Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wiem na pewno, że będzie jasny. Chyba jednak będzie coś ala kawa z mlekiem ale muszę jechać do Castoramy (jutro będę bo gips się kończy:cool1:) to sobie popatrzę na kolorki. Aaaa... znalazłam fajny wzorek na ścianę : [URL]http://allegro.pl/item409089577_naklejka_naklejki_na_sciane_zegar_z_motylkami.html[/URL]

Kurcze dali plan sędziowania na Sopot - jestem załamana :placz: 35 suk w młodzieży :crazyeye: :placz::placz::placz:

Posted

Cześć Beacia :)

Dawno mnie nie było....
Widze że robisz sypialnie :) niedawno też miałam ten problem i do tej pory nie wiedziałam co powieśić we wnęce z halogenami nad łóżkiem i chyba zdecyduje sie na tą naklejkę:eviltong: Co do koloru ścian ja preferuje jasne ;) taka wanilia:loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Kurcze dali plan sędziowania na Sopot - jestem załamana :placz: 35 suk w młodzieży :crazyeye: :placz::placz::placz:[/quote]

:crazyeye:współczuje:crazyeye: i trzymam kciuki

Posted

[quote name='AmiX']Cześć Beacia :)

Dawno mnie nie było....
Widze że robisz sypialnie :) niedawno też miałam ten problem i do tej pory nie wiedziałam co powieśić we wnęce z halogenami nad łóżkiem i chyba zdecyduje sie na tą naklejkę:eviltong: Co do koloru ścian ja preferuje jasne ;) taka wanilia:loveu:[/quote]
Hej Aniu! :multi:
Pokażesz mi swoją sypialnie ?? Plissss :loveu:
[quote name='AmiX']:crazyeye:współczuje:crazyeye: i trzymam kciuki[/quote]
No kurcze to jest jakaś masakra :roll: Mam nadzieję, że jak właściciele zobaczą plan sędziowania to połowa nie przyjedzie :evil_lol:

Dobry dzień wszystkim w sobotę :multi:
Co do remontu - skończył się gips :cool1: 2 worki poszly na sufit i jedną ścianę :roll: Zostały 3 ściany na szczęście jedna z oknem, druga z drzwiami. Dziś jadę do Castoramy to może od razu kolor wybiore ;)
Co do Jessiki to dalej ma swira .. coś jej odbija na stare lata :diabloti: Budzi mnie po nocy, żre moje ręce, laczki me znosi do swego azylu (posłania) :roll: Co się dzieje z tym psem :shake:
Co do wakacji - zazdoszczę tym, którzy dopiero się gdzieś wybierają :oops: Ach jak mi tęskno za Eg .. :placz: Ja chce jeszcze raz :placz:
No .. i to by było na tyle. Dziękuję za uwage :grins:

Posted

Napisałam posta i mnie wywaliło :angryy:

Niestety, nie dogadują się. Aris chyba nie lubi szczeniąt, a ona chcąc, żeby się z nią bawił, podgryza jego łapki i ciągnie za ogon. Nie wiem, czy to był taki dobry pomysł z drugim psem :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Hej Aniu! :multi:
Pokażesz mi swoją sypialnie ?? Plissss :loveu:

No kurcze to jest jakaś masakra :roll: Mam nadzieję, że jak właściciele zobaczą plan sędziowania to połowa nie przyjedzie :evil_lol:

Co do Jessiki to dalej ma swira .. coś jej odbija na stare lata :diabloti: Budzi mnie po nocy, żre moje ręce, laczki me znosi do swego azylu (posłania) :roll: Co się dzieje z tym psem :shake:
Co do wakacji - zazdoszczę tym, którzy dopiero się gdzieś wybierają :oops: Ach jak mi tęskno za Eg .. :placz: Ja chce jeszcze raz :placz:
No .. i to by było na tyle. Dziękuję za uwage :grins:[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak zdarza przed wyjazdem to wstawię fotki przed wyjazdem a jak nie to niestety jak wrócę....:)[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co do Jessi to może ma ciąże urojoną co??;)[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]A co do wakacji...Twoje były z tego co widziałam bardzo udane:) U mnie w końcu coś się ruszyło:multi: Do Turcji jadę dopiero koniec sierpnia:roll:...Adam tak sobie zażyczył w ogóle to chciał we wrześniu:roll:. Teraz jada na wieś, potem na biwak do Dominiakowa a we wrześniu do Szklarskiej Poręby. Fotek trochę porobię a teraz lecę się pakować bo późno już :hand::scared:[/SIZE][/FONT]

Posted

Cze Beatrycze :p

Ja dziś mam leniwy dzień. Nie sprzątam, nie gotuję i nie robię nic innego...ino z psem na spacery wychodzę.
Czasami trza se tak zrobić ;)

Posted

[quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak zdarza przed wyjazdem to wstawię fotki przed wyjazdem a jak nie to niestety jak wrócę....:)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co do Jessi to może ma ciąże urojoną co??;)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]A co do wakacji...Twoje były z tego co widziałam bardzo udane:) U mnie w końcu coś się ruszyło:multi: Do Turcji jadę dopiero koniec sierpnia:roll:...Adam tak sobie zażyczył w ogóle to chciał we wrześniu:roll:. Teraz jada na wieś, potem na biwak do Dominiakowa a we wrześniu do Szklarskiej Poręby. Fotek trochę porobię a teraz lecę się pakować bo późno już :hand::scared:[/SIZE][/FONT][/quote]
Nie no objawów ciąży urojonej to ona zdecydowanie nie ma :eviltong:
W Turcji w sierpniu też upalnie - faktycznie lepszy byłby wrzesień ale ciii nic mu nie mów :diabloti: Miłego wypoczynku :multi:
[quote name='Kasia']Cze Beatrycze :p

Ja dziś mam leniwy dzień. Nie sprzątam, nie gotuję i nie robię nic innego...ino z psem na spacery wychodzę.
Czasami trza se tak zrobić ;)[/quote]
Cze Kaś :loveu:

Fajny taki dzień .. ach kiedy i ja taki mieć będę mogła. Ten tydzień tez zapracowany będzie :shake: Ostatnie przygotowania do panieńskiego i jeszcze ta wystawa :shake: W czwartek ide na paznokcie i chyba też w czwartek do fryzjera pójdę bo w piątek już do Kasi (Iberii) chcę jechać żeby w sobotę za bardzo się nie męczyć tą jazdą.
Niedługo do Castoramy jade :roll:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Napisałam posta i mnie wywaliło :angryy:

Niestety, nie dogadują się. Aris chyba nie lubi szczeniąt, a ona chcąc, żeby się z nią bawił, podgryza jego łapki i ciągnie za ogon. Nie wiem, czy to był taki dobry pomysł z drugim psem :roll:[/quote]

Moi tez sie nie dogadywali xD
Daj im troche czasu :)
Teraz moi zyja w zgodzie :loveu:

Witam :D
Fotki jakies by sie przydały :loveu:

Posted

Witam witam. Dawno mnie nie było... Ale Pannica Jessi wygląda pięknie :D
U mnie doszła nowa pannica Coco więc rodzina yorkowa na forum się powiększyła :)

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Jessi jest prześliczna i nie przejmuj sie oceną sędziów. Dopiero wszystko przed Wami i zobaczysz że oceny bedą coraz lepsze :) Bo ta mała panienka jest urocza :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Naklejki mi sie bardzo spodobały i zainspirowały mnie do odnowienia mojego pokoiku hihi tylko coś mi sie wydaje że TZ szybko mi to wybije z głowy :evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy i czekamy na wieści jaki ostatecznie wybrałaś kolorek ;)[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='PositiveThought']przyszłam sie przywitać :calus:

ja nie w temacie itede.[/quote]
Cze Atka ..
zara leze do Cie zobaczyć jak tam poszło :cool3:
[quote name='Kincia']Moi tez sie nie dogadywali xD
Daj im troche czasu :)
Teraz moi zyja w zgodzie :loveu:

Witam :D
Fotki jakies by sie przydały :loveu:[/quote]
Cze Kincia :multi:
Teraz nie mam czasu na zdjęcia bo non stop sprzątam :cool1: Dziś jeszcze mus jabłkowy robie a samo obieranie mi zajęło 2 godziny :cool1:
[quote name='Karolajna']Witam witam. Dawno mnie nie było... Ale Pannica Jessi wygląda pięknie :D
U mnie doszła nowa pannica Coco więc rodzina yorkowa na forum się powiększyła :)[/quote]
Witamy Karolajna :multi:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Jessi jest prześliczna i nie przejmuj sie oceną sędziów. Dopiero wszystko przed Wami i zobaczysz że oceny bedą coraz lepsze :) Bo ta mała panienka jest urocza :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Naklejki mi sie bardzo spodobały i zainspirowały mnie do odnowienia mojego pokoiku hihi tylko coś mi sie wydaje że TZ szybko mi to wybije z głowy :evil_lol:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy i czekamy na wieści jaki ostatecznie wybrałaś kolorek ;)[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cze Kasiasta :loveu:
A nie pisałam w końcu jaki kolor ? Hmm.. no to cafe latte z Duluxa albo kawa z mlekiem z Colours. Odcień taki sam praktycznie ale nie wiem która firma lepsza. Dulux troche droższy.
[quote name='Kasia']Cze 2Be w poniedziałek...:loveu:[/quote]
Cze Kasiu :loveu:

Posted

[quote name='Aurunia']
Ja słyszałam że Dulux lepszy ;)
[/QUOTE]

Jak nie najlepszy. ;)
Kolory naprawdę wychodzą takie jak powinny! BIER DULUXA BEATRYCZE :lol:

Posted

[quote name='Aurunia']Ja słyszałam że Dulux lepszy ;)[/quote]

[quote name='Kasia']Jak nie najlepszy. ;)
Kolory naprawdę wychodzą takie jak powinny! BIER DULUXA BEATRYCZE :lol:[/quote]
Ołkej .. biore Duluksa w takim razie :razz: