Jagódka&Uzi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 tigrunia napisał(a):Jagódka będziesz na wystawie?? niee:shake: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Mała Rita napisał(a):Witamy :loveu: Cze Ritka :multi: Jagódka&Uzi napisał(a):niee:shake: Czemu nie ? :p Wyczytałam właśnie, że w Pałacu Kultury będą targi zoo :multi: Też muszę zaliczyc a mieszkać będę zaraz obok więc nie ma problemu :multi: Quote
Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bry szalona kobieto :loveu: Kto jest odpowiedzialny za to zimno? :-x Przyznać się !!! Quote
Pegaza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hej Be :p widze ze sie rozgladasz za autem my tez patrzymy ale jak czlowiek poczyta komentarze to mu sie odechciewa mi jest dobrze tak jak jest:p ale facet lubi zmiany:roll: Quote
Aga76 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cześć 2Be :loveu: Powodzenia, kciuki trzymam :happy1: I oczywiście udanych zakupów! Quote
Jagódka&Uzi Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Ritka :multi: Czemu nie ? :p Wyczytałam właśnie, że w Pałacu Kultury będą targi zoo :multi: Też muszę zaliczyc a mieszkać będę zaraz obok więc nie ma problemu :multi: boo..hmm...:eviltong: Nie wiem właściwie:eviltong: A co to targów, to rzeczywiście warto sie wybrac myślę. Tutaj na dogo można poczytac co nieco http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1104 Może dla szczeniaka coś dostanę fajnego i Uziemu uzupełnie różne rzeczy:p Quote
Pestka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 :loveu::loveu: Świetna jest ta suczka no :D Zapraszamy do nas na spacerowe zdjecia. Quote
madziasto4 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Cze 2B. A teraz jakie autko masz, jeśli to nie tajemnica?? :razz: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Aga76']Cześć 2Be :loveu: Powodzenia, kciuki trzymam :happy1: I oczywiście udanych zakupów! Cze :loveu: Dzieki za kciuki :loveu: Zakupy (w miarę) udane :razz: [quote name='Jagódka&Uzi']boo..hmm...:eviltong: Nie wiem właściwie:eviltong: A co to targów, to rzeczywiście warto sie wybrac myślę. Tutaj na dogo można poczytac co nieco http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1104 Może dla szczeniaka coś dostanę fajnego i Uziemu uzupełnie różne rzeczy:p Cze Jagódka :multi: Nie poszłam na targi :placz: 15 zł za bilet wołali i nikt nie chciał ze mną iść :cool1: Zamiast tego wjechaliśmy na taras widokowy :grins: I wystawa wynalazków Einsteina była w cenie :razz: [quote name='Kinguska']:loveu::loveu: Świetna jest ta suczka no :D Zapraszamy do nas na spacerowe zdjecia. Cze :razz: Dzięki ;) Zaraz lecimy.. [quote name='madziasto4']Cze 2B. A teraz jakie autko masz, jeśli to nie tajemnica?? :razz: Cze Madzka :multi: Mam Micre K-11 Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cze Be poniedzialkowo biedronke juz zaliczylam z rana:lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Be poniedzialkowo biedronke juz zaliczylam z rana:lol: Cze D-E :multi: Ja mam dziś wolne :loveu: Leniuch_uje :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a ja zaraz za zmywanie i sprzatanie sie zabieram o buu Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):a ja zaraz za zmywanie i sprzatanie sie zabieram o buu No ja niebawem też sie muszę wziąść do roboty :cool1: Okno umyć trzeba po raz kolejny bo coś za pierwszym mi nie wyszło :p A kupiłam firanki w Wawie i powiesić dziś trzeba :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no ja jak masz nowe gardiny to zawsze sie chce lokna myc:lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):no ja jak masz nowe gardiny to zawsze sie chce lokna myc:lol: Gardiny? Hehe .. niezła nazwa :eviltong: Nie chce mi sie fotek zgrywać :cool1: W sumie to mało mam, bo aparat sie rozładował :angryy: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Tiger ja sie juz wyrobilam z robotą, nawet zupka ugotowana i grzybki podsmazone na jajecznice:eviltong: a Ty jak tam walczysz z tymi oknami:lol: Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Ide wyprać te firany bo obetne na wymiar a one mi się skurczą i co ? :-o Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Ale Ty niecierpliwa Ada jesteś :eviltong: Proszę bardzo : Psy młodzież na lokatach : Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 My :grins: Bambi :loveu: (VELVET-AMBITION du Domaine de Monderlay:razz:) Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a tak wogle to ktora lokate zajeliscie?:p Quote
tigrunia Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Aurunia napisał(a):I... To wszystko :cool3: A dalej to już się fotosik zawiesił i szlak mnie trafił :angryy: Poszłam sprzątać :cool1: Pegaza napisał(a):a tak wogle to ktora lokate zajeliscie?:p Lokaty to my jeszcze nigdy nie zajełyśmy :p Jess się Panu sędziemu nie spodobała - powiedział, że jest za mała :cool1: Dostała bdb AmiX napisał(a):ooojjjj beacia mało....mało:placz: Ide powalczyć z fotosikiem :mad: Quote
Recommended Posts