Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No jestem :grins:
Byłam z rana ale dogo nie działało :angryy:
Dziś się pakujemy na szoła do Łorsoł :loveu: Kurcze jeszcze po nocy muszę jechać z Łukim po auto bo jest u lakiernika i trza odebrać bo moją Miki się nie piszę na taką trasę :shake: Wczoraj całe popołudnie siedziałam na forum Focusowym :cool3: Już zadecydowałam, ze jednak Focus będzie i teraz tylko się zastanawiam jaki silnik :roll: Myślę, że w przyszłym tyg już Miki zostanie przygotowana do sprzedaży i wreszcie się jej pozbędę :multi:
Zdjęć Jessi wam mało :crazyeye: Porobie w Wawie może :razz: A pamietacie dziadka Roko?? Kiedyś dałam jego jedno czy dwa zdjęcia. Jedziemy własnie do niego :multi: Rokuś miał operację (nie pamiętam w sumie czego :oops:) i czuje się po niej doskonale. Normalnie odżył podobno :-o A jak moja mama ostatnio tam była to była pewna,ze tygodnia nie przeżyje :shake: A tu prosze jaka niespodzianka :loveu: Ciekawe czy polubi Jessi :p
No.. to wracam do pracy bo troszku się rozpisałam :p

Posted

[quote name='Mała Rita']Witamy :loveu:[/quote]
Cze Ritka :multi:
[quote name='Jagódka&Uzi']niee:shake:[/quote]
Czemu nie ? :p
Wyczytałam właśnie, że w Pałacu Kultury będą targi zoo :multi: Też muszę zaliczyc a mieszkać będę zaraz obok więc nie ma problemu :multi:

Posted

Hej Be :p

widze ze sie rozgladasz za autem my tez patrzymy ale jak czlowiek poczyta komentarze to mu sie odechciewa mi jest dobrze tak jak jest:p ale facet lubi zmiany:roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Ritka :multi:

Czemu nie ? :p
Wyczytałam właśnie, że w Pałacu Kultury będą targi zoo :multi: Też muszę zaliczyc a mieszkać będę zaraz obok więc nie ma problemu :multi:[/quote]

boo..hmm...:eviltong: Nie wiem właściwie:eviltong:

A co to targów, to rzeczywiście warto sie wybrac myślę.
Tutaj na dogo można poczytac co nieco [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1104[/URL]

Może dla szczeniaka coś dostanę fajnego i Uziemu uzupełnie różne rzeczy:p

Posted

[quote name='Aga76']Cześć 2Be :loveu:

Powodzenia, kciuki trzymam :happy1:

I oczywiście udanych zakupów![/quote]
Cze :loveu:
Dzieki za kciuki :loveu:
Zakupy (w miarę) udane :razz:
[quote name='Jagódka&Uzi']boo..hmm...:eviltong: Nie wiem właściwie:eviltong:

A co to targów, to rzeczywiście warto sie wybrac myślę.
Tutaj na dogo można poczytac co nieco [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1104[/URL]

Może dla szczeniaka coś dostanę fajnego i Uziemu uzupełnie różne rzeczy:p[/quote]
Cze Jagódka :multi:
Nie poszłam na targi :placz: 15 zł za bilet wołali i nikt nie chciał ze mną iść :cool1: Zamiast tego wjechaliśmy na taras widokowy :grins: I wystawa wynalazków Einsteina była w cenie :razz:
[quote name='Kinguska']:loveu::loveu:

Świetna jest ta suczka no :D

Zapraszamy do nas na spacerowe zdjecia.[/quote]
Cze :razz:
Dzięki ;)
Zaraz lecimy..
[quote name='madziasto4']Cze 2B.
A teraz jakie autko masz, jeśli to nie tajemnica?? :razz:[/quote]
Cze Madzka :multi:
Mam Micre K-11

Posted

[quote name='Pegaza']a ja zaraz za zmywanie i sprzatanie sie zabieram o buu[/quote]
No ja niebawem też sie muszę wziąść do roboty :cool1: Okno umyć trzeba po raz kolejny bo coś za pierwszym mi nie wyszło :p A kupiłam firanki w Wawie i powiesić dziś trzeba :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']no ja jak masz nowe gardiny to zawsze sie chce lokna myc:lol:[/quote]
Gardiny? Hehe .. niezła nazwa :eviltong:

Nie chce mi sie fotek zgrywać :cool1: W sumie to mało mam, bo aparat sie rozładował :angryy: