tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 hihi :evil_lol: Nawet smaczny wyszedł :loveu: Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tigrunia napisał(a):hihi :evil_lol: Nawet smaczny wyszedł :loveu: a co dziś będziesz gotować? Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Pizze mrożoną :evil_lol: A Ty Aguś ? :razz: Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tigrunia napisał(a):Pizze mrożoną :evil_lol: A Ty Aguś ? :razz: To ja wybieram pyzy mrożone :cool1: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Pierogi mam z truskawkami i twarożkiem :loveu: Eee.. a moze ryż z musem se zjem :razz: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A co Atka na dziś pichcisz?? :razz: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Ja to kocham duszone .. takie z sosikiem cuś :loveu: Och mniam... :loveu: Quote
Kasia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja dzis mieloniaki mam. I buraczki czerwone do tego. Madźka Ryjokowa pewnie już by sie oblizywała :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='tigrunia']Ja to kocham duszone .. takie z sosikiem cuś :loveu: Och mniam... :loveu: duś duś - to ją duś - to ją duszę :evil_lol: duchowieństwo Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Be weź wprowadz jakieś urozmaicenia.. raz karkówka, raz kurczak :razz: Raz z frytkami, raz z ziemniakami. Ja się ostatnio zakochałam w tych kuleczkach mrożonych ziemniakowych :loveu: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 To jest na poziomie garażu .. jakies dwa pomieszczenia gospodarcze Garaż Tak domek będzie wyglądał od tyłu :cool3: Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Zdjęcia były robione tydzień temu .. ciekawa jestem jak jest teraz. Muszę mamę zmolestować o nowe zdjęcia :cool3: Quote
Aga76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='tigrunia'] Muszę mamę zmolestować o nowe zdjęcia :cool3: I wyszło szydło z worka! :lying: Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Dobry dzień :multi: Świderka dziś jadłam :loveu: Ludzie .. kupuje owczarka :-o Quote
Aurunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 B powiedz coś więcej o nowym psie co i jak???;) Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No na razie szukam. Trochu sie załamałam bo byłam pewna, że ONki długowłose należą do ZKwP a tu takie problemy :shake: Wcale nie należą, nie chcą ich uznać bo niby z jakiejś wady genetycznej powstały i wielka afera :cool1: Należą do innych organizacji oczywiście i rodowody posiadają ale na hodowle ogólnie jest straszna nagonka. A ja właśnie takiego chce no i nie wiem co począć :placz: W ogóle to ma byc pies dla mojej mamy. Chciałam go wziąć na rok do siebie dopóki ona domu nie wybuduje. W bloku nie będzie miał za dobrze :cool1: A że mój Łuk się uparł, że ma być ONek zamiast collie no to postanowiłam , że kupię psa teraz niech się nim nacieszy :razz: Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Nie no .. hodowli owczarków niemieckich to jest pełno ale chodzi o długowłosego właśnie. Muszę jeszcze o tym poczytać. Bo mają w hodowlach DONki ale wychodzą one w wyniku wady genetycznej no i sprzedawane są jako PETy. Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No właśnie .. ceny są kosmiczne :shake: Ale ja bym chciała DONka z DONków a nie z ONków. Chcę sukę, którą będę mogła wystawiać ot cała frajda ! Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Ja bym bardziej wolała collie ale na razie będzie ONek. Jak mama się na dobre wprowadzi i zabierze sunie wtedy pomyślę co dalej :cool3: Czytam i czytam o tych DONkach no i już mi się wsio miesza. Wyczytałam tyle,ze ZOND i PKPR uznają DONki. ZOND organizuje wystawy 2 razy do roku i to gdzieś na południu Polski :cool1: Zaraz lookne jak jest z PKPR Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No tyle sie naczytałam i po rozmowie z nane (zeby mnie nie łopierniczyła znów:diabloti:) stwierdzam tak: kupuję DONka z DONków nie z ONków :razz: Mam już parę hodowli obranych, do jednej napisałam @ bo mają przecudne i prześliczne psy, zobaczymy co mi odpiszą bo między innymi zapytałam też o cenę.. mam nadzieję, że nie będzie jakaś z kosmosu :cool1: Miot obecnie jeden mają, następny planowany w sierpniu czyli jakoś niedługo pewnie i nastepny wrzesień/październik wiec nie bedzie kłopotu jakby co ;) Aaaa.. wiecie co? Dziś kupiłam Anonse i jest ogloszenie o ONki : " ... Duży wybór (31 sztuk) .. " :crazyeye: Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Tam gdzie napisałam @ to wypytałam chyba o możliwie wszystko. Oczywiście zanim kupie psa będę musiała zobaczyć w jakich warunkach żyją, ale ta hodowla wygląda na porządną a psy są przesliczne :loveu: Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Czyż nie ? :cool3: Boskieeee są :loveu: Quote
Recommended Posts