Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']tylko wpadłam napisać, że Dżessi wygląda przesłodko :loveu:

Mam nadzieję, że mi się przyśni.[/quote]
:loveu:

Powiem jej , żeby wpadła w nocy do Cie ;)
[quote name='Aga76']Dorobić,on boosko wygląda, a pewnie smakuje jeszcze lepiej, prawda?[/quote]
Hmm.. nie przepadam za porzeczkami a ta warstwa na dole to porzeczki z frużeliną, ale poza tym jest boskiiiiiiiiiii :loveu:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']:loveu:
Hmm.. nie przepadam za porzeczkami a ta warstwa na dole to porzeczki z frużeliną, ale poza tym jest boskiiiiiiiiiii :loveu:[/quote]

Ja lubię, ja lubię :sweetCyb:

lody z porzeczkami tyż :loveu:

Posted

:placz: Chorera jasna, wykropkowane sysyko co ciekawsze :motz:

Dżezia rozczochrana najpikniejsza :loveu:

I wiecie co? Zatęskniłam za długimi kłakczkami, zapuszczę kudełki Masterowi, a co! :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']:placz: Chorera jasna, wykropkowane sysyko co ciekawsze :motz:

Dżezia rozczochrana najpikniejsza :loveu:

I wiecie co? Zatęskniłam za długimi kłakczkami, zapuszczę kudełki Masterowi, a co! :loveu:[/quote]
Kropkowałyśmy u Fidlastej chyba tylko :evil_lol:

Czasami musi być i uczesana :p

Hihi.. pewnie szybko Ci się znudzi :eviltong:
Kurde ide bo oczy sie kleją :shake:

Posted

Cze Be:p

po spaniu Jes wyglada super hehe teraz pokaz sie Ty :evil_lol:

jesli chodzi o desery to za tortami nie przepadam ja mam dzis jablecznik kupny i robiona galaretka z malinami z smietana:p

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Be:p

po spaniu Jes wyglada super hehe teraz pokaz sie Ty :evil_lol:

jesli chodzi o desery to za tortami nie przepadam ja mam dzis jablecznik kupny i robiona galaretka z malinami z smietana:p[/quote]
Cze D-E:cool3:

Że ja ?? Nieeee :shake: To już nie jest tak zabawny widok :evil_lol:

Dziś znów tego torta jadłam :cool1: Już mam dość :roll:
[quote name='Kasia']Jak dla mnie fryz Jessi rewelacyjny :loveu: :evil_lol:
Nic nie robiłabym aby go poprawic!!!

Cze 2B.
Jak mija wtorek?[/quote]
Cze Kaś :loveu:
Wcale fryzu nie poprawiłam :evil_lol: Poszła wieczorem w papiloty ale głowa jeszcze zostala. Porobiłam rano fotki to z wieczorka wstawie :cool3:
Wtorek mija pracująco :cool1:
[quote name='madziasto4']Cześć 2B :cool1:[/quote]
Cze Madzka :p

Posted

[quote name='tigrunia']

Cze Kaś :loveu:
Wcale fryzu nie poprawiłam :evil_lol: Poszła wieczorem w papiloty ale głowa jeszcze zostala. Porobiłam rano fotki to z wieczorka wstawie :cool3:
Wtorek mija pracująco :cool1:

Cze Madzka :p[/quote]

No to pokaż jess w papilotach :mad: i nowym ubranku.

Posted

[quote name='Aurunia']No to pokaż jess w papilotach :mad: i nowym ubranku.[/quote]
Przyszła i mi tu pałą wymach_uje :shake: Zdjęcia dam wieczorem bo aktualnie w pracy siedze :p

Posted

Obejrzałam sobie wszystko:loveu: Jak dla mnie Jess najlepiej wygląda po spaniu. Jeszcze cieplutka hihi

Madźka to może razem zapuszczamy? Ja Mikiego i tak nigdy nie obcinam na zimę, więc do następnego lata powinny być już w miarę długie. Wchodzisz w to?

Posted

[quote name='Magda']Obejrzałam sobie wszystko:loveu: Jak dla mnie Jess najlepiej wygląda po spaniu. Jeszcze cieplutka hihi

Madźka to może razem zapuszczamy? Ja Mikiego i tak nigdy nie obcinam na zimę, więc do następnego lata powinny być już w miarę długie. Wchodzisz w to?[/quote]
A mi się najbardziej na wystawie podoba :loveu: Takie śliczne ma uczesane włoski :loveu: Aż żal ja potem w papiloty zawijać :shake:

Ambitny plan :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda']
Madźka to może razem zapuszczamy? Ja Mikiego i tak nigdy nie obcinam na zimę, więc do następnego lata powinny być już w miarę długie. Wchodzisz w to?[/QUOTE]
Dobra, wchodzę. Ciekawa która z nas szybciej wymięknie :evil_lol: