrze tak jak jest:p ale facet lubi zmiany:roll: Quote
Aga76 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cześć 2Be :loveu: Powodzenia, kciuki trzymam :happy1: I oczywiście udanych zakupów! Quote
Jagódka&Uzi Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Ritka :multi: Czemu nie ? :p Wyczytałam właśnie, że w Pałacu Kultury będą targi zoo :multi: Też muszę zaliczyc a mieszkać będę zaraz obok więc nie ma problemu :multi:[/quote] boo..hmm...:eviltong: Nie wiem właściwie:eviltong: A co to targów, to rzeczywiście warto sie wybrac myślę. Tutaj na dogo można poczytac co nieco [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1104[/URL] Może dla szczeniaka coś dostanę fajnego i Uziemu uzupełnie różne rzeczy:p Quote
Pestka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 :loveu::loveu: Świetna jest ta suczka no :D Zapraszamy do nas na spacerowe zdjecia. Quote
madziasto4 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Cze 2B. A teraz jakie autko masz, jeśli to nie tajemnica?? :razz: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Aga76']Cześć 2Be :loveu: Powodzenia, kciuki trzymam :happy1: I oczywiście udanych zakupów![/quote] Cze :loveu: Dzieki za kciuki :loveu: Zakupy (w miarę) udane :razz: [quote name='Jagódka&Uzi']boo..hmm...:eviltong: Nie wiem właściwie:eviltong: A co to targów, to rzeczywiście warto sie wybrac myślę. Tutaj na dogo można poczytac co nieco [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1104[/URL] Może dla szczeniaka coś dostanę fajnego i Uziemu uzupełnie różne rzeczy:p[/quote] Cze Jagódka :multi: Nie poszłam na targi :placz: 15 zł za bilet wołali i nikt nie chciał ze mną iść :cool1: Zamiast tego wjechaliśmy na taras widokowy :grins: I wystawa wynalazków Einsteina była w cenie :razz: [quote name='Kinguska']:loveu::loveu: Świetna jest ta suczka no :D Zapraszamy do nas na spacerowe zdjecia.[/quote] Cze :razz: Dzięki ;) Zaraz lecimy.. [quote name='madziasto4']Cze 2B. A teraz jakie autko masz, jeśli to nie tajemnica?? :razz:[/quote] Cze Madzka :multi: Mam Micre K-11 Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cze Be poniedzialkowo biedronke juz zaliczylam z rana:lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Be poniedzialkowo biedronke juz zaliczylam z rana:lol:[/quote] Cze D-E :multi: Ja mam dziś wolne :loveu: Leniuch_uje :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a ja zaraz za zmywanie i sprzatanie sie zabieram o buu Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Pegaza']a ja zaraz za zmywanie i sprzatanie sie zabieram o buu[/quote] No ja niebawem też sie muszę wziąść do roboty :cool1: Okno umyć trzeba po raz kolejny bo coś za pierwszym mi nie wyszło :p A kupiłam firanki w Wawie i powiesić dziś trzeba :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no ja jak masz nowe gardiny to zawsze sie chce lokna myc:lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Pegaza']no ja jak masz nowe gardiny to zawsze sie chce lokna myc:lol:[/quote] Gardiny? Hehe .. niezła nazwa :eviltong: Nie chce mi sie fotek zgrywać :cool1: W sumie to mało mam, bo aparat sie rozładował :angryy: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Tiger ja sie juz wyrobilam z robotą, nawet zupka ugotowana i grzybki podsmazone na jajecznice:eviltong: a Ty jak tam walczysz z tymi oknami:lol: Quote
Recommended Posts