tigrunia Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='PositiveThought']tylko wpadłam napisać, że Dżessi wygląda przesłodko :loveu: Mam nadzieję, że mi się przyśni.[/quote] :loveu: Powiem jej , żeby wpadła w nocy do Cie ;) [quote name='Aga76']Dorobić,on boosko wygląda, a pewnie smakuje jeszcze lepiej, prawda?[/quote] Hmm.. nie przepadam za porzeczkami a ta warstwa na dole to porzeczki z frużeliną, ale poza tym jest boskiiiiiiiiiii :loveu: Quote
Aga76 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='tigrunia']:loveu: Hmm.. nie przepadam za porzeczkami a ta warstwa na dole to porzeczki z frużeliną, ale poza tym jest boskiiiiiiiiiii :loveu:[/quote] Ja lubię, ja lubię :sweetCyb: lody z porzeczkami tyż :loveu: Quote
tigrunia Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 No widzisz.. to na pewno by Ci podpasował :razz: Ide pać.. branoc :loveu: Quote
Aga76 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='tigrunia']No widzisz.. to na pewno by Ci podpasował :razz: Ide pać.. branoc :loveu:[/quote] Oj tak :loveu: papa Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :placz: Chorera jasna, wykropkowane sysyko co ciekawsze :motz: Dżezia rozczochrana najpikniejsza :loveu: I wiecie co? Zatęskniłam za długimi kłakczkami, zapuszczę kudełki Masterowi, a co! :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [url]http://images33.fotosik.pl/363/753aa978e30b6fd9.jpg[/url] sama słodycz :loveu: Quote
Aga76 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='madziasto4']:placz: Chorera jasna, wykropkowane sysyko co ciekawsze :motz: [/quote] :evil_lol: hihihi, dobre Quote
tigrunia Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='madziasto4']:placz: Chorera jasna, wykropkowane sysyko co ciekawsze :motz: Dżezia rozczochrana najpikniejsza :loveu: I wiecie co? Zatęskniłam za długimi kłakczkami, zapuszczę kudełki Masterowi, a co! :loveu:[/quote] Kropkowałyśmy u Fidlastej chyba tylko :evil_lol: Czasami musi być i uczesana :p Hihi.. pewnie szybko Ci się znudzi :eviltong: Kurde ide bo oczy sie kleją :shake: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cze Be:p po spaniu Jes wyglada super hehe teraz pokaz sie Ty :evil_lol: jesli chodzi o desery to za tortami nie przepadam ja mam dzis jablecznik kupny i robiona galaretka z malinami z smietana:p Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jak dla mnie fryz Jessi rewelacyjny :loveu: :evil_lol: Nic nie robiłabym aby go poprawic!!! Cze 2B. Jak mija wtorek? Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Be:p po spaniu Jes wyglada super hehe teraz pokaz sie Ty :evil_lol: jesli chodzi o desery to za tortami nie przepadam ja mam dzis jablecznik kupny i robiona galaretka z malinami z smietana:p[/quote] Cze D-E:cool3: Że ja ?? Nieeee :shake: To już nie jest tak zabawny widok :evil_lol: Dziś znów tego torta jadłam :cool1: Już mam dość :roll: [quote name='Kasia']Jak dla mnie fryz Jessi rewelacyjny :loveu: :evil_lol: Nic nie robiłabym aby go poprawic!!! Cze 2B. Jak mija wtorek?[/quote] Cze Kaś :loveu: Wcale fryzu nie poprawiłam :evil_lol: Poszła wieczorem w papiloty ale głowa jeszcze zostala. Porobiłam rano fotki to z wieczorka wstawie :cool3: Wtorek mija pracująco :cool1: [quote name='madziasto4']Cześć 2B :cool1:[/quote] Cze Madzka :p Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Aga76']:evil_lol: Konsumowałaś Putina?[/quote] Nom.. juz mam go dość :cool1: Quote
Aurunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='tigrunia'] Cze Kaś :loveu: Wcale fryzu nie poprawiłam :evil_lol: Poszła wieczorem w papiloty ale głowa jeszcze zostala. Porobiłam rano fotki to z wieczorka wstawie :cool3: Wtorek mija pracująco :cool1: Cze Madzka :p[/quote] No to pokaż jess w papilotach :mad: i nowym ubranku. Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Aurunia']No to pokaż jess w papilotach :mad: i nowym ubranku.[/quote] Przyszła i mi tu pałą wymach_uje :shake: Zdjęcia dam wieczorem bo aktualnie w pracy siedze :p Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Obejrzałam sobie wszystko:loveu: Jak dla mnie Jess najlepiej wygląda po spaniu. Jeszcze cieplutka hihi Madźka to może razem zapuszczamy? Ja Mikiego i tak nigdy nie obcinam na zimę, więc do następnego lata powinny być już w miarę długie. Wchodzisz w to? Quote
Zuza i Noddy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ale Jessi fajnie wygląda jak ziewa, a torcik na pewno przepyszny. Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Magda']Obejrzałam sobie wszystko:loveu: Jak dla mnie Jess najlepiej wygląda po spaniu. Jeszcze cieplutka hihi Madźka to może razem zapuszczamy? Ja Mikiego i tak nigdy nie obcinam na zimę, więc do następnego lata powinny być już w miarę długie. Wchodzisz w to?[/quote] A mi się najbardziej na wystawie podoba :loveu: Takie śliczne ma uczesane włoski :loveu: Aż żal ja potem w papiloty zawijać :shake: Ambitny plan :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Magda'] Madźka to może razem zapuszczamy? Ja Mikiego i tak nigdy nie obcinam na zimę, więc do następnego lata powinny być już w miarę długie. Wchodzisz w to?[/QUOTE] Dobra, wchodzę. Ciekawa która z nas szybciej wymięknie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='madziasto4']Dobra, wchodzę. Ciekawa która z nas szybciej wymięknie :evil_lol:[/quote] To ja trzymam kciuki za obie :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='madziasto4']Dobra, wchodzę. Ciekawa która z nas szybciej wymięknie :evil_lol:[/QUOTE] Z Was dwóch najszybciej wymięknę ja :p Quote
Aga76 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='PositiveThought']Z Was dwóch najszybciej wymięknę ja :p[/quote] Atka szczera do bólu :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='madziasto4'] Dobra, wchodzę. Ciekawa która z nas szybciej wymięknie :evil_lol: [/QUOTE] zwłaszcza grzywki zapuszczaj!!! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Agnes napraw fotosika bo znów mi nie działa :placz: Quote
Recommended Posts