Zuza i Noddy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A ja siebie spakowałam właśnie, jeszcze tylko psa wykąpać i spakować. Quote
tigrunia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ale ja Ci zazdroszcze :loveu: Kurcze jak mi tęskno za tym Egiptem :placz: Chyba jednak tam wrócę w przyszłym roku :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 I jaki kolor będzie w końcu? Wymyśliłaś juz coś? :lol: Quote
tigrunia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Wiem na pewno, że będzie jasny. Chyba jednak będzie coś ala kawa z mlekiem ale muszę jechać do Castoramy (jutro będę bo gips się kończy:cool1:) to sobie popatrzę na kolorki. Aaaa... znalazłam fajny wzorek na ścianę : [URL]http://allegro.pl/item409089577_naklejka_naklejki_na_sciane_zegar_z_motylkami.html[/URL] Kurcze dali plan sędziowania na Sopot - jestem załamana :placz: 35 suk w młodzieży :crazyeye: :placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Eee nie jest tak źle. Super jakby był taki duży jak ten na zdjęciu w pokoju ale wymiary wskazują na co innego - szkoda :roll: Quote
AmiX Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cześć Beacia :) Dawno mnie nie było.... Widze że robisz sypialnie :) niedawno też miałam ten problem i do tej pory nie wiedziałam co powieśić we wnęce z halogenami nad łóżkiem i chyba zdecyduje sie na tą naklejkę:eviltong: Co do koloru ścian ja preferuje jasne ;) taka wanilia:loveu: Quote
AmiX Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='tigrunia']Kurcze dali plan sędziowania na Sopot - jestem załamana :placz: 35 suk w młodzieży :crazyeye: :placz::placz::placz:[/quote] :crazyeye:współczuje:crazyeye: i trzymam kciuki Quote
tigrunia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='AmiX']Cześć Beacia :) Dawno mnie nie było.... Widze że robisz sypialnie :) niedawno też miałam ten problem i do tej pory nie wiedziałam co powieśić we wnęce z halogenami nad łóżkiem i chyba zdecyduje sie na tą naklejkę:eviltong: Co do koloru ścian ja preferuje jasne ;) taka wanilia:loveu:[/quote] Hej Aniu! :multi: Pokażesz mi swoją sypialnie ?? Plissss :loveu: [quote name='AmiX']:crazyeye:współczuje:crazyeye: i trzymam kciuki[/quote] No kurcze to jest jakaś masakra :roll: Mam nadzieję, że jak właściciele zobaczą plan sędziowania to połowa nie przyjedzie :evil_lol: Dobry dzień wszystkim w sobotę :multi: Co do remontu - skończył się gips :cool1: 2 worki poszly na sufit i jedną ścianę :roll: Zostały 3 ściany na szczęście jedna z oknem, druga z drzwiami. Dziś jadę do Castoramy to może od razu kolor wybiore ;) Co do Jessiki to dalej ma swira .. coś jej odbija na stare lata :diabloti: Budzi mnie po nocy, żre moje ręce, laczki me znosi do swego azylu (posłania) :roll: Co się dzieje z tym psem :shake: Co do wakacji - zazdoszczę tym, którzy dopiero się gdzieś wybierają :oops: Ach jak mi tęskno za Eg .. :placz: Ja chce jeszcze raz :placz: No .. i to by było na tyle. Dziękuję za uwage :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć 2Be! Naklejki są bardzo fajne i modne :loveu: Aris na starość jest bardziej przytulaśny i całuśny :loveu: A może to za sprawą Holly tak się zmienił :lol: Quote
tigrunia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Cze Sarka :multi: A dogadują się psiaki?? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Napisałam posta i mnie wywaliło :angryy: Niestety, nie dogadują się. Aris chyba nie lubi szczeniąt, a ona chcąc, żeby się z nią bawił, podgryza jego łapki i ciągnie za ogon. Nie wiem, czy to był taki dobry pomysł z drugim psem :roll: Quote
tigrunia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Nie przejmuj się .. na pewno kiedyś dojdzie między nimi do porozumienia ;) Quote
AmiX Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='tigrunia']Hej Aniu! :multi: Pokażesz mi swoją sypialnie ?? Plissss :loveu: No kurcze to jest jakaś masakra :roll: Mam nadzieję, że jak właściciele zobaczą plan sędziowania to połowa nie przyjedzie :evil_lol: Co do Jessiki to dalej ma swira .. coś jej odbija na stare lata :diabloti: Budzi mnie po nocy, żre moje ręce, laczki me znosi do swego azylu (posłania) :roll: Co się dzieje z tym psem :shake: Co do wakacji - zazdoszczę tym, którzy dopiero się gdzieś wybierają :oops: Ach jak mi tęskno za Eg .. :placz: Ja chce jeszcze raz :placz: No .. i to by było na tyle. Dziękuję za uwage :grins:[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak zdarza przed wyjazdem to wstawię fotki przed wyjazdem a jak nie to niestety jak wrócę....:)[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co do Jessi to może ma ciąże urojoną co??;)[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A co do wakacji...Twoje były z tego co widziałam bardzo udane:) U mnie w końcu coś się ruszyło:multi: Do Turcji jadę dopiero koniec sierpnia:roll:...Adam tak sobie zażyczył w ogóle to chciał we wrześniu:roll:. Teraz jada na wieś, potem na biwak do Dominiakowa a we wrześniu do Szklarskiej Poręby. Fotek trochę porobię a teraz lecę się pakować bo późno już :hand::scared:[/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cze Beatrycze :p Ja dziś mam leniwy dzień. Nie sprzątam, nie gotuję i nie robię nic innego...ino z psem na spacery wychodzę. Czasami trza se tak zrobić ;) Quote
tigrunia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak zdarza przed wyjazdem to wstawię fotki przed wyjazdem a jak nie to niestety jak wrócę....:)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co do Jessi to może ma ciąże urojoną co??;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A co do wakacji...Twoje były z tego co widziałam bardzo udane:) U mnie w końcu coś się ruszyło:multi: Do Turcji jadę dopiero koniec sierpnia:roll:...Adam tak sobie zażyczył w ogóle to chciał we wrześniu:roll:. Teraz jada na wieś, potem na biwak do Dominiakowa a we wrześniu do Szklarskiej Poręby. Fotek trochę porobię a teraz lecę się pakować bo późno już :hand::scared:[/SIZE][/FONT][/quote] Nie no objawów ciąży urojonej to ona zdecydowanie nie ma :eviltong: W Turcji w sierpniu też upalnie - faktycznie lepszy byłby wrzesień ale ciii nic mu nie mów :diabloti: Miłego wypoczynku :multi: [quote name='Kasia']Cze Beatrycze :p Ja dziś mam leniwy dzień. Nie sprzątam, nie gotuję i nie robię nic innego...ino z psem na spacery wychodzę. Czasami trza se tak zrobić ;)[/quote] Cze Kaś :loveu: Fajny taki dzień .. ach kiedy i ja taki mieć będę mogła. Ten tydzień tez zapracowany będzie :shake: Ostatnie przygotowania do panieńskiego i jeszcze ta wystawa :shake: W czwartek ide na paznokcie i chyba też w czwartek do fryzjera pójdę bo w piątek już do Kasi (Iberii) chcę jechać żeby w sobotę za bardzo się nie męczyć tą jazdą. Niedługo do Castoramy jade :roll: Quote
PositiveThought Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 przyszłam sie przywitać :calus: ja nie w temacie itede. Quote
Kincia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Napisałam posta i mnie wywaliło :angryy: Niestety, nie dogadują się. Aris chyba nie lubi szczeniąt, a ona chcąc, żeby się z nią bawił, podgryza jego łapki i ciągnie za ogon. Nie wiem, czy to był taki dobry pomysł z drugim psem :roll:[/quote] Moi tez sie nie dogadywali xD Daj im troche czasu :) Teraz moi zyja w zgodzie :loveu: Witam :D Fotki jakies by sie przydały :loveu: Quote
Karolajna Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam witam. Dawno mnie nie było... Ale Pannica Jessi wygląda pięknie :D U mnie doszła nowa pannica Coco więc rodzina yorkowa na forum się powiększyła :) Quote
Kasia_zg Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Jessi jest prześliczna i nie przejmuj sie oceną sędziów. Dopiero wszystko przed Wami i zobaczysz że oceny bedą coraz lepsze :) Bo ta mała panienka jest urocza :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Naklejki mi sie bardzo spodobały i zainspirowały mnie do odnowienia mojego pokoiku hihi tylko coś mi sie wydaje że TZ szybko mi to wybije z głowy :evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy i czekamy na wieści jaki ostatecznie wybrałaś kolorek ;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='PositiveThought']przyszłam sie przywitać :calus: ja nie w temacie itede.[/quote] Cze Atka .. zara leze do Cie zobaczyć jak tam poszło :cool3: [quote name='Kincia']Moi tez sie nie dogadywali xD Daj im troche czasu :) Teraz moi zyja w zgodzie :loveu: Witam :D Fotki jakies by sie przydały :loveu:[/quote] Cze Kincia :multi: Teraz nie mam czasu na zdjęcia bo non stop sprzątam :cool1: Dziś jeszcze mus jabłkowy robie a samo obieranie mi zajęło 2 godziny :cool1: [quote name='Karolajna']Witam witam. Dawno mnie nie było... Ale Pannica Jessi wygląda pięknie :D U mnie doszła nowa pannica Coco więc rodzina yorkowa na forum się powiększyła :)[/quote] Witamy Karolajna :multi: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Jessi jest prześliczna i nie przejmuj sie oceną sędziów. Dopiero wszystko przed Wami i zobaczysz że oceny bedą coraz lepsze :) Bo ta mała panienka jest urocza :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Naklejki mi sie bardzo spodobały i zainspirowały mnie do odnowienia mojego pokoiku hihi tylko coś mi sie wydaje że TZ szybko mi to wybije z głowy :evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Pozdrawiamy i czekamy na wieści jaki ostatecznie wybrałaś kolorek ;)[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cze Kasiasta :loveu: A nie pisałam w końcu jaki kolor ? Hmm.. no to cafe latte z Duluxa albo kawa z mlekiem z Colours. Odcień taki sam praktycznie ale nie wiem która firma lepsza. Dulux troche droższy. [quote name='Kasia']Cze 2Be w poniedziałek...:loveu:[/quote] Cze Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Aurunia'] Ja słyszałam że Dulux lepszy ;) [/QUOTE] Jak nie najlepszy. ;) Kolory naprawdę wychodzą takie jak powinny! BIER DULUXA BEATRYCZE :lol: Quote
tigrunia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Aurunia']Ja słyszałam że Dulux lepszy ;)[/quote] [quote name='Kasia']Jak nie najlepszy. ;) Kolory naprawdę wychodzą takie jak powinny! BIER DULUXA BEATRYCZE :lol:[/quote] Ołkej .. biore Duluksa w takim razie :razz: Quote
Recommended Posts