Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Byłam na zolarium :multi: :evil_lol:
Przy okazji zapomniałam, że Łuk ma dziś imieniny :splat:
Jessi spędza wieczorek na balkonie i podziwia Huka :loveu: (haszczak)[/quote]

Ja też byłam dzisiaj w solarium :multi: Fidlasta natchnęła mnie jakos :evil_lol:

Posted

Beata nie uwierzysz ale udalo mi sie zlapac pana ktory mi przyjal zlecenie na reszte mojej kuchni.. ale zabral mi szuflade zeby kolor byl ten sam wiec znow mi dziura przybyla w kuchni :evil_lol: ale ale najszybciej w sobote lub w srode bedzie wszystko spowrotem uffff

pies narazie sie nie znalazl dzwonilam pytalam bo ogloszenia porozwieszala nawet sa zerwane numery tel ale nikt nie dzwonil.. nawet przekopiowalam na dogo ale nikt nie pisze wiec pewnie nikt go nie widzial..

jutro jade na grzyby:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Beata nie uwierzysz ale udalo mi sie zlapac pana ktory mi przyjal zlecenie na reszte mojej kuchni.. ale zabral mi szuflade zeby kolor byl ten sam wiec znow mi dziura przybyla w kuchni :evil_lol: ale ale najszybciej w sobote lub w srode bedzie wszystko spowrotem uffff
[/quote]
Łał :crazyeye: No to tylko patrzeć aż Ci przywiozą resztę szafek :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']
pies narazie sie nie znalazl dzwonilam pytalam bo ogloszenia porozwieszala nawet sa zerwane numery tel ale nikt nie dzwonil.. nawet przekopiowalam na dogo ale nikt nie pisze wiec pewnie nikt go nie widzial..
[/QUOTE]

co za pies?

ja do zonen studio idę jutro...nie mogem tak codziennie bo blada jestem i sie jeszcze za bardzo spiekę :cool1:

Posted

Kasia sznaucerek najgorsze ze go widzialam bankowo ze to on byl bo od nas z osiedla nie byl a wyroznial sie tym bo byl jasny bardzo..
jedna osoba z dogo mi napisala ze ponoc jakiegos psa przejechalo z okolic tam gdzie pies mieszkal..

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia sznaucerek najgorsze ze go widzialam bankowo ze to on byl bo od nas z osiedla nie byl a wyroznial sie tym bo byl jasny bardzo..
jedna osoba z dogo mi napisala ze ponoc jakiegos psa przejechalo z okolic tam gdzie pies mieszkal..
[/QUOTE]

jest jakis wątek?

Posted

Ja znalazlam na alegratce dzwonilam do kobiety by sie popytac wszystkiego i powiedzialam jej ze skopiuje jej ten tekst na inne fora ta mi bardzo dziekowala bo sama netu nei ma wiec wszytsko to prze kogos zalatwia..poradzilam jej gdzie ma rozwieszac ogloszenia w salonach u wetow w sklepach zoo

zal mi jej okropnie bo jak z nia rozmawialam to widac ze to przezywa, nie je, nie spi, ciagle w aucie i szuka go.. a telefony ma rozne niektorzy se jaja robia..

Posted

z jej relacji to bylo tak ze zostawila go u tesciow pod opieką zalatwiala swoje sprawy jakies.. a do tesciow zadzwonil listonosz oni mu drzwi otwarli a ten myk..ponoc go od razu gonili ale pies juz do nich przyjsc nie chcial a ona twierdzi ze gdyby od razu do niej zadzwonili ze on im uciekl to wtedy ona by przyjechala i do niej by pewnie predzej podszedl a tak polecial i tyle go dziadki widzieli....